Přejít na výpis diskuzí

Mandrage

HUDEBNÍ SKUPINA 11.5.2007 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

hey kde jste sebrali to, že má Mates holku?:D jen se ptám, přeju mu to xD ikdyž bych ho měla radši já xD ale TOHLE je SKUTEČNOST.. vim :)
  • Re: -

sklapni vole čůráku *15* *5*
  • Re: Re: tady to žije slečny!

Trochu trapka ne?? Dyt ona nenapsala, že je něčí holka! Chybí ti asi trochu mozkových buněk vid? *5*
  • hledá se žena..=)

Hledá se žena...krásná písnička..=* *14*
  • Re: nevim nevim

Nevím jak u vás, ale u mě si naopak klucí více přilepšili. Je vidět, že s nima není nuda a fakt si to užívaj a to je správný *1*
  • Re: Re: mandrage-zláíška

A co si ty zač že všechny tady musíš okomentovat...Tak je nech na pokoji od toho tady ty příspěvky jsou aby si sem lidi mohli psát jak je maj rádi a podporovat je tak si to už nech laskavě pro sebe...Na to asi nikdo neni zvědavej
  • Re: tady to žije slečny!

noooo tak kdyz uz tu mas takovy krasny proslov tak bys mohla upresnit ci presne si holka pac z toho tvyho vyjevu sem to nejak nepobrala ale nejspis matesova ze?...a dalsi vec kdyz uz teda pises jak je vse trapne jak sem holky pisou ze sou k sezrani atd tak jestli si fakt holka od nekoho z nej tak by si se nad tim spis mela jen zasmat a rict si jo to sem teda dobra ze chodi prave se mnou....ale asik jak tak koukam si taky jedna z tech co si pres net vymysly hory picovin.nejdriv by ses mela zamyslet sama nad sebou a az potom soudit ostatni... *5*
  • Re: Re: nevim nevim

jojo presne souhlasim s lenkou..taky sem se celkem zasmala..dyt zaprvy sou to kluci a ti uz sou takovy a zadruhy jak uz rikala lenka sou to jen lidi a to ze hraji v kapele neznamena ze sou bezchybni...kazdy si chcem uzit a ti kluci si to evidentne uzivaj se vsim vsudy tak je nech zit at si delaj co chcet ty s nema prece nezijes tak by te to nemelo nejak srat... *4*
  • kockosi

si uplne megovy ja ich zerem ti kks.. je to moja naj skupina!!:) *14* *3*
  • Re: nevim nevim

Jéžiš je to jejich pravé já, jsou to pžece jen lidi jako každej,že hrajou v kapele a par lidi je z nich vedle hned neznamená že nemužou normalne žít...a jesli si faninky udržej nebo ne ty co je žerou pro to jak hrajou neztratej jen kvuli nejakýmu videu u kterýho se aj zasměješ *1*
  • nevim nevim

no tak skupina Mandrage se mi líbí ale co sem viděla tyhle videa se mi z nich dělá na blití..
    http://www.youtube.com/wa tch?v=Z3__l-3XDfc&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=VjjtjHxndds&feature=related

takhle si moc fanynek neudržíte..;)
  • Re: MATŸSEK

Brzdi děvče...:D asi nejsi zvyklá že v životě nejde že ty chceš..:D a k tvemu neštestí je zadanej zkus to přište...
  • Závyslost...

Jak to tady čtu hodně zajímavé přízpěvky někdy se aj zasměju někdy radši ani dál nečtu..:D na Mandrage sem asi už mužu řict zavyslá hodne dlouho a žeru je jako jeden celej hrajou užasně a je mi jedno jestli je někdo sladoučkej...krásnej a pod.
    Děvčata některá byste se mela probrat a začít žít v realitě...
    Kdybyste se vžila do kůže jejich přítelkyn,manželek.Poklonu jim že to snášej...
  • Re: nmnm

Tahle pisnička se ješte nikde stáhnout nedá bude na tm jejich new CD... až pak na netu ke staženi škoda nu musi si pockat..! *4*
  • Re: 17. 4. 2009

Byla som tam na jejich koncertě poprví s kamoskou sme byli vycakáný:D ale tak coš...:D moc se jim to povedlo... skoda toho konce..:-(
  • Brusel

Jééééé Brusel - tam jsem žila přes rok a je to super městečko, několikrát jsem navštívila Atomium - to je fakt paráda , jako v jiném světě. Mazec! Hoši, doufám, že se zase potkáme na fesťáku - kde budu zpívat taky :-) Přeji hodně úspěchů!!!
  • Re: hello

michal faitl
  • Re: nn

ne nejsem.Ty jsi taky jedna z nich vid? xD...Dilinka jak se sluší a patří. *1*
  • Re: 17. 4. 2009

Ahoj, já jsem tam taky byla. Koncert se mi moc líbil. Ale měl smutný konec... *9*
  • nn

ty si taky ubohá a pište tu uz něco normálního *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit