-
miluji je!!
Já MCR přímo miluji♥!!
je to neeeeeeeeejneeeeeeeeeeej skupina na světě!!!!! ♥♥♥ *14* *14* -
lowe
Já je taky žeru,hlawně Geeho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
MCR V T-MUSIC
ČAUTE NECHCETE HLASOVAT PRO MCR NA T-MUSIC? UŽ MĚ DOCELA ŠTVE JAK POŘÁD VYHRÁVAJ TY KREATURY TOKIO HOTEL! JESTLI VÁS TAKY TAK SE PLS ZAREGISTRUJTE NA www.t-music.cz A HLASUJTE ZA MCR DÍKY -
-
Re: MCR V T-MUSIC
NE,PRO TY TRAPÁKY NIKDY HLASOVAT NEBUDU! *13* *9* *5* *1* -
Re: MCR V T-MUSIC
ja jasne ja pro ne budu hlasovat me uz TH taky pekne SERE *4* *4* *4*
-
-
*
the best band..what i know..it´s in my heart,i love their music..some people say..that mcr are emo..and so on..but it´s theirs problem..when they think it..it´s theirs problem..well,maybe mcr´s clothes are a bit emo..but not their heart and their soul..i love mcr.. *14* -
MCR
MCR jsou super, škoda že jsem je neznala dřív, přijde mi, že teď je to trochu víc komerční..Ale to neva, neubírá jim to na jejich super hudbě..A´t si říkaj, že jsou teplí nebo že jsou emo, mě se líbí takoví, jaký jsou! -
-
Re: MCR
presne zeru je i tak! -
Re: MCR
máš rech sou suproví, sice je posloucham teprv dva roky ale... *15* jak mužou uražet gerarda ,když se jim nelibí tak ať o něm nekecaj nelezou na jejich stranky a bude§ *8* blbci! preej že je gee alkoholik a na drogách! no ještě aby to byla pravda, sam tvrdi že byl zavislej a že toho nechal tak ať všici držej huby! *5* *16* -
-
Re: Re: MCR
Jo,je zavislej na cigaretách a kaficku,ja jen na tom druhym.Zavislej byl ,ale uz neni.
-
-
-
Sen jak swiň
Hele ze wčera na dnešek se mi zdál gut sen o tom,že Gee byl někde a byl sám vhudáka ajá tam byla s kámoškou tak jsme šly za ním a kámoška:Gee seš super..A pak se nám podepsla na ruce..Ty jo škoda,že to byl jen sen *9* -
-
Re: Sen jak swiň
No tak to mě se oněm zdají daleko vzrušující sny,než jen o podpisech *1* .... možná moc čtu harlekinky *1* ... ale na sny si neztěžuju :-D ;-) -
-
Re: Re: Sen jak swiň
Ty jo ty powídky jak Gee chodí s Frankiem jsou fakt masakr!!Kruťárny!!Sem to četla,tak sem se málem posrala!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Sen jak swiň
To ty mi sny by neprosly cenzurou..xD -
-
Re: Re: Re: Re: Sen jak swiň
neprosly,jo?nekecej,teda to musela bejt divocina!wow!me se o Geem zdalo dvakrat,naposled dneska v noci,skoda,ze to bylo tak kratky,ze sme nekde byli,pak to spolu delali... *16* *16* halus,no.nekecam. -
-
Sen jak swiň
Sny jak prase co ségra?!Háhá!!mě se taky zdál sen o tom,že jsme si kupowala new skútr,ale to sem nepatří,taky se mě zdálo,že Jared Leto se se mnou bawil a já mu pak řekla,že uprostřed w tom baráku bydlí Gerard Way a pak nic mno.... *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: Sen jak swiň
Asik tak nějak.A to příběhy sou drsny .... ale tky by se měli cenzurovat,tedak aspon některy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen jak swiň
no,moje sny taky neprošly cenzurou xD A ani je cenzurovat nehodlám *1* Já ty story uplně miluju,jukněte na www.romance-in-danger.blog.cz,tam jsou mrtě příběhy,třeba So Small.To je to nej,co sem kdy četla,ale bacha,je to bez cenzury*1* No a pak ke Gregorce,má super storku doučování,dokonce jsem začala číst i Miluji tě,to mě mrtě baví taky Gregorko*3* -
omg
tjn..Ty příběhy jsou fakt hustý.....Kdyby si to přečetl Gee s Frankiem w aj,tak by sebou asi šwihli..Ne to asi ne..Jen by se smáli *15* *15* *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
-
nej skupina
my chemical romanc=nej skupina na svete *14* *14* -
Nejsou žádní Emomylové!
