Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MCR 4ever

My love....MCR 4 ever ....proste je upe nejvic milujju *14*
  • ??;

hele co to je za pičowiny??? *9* *9* *9*
    • Re: ??;

jaky picoviny?myslis to psani pod tym?nevim,je to dlouhy a vo hovnu,jinak lowuju MCR,Geeho,papa lidi
      • Re: Re: ??;

jo od MikeSoloom,já ho taky lowuju Geeho a ,,pan X"až se de wysrat hajzlík jeden wyčuranej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: ??;

mě už se Fee začíná líbit,haha,změnila sem názor *1* *14*
  • oh

Myslim,že MCR dál už nebudou zpíwat *9* *9* *9* *9* když Gee bude s miminem,jak by stíhal koncerty??Teda ale mě to sere,že je otec,přeju mu to,ale s Lyn-Z,takowá pi**...jako no coment *9* *9* *9* *9*
    • Re: oh

Řekla bych,že sme ve svobodné zemi...ani já LynZ nemusím,ale není to kvuli jejímu vztahu s Gerardem...ale takhle na tvrdo o ní říct,jaká je to piča,mi přijde zbytečny .... stačilo by jen říct,že ji nemusíš *3*
    • Re: oh

Sory ale bude rodit LynZ neee..gerard takže klídek
      • Re: Re: oh

Nejlepší by bylo kdyby měl Gerard dítě s Frankem :-D
        • Re: Re: Re: oh

Raději bych zustala nohama PEVNĚ na zemi ... *1* *3* *5*
      • Re: Re: oh

gregorko,klííídeeek ;-) je zbytečny se rozčilovat nad maličkostma ..... ikdyž na tom něco je,nemyslím si...že budou dlouho pokračovat....(pokud znovu začnou)...ovšem to,jaky to bude mít trvání se dozvíme až za pááár měsíců...
  • Helena

*7* Lidi, neví prosím vás někdo,kdo je ta holka,která tančí(ta,co leží v tý rakvi) v tom klipu Helena? Už moc dlouho to hledám a nikde nevím najít její jméno...KKDyž tak,prosím,napište mi na meil M.A.Whitlock1949@seznam.cz *3* mockrát děkuju *4*
    • Re: Helena

Sice opožděně, ale přece...v klipu Helena hraje Tracy Phillips
  • co se děje?

tak co říkáte na to že bob odešel od MCR? no pro mě docela šok. taky by mě zajímalo přoč odešel *9*
    • Re: co se děje?

je to opravdu pravda? nechce se mi tomu věřit, prosím ať není *9*
      • Ano Bob odešel

Bob,odešel prý kvůly neshodům jakým stylem hudby by měly MCR pokračovat,a po několika drsnějších hádkách se shodli na tom že bude lepší když Bob Odejde..
        Zatím žádného jiného bubeníka nemají a snad ani jiného nehledají..
        Dobrá zpráva je že MCR vydali další desku která by měla vyjít asi začátkem října-listopadu
    • Re: co se děje?

Pro mě to byl šok jak něco! Normálně mi tekly slzy, nechápu to! On je skvělej bubeník a nevím co mu u MCR chybělo.... strašně mě to mrzí *9*
  • mam dotaz

lidi nevite kde by se dalo zakoupit to CD+DVD the black parade is dead?!!!předem diky za odpověd! *1*
    • Re: mam dotaz

Ahoj,ja se koukala na net a vole,stoji to prez 500 kc,nekde i prez 600,tak myslim ze si to asi necham vypalit *1* *14*
      • Re: Re: mam dotaz

Coze?Tolik prachu?!Ja to mam stahly na komplu,hodne pisnicek a usetrim.
      • Re: Re: mam dotaz

mno..ale pak to stoji za to ver mi
        • Re: Re: Re: mam dotaz

jo,to sice jo,no asi si ho koupím taky,určitě to stojí zato,no ale dneska jsem se byla dívat jestli ho někde nemaj,a pořád nic,prostě ho nechci obědnávat s netu,je tam to poštovný a tak...no,k nám to ale vždycky chodí pozdějc,tak doufám že na něj natrefím..
        • DVD

nejlepší jaké doma mám je fakt skvělé už jsem ho za 14 dní viděla snad milionkrát a vůbec mě neomrzelo zrovna ted na něj mám apsták asi si ho pustím....... *15*
          • Re: DVD

Já si myslím,žw LOTMS je 100% lepší .... myslela sem si,že na TBPID dají i nějaky interwie,nebo tak něco .... *9*
  • Zlatíčka

My chemical romance je prostě užasná kapela no užasná je slabé slovo spíš jsou to ty největší jedničky co můžou být....Se přesvědčte samy jejich hudba stojí fakt za to a vím co se mnou dokáže dělat hlavně když mě vyhlodá s depek tak je to nejlepší........ *14*
    • Re: Zlatíčka

ja je miluju ze vseho na svete nejvic
  • Co?

Nevíte někdo co to ma Gerard na hlavě za masku(to je kočka nebo myš)v klipu k NaNaNa *7* *7*
    • Re: Co?

myš *4*
    • Re: Co?

myš:D
      • Re: Re: Co?

Dik
  • ...

Máj Gerárd, proč tu píšou anti fanoušci?
    To nemaj nic lepšího na práci, a proto se serou do nás, normálních lidí?
    Radši byste si měli pustit Eminema a jít klidně skákat na ulici, né na tuhle stránku.
    A hlavně: Kalhoty dolů!
  • texty

zdravím, chtěla bych se zeptat, nevíte, jestli si Gerard ještě pořád píše ty nový texty sám, nebo jestli už to píše někdo jiný? dík za odpověď *3*
    • Re: texty

Hele já nevim jestli to píše sám (to spis ne) ale cetl sem že s psaním Na Na Na mu pomáhal Justin Bieber... ://
      • Re: Re: texty

Mozna bych věřila ,že mu s tim někdo pomaha,ale rozhodně ne Bobr.To by Gee musel klesnout fakt hodně hluboko *9*
      • Re: Re: texty

Ne...píše je sám...nepotřebuje pomáhat od mimina :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší