-
MCHR:
Netvrdím, že jsou boží, ale jsou dost dobří...nejradši mám od nich Vampires Will ...už nevim celi název, ale je poží... *4* -
-
Re: MCHR:
:D a kdyby něco, tak správná zkratka je MCR .. bez toho H *3* *4* -
Re: MCHR:
jj,taky se mi líbí *1*
-
-
new!
Lidi,je to tuu!!MCR vydali new live CD+DVD The black parade is dead! *15* *15* -
Ňuňo!
MCR jsou nejlepší skupina na světě. Já vím, že je to dost ohraný a zní to jako fráze, ale je to tak! Nikdy jsem "nežrala" žádnou kapelu tak, jako MCR. Škoda, že nemůžu jet na koncert... *9* -
Jedna z nejlepších
My Chemical Romance patří k mým nejoblíbenějším skupinám!!!Prostě je žeru, ale musím uznat že znám i lepší kapelky *15* -
-
Re: Jedna z nejlepších
My chemical romance nej nej nej skupina!!! *14* *1*
-
-
uaaaaaa
aaaaw,zas jsem si koupila jednou Bravo a zas mě to pěkně nasralo!!O MyChem ani slovo,jenom adresa kam poslat autogram,zato o Tokiácích tam zas byla celá reportáž!! *16* -
-
Re: uaaaaaa
přesně!§Mám nápad,že bych do Brawa napsla o MCR..Co wy na to??Aby tam o nich napsali..Napište,co si myslíte!! -
-
Doufejme
No tak sem tam napsala no..Zatím 0 odpowěď tak nwm no.....Snad se to powede
-
-
-
Lowe
lidi lidi,já je tak moc miluju,že ani spát s toho nemůžu xD Hlavně teda s těch storek no *1* -
-
Re: Lowe
Fakt,ja je sice nectla,ale segra me rikala,co je tam za ujetiny,s tim Frankem....ne,ani to nenapisu,takovy nechutnosti.. -
Re: Lowe
To já taky pořád myslím na Geeho!!!!Moc ho lowuju... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
nej skupina
tohle je nejlepší skupina nasvětě sice v mém okolí je nikdo neposlouchá ale jsou fakt boží *3* -
-
Re: nej skupina
ůpně s tebou souhlasím já je taky zbožnuju *14* *14* *1* -
-
Re: Re: nej skupina
AOJ..
ach elzo elzo.. co dšlá štěpán?? *4*
-
-
-
!!!
jo nejsou EMO -
hustý
no tady to jaksi blbne
jestli chcete vědět jak to mělo vypadat
tak to najdete na http://efb27mcr.blog.cz/0702/i-love -mcr
*4* -
?!
Gee je prostě super chlap a zpěwák..moc ho miluju,i když to píšu do MCR...ale co..to je jedno,hele hoďtě sem nějaký témátko...pls!!Už nemám co psát než jen o MCR,sice je lowuju spíš Gerardka,ale to je tadyk asi 100x..tak co mno?? *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: ?!
Řeknu ti,ty seš drsná *5* ty do každyho...tedak možná ne do každyho *4* příspěvku napíšeš,že miluješ Gerarda ... já už se tomu musím zasmát,promin nic proti tobě,jestli se tě to dotklo,ale mě už z toho začíná hrabat *3* .... No,to je právě to .... u my chem se toho moc neděje,vlastně nic a to je pak těžky bavit se o nich na nějaky tema.Mě osobně teda žádny nenapadá.. -
-
Re: Re: ?!
no hej mě taky příjde trapný milovat někoho,s kým nikdy nebudete...No eeh,já mám co říkat když miluju Mikeyho k zbláznění *1* jako hej serte na to psát koho milujete,stejně všichni o všech co tu píšou víme,že je milujou jinak by tu asi nikdo nepsal ne? xD -
-
Re: Re: Re: ?!
Ne asik *15*
-
-
-