Hele.. lidi.. říkám vám.. MChR nejsou, nebyli a ani nikdy nebudou žádní trapní emomylové.. emoboys.. emokapela.. emofilové.. emo.. prostě neee! tak se proberte! *5* -
-
Re: Nejsou žádní Emomylové!
Jo nejsou emo..Aasi nejsou no!!Já už mám hlawu jen plnou Geeho a jejich songů!!Asi za chwilu skončím z blázinci!!Ségra asi taky co??Bože to je něco.......Prostě Gee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
mcr
ahojky abych řekla pravdu tak mcr posloucham už 3 roky a mužu vam řict že nejsou emo ale je to rock někdy i punk ale emo ne třeba naka písnička se vam zda jako emo třeba je ale napul každej zpěvak zpiva o emocích tak z nej hned nedelejte emo ale sou prostě užasny mam je rada byla sem na nich i v anglii a mam fotky tak je sem kdyžtak dam tuhle skupinu miluji jako miluji svoji skupinu mud-pies hrajeme neco podobnyho jako oni a nejsme emo ale punkeři ty fotky sem určo dam pa a mejte se hezky a poslouchejte dal to co se vam libi a nedavejte na ostatni jj *1* *9* *3* -
Re: Nejsou žádní Emomylové!
Hele, ty prostě ty, ne? máš svatou pravdu...asi bychom tam těm emíkům měli hodit do palice budíka aby se probrali, ne? *3* když to nejde jednoduše, tak hold musíme polopaticky *1* -
-
Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!
Přesně tak, hele.. ty jsi můj člověk.. normálně já bych ty emo.. ehm.. víš co vid´? *15*
Nenenenene.. Mikey ani Gee.. (a ani žádnej člen kapely) si nepíše deníček! *13* - to si děcka zapamatujte jednou pro vždy! *8* -
-
Re: Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!
Svatá pravda!Když emouše nesnášej, tak emo fakt bejt nemůžou!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!
můj názor je takovej, ať seš Emo nebo ne, a líbí se ti My chem, (pokud se ti fakt líbí) tak máš vkus a to je celý, jinak zasraný Emáky nechte ať nosej růžový čelenky a puntíkatý cvičky a ať za sebou tahaj třeba plastovou kachnu, když jim to příjde in a drsný a nechj svět žít ve svejch problémech, nemusej ho zanášet ještě svejma depresema ze smrti křečka
táhněte do prdele emáci zasraný
-
-
-
-
-
mcr
čau lidi, já teda nevim, co furt všichni maj s tim, že mcr je nejlepší emo kapela na světě, fakt v tom nevidim nic emo, spis je to nejakej neopunkrock nebo nevim *15* ale každopádně nemůžu pořád najít to, jak všichni řikáte, že jsou boží, přitom mam tenhle styl hudby ráda, ale slyšela jsem jen pár songů...nemáte někdo pár mp3, který by stály za to? můžu vám i za to poslat nějaký svoje... *3* -
i love MCR
MCR jsou ta nejlepší skupina na světě. *14* -jestli si myslíte něco jiného,nechte si to pro sebe *16* -
-
Re: i love MCR
na diskusním fóru by se snad měly probírat všechny názory, ne? i ty negativní...takže respekt brácho *1*
-