Přejít na výpis diskuzí

Mandrage

HUDEBNÍ SKUPINA 11.5.2007 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mandrage!!!

Úpa skupina kluků!Super songů!!! *14* *1*
  • Mandrage sou najlepsi

Mandrage je uplne skvela particka kluku *1* a nechapu lidi, kterym se jejich hudba nelibi. Taky hodne *9* lituji toho, ze sem nestihla jet na koncert *8* , ale kamoska rikala, ze byl skvely./Kdyby nekdo mohl at mi napise na mail ze jak tam bylo/ *3* *4* *5* *8* *14* *7*
  • mandrage-Fajnéé

jenom sem vám wšem chtěla říct..že ikdž se vám třeba tahle kapelka nelíbí (tk ste pekny debilowé) ne,tk stejne tyhle kluci(chlapíci) uz pomalu tk woni to nikam dotahnou...budou slapat na paty tokio hotel....tahle kapelka ma fkt energii a siri ji dal ste proste super mandragáčci :)) *1* *5* *4* *14*
  • mandrage 4ever

mandrage jsou uuupe nej skupina na světě mjmmmmr a hlavně Matýska!! a jsou upe sqwelí před chvílí jsem se vrátila z jejich koncertu na Vsetíně *muck* *14*
  • mandrage

ahoooooooooj
    mam rada mandrage a le nejvic jejich pisničku kapky proti slzám ta pisničky je mrda dobrá právě mi dohraáva *4* a du si ji pustit znova *3* jen chci řict že sou dobřiiiiiiiiiiiii *8*
  • mandrage

Mandrage jsou úpa super česká skupina a k tomu tam jsou pěkní kluci.Příjdte na Mandrage 10.8.2008 jsou na Vsetíně *3* *3* už se úpa těším *4* *14*
  • Jééé

Víťa je úplně nej!!!Vážně boží!!! *14*
  • mno

ste sexy kluci kteří něco umí a okouzlí všechny *14* *5* *4*
  • hahahahahaha

AHOJ DĚCKA HEJ KDYBY JSTE VĚDELI O TOM ŽE BY MĚLI BYT VE ZLINĚ BO NĚKDE TADY VE STŘEDNÍ MORAVĚ DEJTE MI PROSÍM VĚDĚT JO MOJE ICKO JE 374-938-631 JO DIKY MOTS ZATÍM ČAAAU *15* *15* *15* *15*
  • Mandrage

Hojka lidišky tak tahle kapelka je fakt uzasna ty jova posledni dobou nic neposloucham nez je fakt good kapelka
  • Matysek

MATYSEK fakt boži a krasnej kluk sice nwm jak ho každej muže milovat ale co MATYSEK je fakt super !!!! *14*
  • MATŸSEK

ach boze cu ho a cu a cu hooo... Bože on je tak klásnej ten MAT'YSEK VORDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju a miluju a miluju amiluju
    *14* *14*
  • :)

MANDRAGE!!! *14* *14* NEJ Česká skupina..krásní kluci co dělaj skvělou muziku!! Aaaaa..chci Matýska.. *14* *14* *14*
  • liberec

V Liberci byly skvělí!!! *14*S Jsme z nich s kámoskou nemohli... *14* Víťa a Mates mega krásny *14* *14* *14* Jen tak dál kluci!! ste skvělí *3*
  • COOPI--JE MŮJ!

MNO..TÁÁKŽE..COOPI JE MŮJ JASNÝ? *14*
  • hoj

Tihle týpci jsou fakt hustý.A Mates,ty oči *14* .Aaah *15*
  • Re: Kdo by to byl čekal...

Coze????Ty znas Matyska????
  • Re: Mates

Kluci nedavaji kdy maji narozky:-(jsem se ptala Coopiho *9*
  • nej skupina

MANDRAGE jsou nej skupina kterou znam,ale je skoda ze nedavaji kdy maji nazozeniny:-(to je mocinky skoda.Ale nejhezci je Matysek!!! *14* *14* *3*
  • Mates

nemate nahodou někdo icq na Matese ? nebo nevite kdy ma narozky ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit