Přejít na výpis diskuzí

KISS

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
294 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: pomůže mi někdo?

ano musíš se registrovat *5* *5*
  • pomůže mi někdo?

nevim jak zadat heslo když si stáhnu album od kiss musím se zaregistrovat nebo co musim pro to udělat abych získal heslo ? prosim poradte
  • Re: KISSKISSKISS

svatá pravda *5*
  • Re: Re: plechovka

Sry už ju mám já :-)
  • Re: plechovka

maš este tu plechovku...jestli ano napis mi na e-mail michdof@seznam.cz
  • kissarmynymburk

sorry adresa je w.kissarmynbk.estranky.cz
  • kissarmynymburk

Zdravim všechny příznivce té nejžhavnější skupiny na světě. Jestli jste někdo z Nymburka nebo okolí, mrkněte na W.kissarmynymburk.estranky.cz :-)
  • Re: Hajzlové zmalovaný

HELE JESTLI SE TI NECO NELIBI TAK MUZES .... HELE JESTLI SE TI KISSACI NELIBI TAM PROC O NOCH NECO PISES
    JSI TRAPNY *16* *16* *8* *5*
  • plechovka

Při jarním úklidu jsem našel zajimavost - plechovku od piva Pilsner Urquell vydanou speciálně na koncert Kiss, který byl 14. a 15.12.1996 v Praze. Jsou na ni nakresleni členové Kiss, jejich jména a velký nápis KISS. Plechovka je nepoškozená, otevřená. Jestli o ni máte někdo zájem tak mi pošlete e-mail na balusik@volny.cz.
  • I LOVE YOU KISS

Čus lidi chci vám je *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Ty hovado jak můžeš porovnávat KISSáky a Jacksonem ty kreténe ¨.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Metalista

Přesně! *5*
  • Re: Karneval

čus Jirko já už jsem byla na karnevale za kissáka bylo to nedávno jestli chceš můžeš se podivat na internetu vyhrála jsem 1.místo za nejkrásnější masku.
    A co ty?
    Odepiš mi prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiss jsou nejlepší ty magore zasranej. *10* *10* *10* *10* *10* *10*

Běž do háje s tim debilem,co dokázal von?Kiss je nejlepší kapela všech dob.Jackson je pedofilní prase. *16*
  • KISSKISSKISS

KISS jsou to nejlepší co se kdy mohlo zrodit!!!Nejlepší kapela,nejhezčí chlápci,hlavně Paulíno *14* *14* a Genesko *14* ,nejlepší hudba není to moc tvrdé a ani moc klidné!!!!Nejbouřlivější borci na světě!!!Kam se na ně hrabe hip hop,dance trance techno!!!!
    I když už chlapci mejí nějaké svoje roky jsou stejně dobří jako před 30ti lety!!!
    KISS groupies 4eveeeer!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *5*
    Paulíno a Gensko do postýlky nejlepší 4ever!!!! *8* *5* *4* *14* *14*
  • Karneval

Ahoj, sháním na maškarní karneval oblečení ve stylu Kiss, poradíte někdo jestli se to dá někde půjčit, nebo sehnat. Díky všem ahoj Kissáci *3*
  • :-(

Počky jako fakt s tím Peterem ?
  • Mája

Kiss jsou boeci jak něco, žeru je *5*
  • Re: Kiss

Nejlepsi kapela co jse kdy zrodila!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší