Přejít na výpis diskuzí

Mandrage

HUDEBNÍ SKUPINA 11.5.2007 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: hello

jo on ví proč...kdyby chtěl aby všichni věděli jeho jméno tak si nebude řikat coopi nebo to všude uvádět.nemusíte vědět každý hovno.
  • hello

coopi je michal ,ale příjmení vám neřeknu nechce aby ho někdo věděl, ale když půjdete na koncert tak vítek VÁM ho jistě rád poví.kolem ostatního je krásný ,že milujete všechny ze skupiny ale bolan má rodinu, mates holku a coopi taky takže nevim jestli je VÁM to něco platný.
  • Re: hello

Bolan se jmenuje Josef Bolan, ae Coopi to nikde neuvádí
  • hello

heej nevitwe nekdo jak se menuje Bolan a Coopi celym jménem????pllllls piste *1*
  • ManĐragE

pŁostě.oNí°_!neYvíc.kŁucÍ.my łujU.jEee_!_!_!tOtał.zÁvisŁost! *14* *14* *14* *14*
  • Mandrage

Mandrage jsou supr klucí, miluju je zlatíčka! *14*
  • Mandrage

Jedině Mandrageeeee *14* , upe je žeruuu *14* , hlavně Vítu teda *1* *14* Nemáte někdo od nich písničku Bezejmenný dav? Našla jsme ji akorát na youtube z koncertů, na cd se mi zdá že není, a tak kdybyste mi ji někdo kdo ji má poslal na email??prosím prosím *3*
  • mandrage

Mandrage sou fakt super je s nima děsná sranda víme sví že Kluci *1* mam vas mocinky ráda!!
  • nice

Mandrage je super kapelka v plzni..vlastně mam trošku k nim blíž,páč muj táta hrál ve skupině s tátou matesa a vitovo tátou....už se těšim na new klip
  • 1

Hi i am very big fan to Mandrage .Vito and Mathyash is very sweet bojs , disgustingli sweet boys .But Coopi thats a different kettle of fish . *14* Pretty boy whit of music band is Coopi . *14* I like listen his music , they have excelent songs .I love Mandrage .
  • mandrage-zláíška

hey mandrage miluju!!!!sou sqeli-mám je na tapete kompu,mobilu a plný pokoj plagatu.strasne me mrzi ze sem nemohla na jejich koncert .doufam ze budou hrat jeste dlouho.nejhezčí je Víťa!!!!!!! a mates taky *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3*
  • Jsou good

Nemá cenu hodnotit fota,když jsou všechny strašně krásný a na všech to klukům slušíí!!:-*
  • Re: ??

moja rec *3*
  • Re: Mandrage sou najlepsi

upe moje řeč Mandrage jsou fakt užasný ej byly na vsetíně o prázdninach a bylo to fakt krutý az na ty trapky co si mysleli že je nabalí *15* *1*
  • Re: MATŸSEK

aby jsi se náhodou nepotento bych chtěla vidět jab by si z tebou moh něco začít *15* *15*
  • -

mandrage sou trapny kokoti *15*
  • Mandrage

zdrawím wšechny fans...:) jak tak tady čtu tak jsou wšechny holky ulítlí z Matese a Víti....:) nu na rovinu moc nadeje si nedavejte....:) mates má girls už tři roky...:D.....ae tak stává se.... jejich koncíky jsou většinou peckový,,,,,,a poslednich pár písní co jsem slyšela jdou pekný.... doufám že nedopadnou jako tenkrat tolik zadana kapela Lunetic..a že budou hrát ještě hafec dlouho....:) nu plzeň se nezapře....:) sem ráda že tu bydlim...:) mějte se krásne pá
  • coopi

Jste super skupina ale nej je tam coopi podle mne je s nich nejhesci *14* neni skaredy ani mathes ale je na muj vkus moc sladky a tak isto hodnotim aj vita , a co se tyce bolana tak to vuuuuuuuuubec neni muj typ . Tak nejhesci je tam jen coopi
  • Re: Mates

nahodou takhle vim:D....ae nepovim dalo mi to docela praci to najit:D... myslim to icq ae narozeniny ma 25.8. :D
  • skupina

*15*jste ta nej skupina miluju vááááááás *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit