-
Co ted?
Jak to vidíte s my chem potom,co se Lyndsey narodí to děcko?! -
-
Re: Co ted?
já doufám že budou pokračovat a bude to jak dřív... ale moc barevně to taky nevidím *9* když bude mít dítě tak se mu bude určitě chtít věnovat....
-
-
Pchmf :D
MCR sou jedna z nejlepších kapel na světě XD.. Vlastně pro mě nejlepší, ale každej to má jinak XD.. Hey ale nesnáším ty blbce, co říkaj že je znaj, a přitom viděli jenom na óčku pár klipů z TBP :/.. To sou pp/popový paka/, ale nic proti nim :D.. A ještě víc nesnáším, když někdo mcr nazve emo *16* .. To bych je nejradši hned -bum bum- zprovoznila ze světa *16* .. Lidi v podstatě už asi ani nemaj sluch, jen věří tomu co někdo vymodlí v internetových diskuzích XD.. Svět spěje do prdele to tak vidím XD... -
-
Re: Pchmf :D
To o tom Emo taky nesnasim.Ja je znam mooc dobre,myslim jejich pisnicky,snad nazpamet.Helena ,ten klip je humac i ta pisnicka samotna.Ma grady.
-
-
čůůs
čuseec lidi xD tady už sem nezawítala celou věčnost...jak se máte? *5* -
-
Re: čůůs
Ty seš tu tky ? *15*
-
-
new klip!!
Hele tak sem wčera kukala na ten new klip MCR Desolation Row a je te hustej!!! -
-
Re: new klip!!
No blik
-
-
...
no, tez uz se nejak ztratili, az na tu jednu pisnicku k tomu filmu, ktera me stejne nijak nezaujala *9* ale na koncert stále rada vzpominam *5* -
:-(
Bob,odešel prý kvůly neshodům jakým stylem hudby by měly MCR pokračovat,a po několika drsnějších hádkách se shodli na tom že bude lepší když Bob Odejde..
Zatím žádného jiného bubeníka nemají a snad ani jiného nehledají..
Dobrá zpráva je že MCR vydali další desku která by měla vyjít asi začátkem října-listopadu
*9* -
-
Re: :-(
*9* *9* *9*
-
-
Tak,tak
Gréta:Oni o tom ví,že fans píšou takovy příběhy.Frankiemu se to vubec nelíbí,Gerard z toho taky není moc nadšenej,ale Ray říká,že je to dobrej zpusob rozšíření slovní zásoby ....ale že to nečte.Myslím si,že to aspon jednou četli,co si budeme nalhávat *1* *3* -
-
ty jo...
Ty jo..Se nediwím,že jsou nasraní....Takowwý sexuální wěci teda jako...Taky bych se moc nesmála *8* -
-
Re: ty jo...
Ale vem to tak .... že si za to mužou sami.Když se podíváš na některy videa,tak si podtím představíš miliony věcí .... proto se nediv,že to fans píšou .... používají svou fantazii *1* A je víc fanoušku,kteří by byli radši,kdyby byli gayi .... No ne? *14* -
-
Re: Re: ty jo...
jojo,treba to je jako jen tak,myslim,ze rasi sokujou.neb -
-
Re: Re: Re: ty jo...
jojo,myslim,ze radi sokujou,to by nebyl Gee,ne?..neni to nudna skupinka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ty jo...
No to určitě ne *5*
-
-
-
-
-
-
Fá jo?
Tak jako w hlase asi težko poznám jak se zněmil ne?Krawina omg.....Prostě je best a. *5* -
-
Re: Fá jo?
Cigarety a alkohol ničí hlasivky,tím pádem to slyšíš tu změnu v hlase po 5ti letech ... chápeš? -
-
Fá jo?
Jo chápu to.A je mi to naprosto jasný..Díkes za wyswětlení....Jdu spát zase na bus do Jihlawy..woprzu jak swiň mno!!!!Co nadělám.....Hele ješět že ten hurikán Gustaw nezasáh i New Yourk co??To by bylo w prdeli,kdyby tam Gee byl ach jo... *9* *9* *9* -
Re: Re: Fá jo?
mozna...ale to je fuk *14* kdo dneska nehuli a nechlasta,myslim chlapy *1* -
-
Re: Re: Re: Fá jo?
Tak tak ... kam ten svět spěje ... kdyby tady byli samí gentlemani,tak by to možná bylo lepší .... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Fá jo?
AAle zas si vemte ze Gee kolik toho vykouri...2 krabky dene..a na to ze je zpevak mu to fkt moc neprospeje -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fá jo?
Tací zpěváci většinou zkončí s hlasivkama dřív *3* ....
-
-
-
-
-
-
Téma xD
hej lidi,mám malinké téma....Viděli jste teď někdy new fotky Frankieho?Dost se změnil... *9* No a Gee má červený vlásky xD A mooc mu to slušíí,jemu sluší snad všeckooo *1* -
-
Re: Téma xD-
ahoj,ne,franka jsem nevidela,ale Geeho jo,se ti priznam,ze se me nelibi *16* -
Re: Téma xD
jo to máš pravdu................ *3* -
omg...
Hele Geemu ty čerwený wlasy neslušijou,wypadá jak mařena!!!Jka wánoční stromeček!!!Fuj...Ale jsou to jeho wlasy.... *9* -
-
Re: omg...
Kdyby ti nabídli,at si obarvíš páčo na červeno,k propagaci komixu(myslím,že to byl komix,pokud ne,srry) tak bys to neudělala?Já teda jo a to nevím,jestli mu za to zaplatili!A nebos nikdy neudělala něco šílenyho se svyma vlasama?Já teda jo,z hnědé at už na červeno,nebo černo,nebo na blond....ON k tomu měl duvod.Jenom tak by si je takhle nezprasil... -
-
omg...
jako ať si dělá co chce,ale já si jen taky udělala čerwenej melír,ale on je chlap chápeš??K němu se hodí jen černý wlasy s malím melírem a ne nabarnenou celou palicu na indiána huúúáá jak trotl!!Prostě už to neřeším...miluju takowej,jakej je!!!! *5* *5* *5* -
-
Re: omg...
souhlas...Mě se to nááhodou docela líbí,je to něco jinýho a vypadá k nakousnutí *14* xD Jinak jsou to jeho vlasy,mě by se líbil i kdyby si nechal udělat zeleno-modrýho kohouta *1*
-
-
-
-
Re: Téma xD
Podle mě je Frankie pořád stejnej sexoš .... pořád má tu JISKRU v očích.Mám na něj POŘÁD stejnej názor,at už má knír,nebo kila navíc.
A ty Geeho vlasy se mi nelíbí,tedak ... podle toho jak se kde tváří *1* ... ale z duvodu jaky pro to měl,bych si to nechala udělat tky *15*
-
-
.....
We aren't EMO, we are the BLACK PARADE.
STOP EMO, start chemical AGE. -
-
Re: .....
Hate Emoidiots xD
Love Punkrock Lovers
Love My chemical Romance -
Re: .....
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
-