-
zdar!
Čus,nechce si tady někdo psát mailem?samozřejmě o MCR,ale klidně i o jinejch věcech.tak pište!
mail.:emo.girl96@seznam.cz -
!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Nová deska
sem fakt zvědavá na tu novou desku!hlavně at má Gee svoje černý vlásky!a jinak je mě to šumák! *14* *14* *14* -
nechapu vas?
hele jako to je fakt divny jedna pisnicka poblazni celej svet a to i ceskou republiku kde sou lidi co poslouchaj jeste dobrou hudbu?sileny nic proti vam nemam ale pripada mi to trapny ze vsichni najednou poslouchaj my chemical romance ?takovejch lidi ve fanklubu *7* co treba stara dobra metallica *16* ? -
-
Re: nechapu vas?
jee metallica taky super skupina *1*
-
-
Na co?
řekněte mi proč se to rádio vůbec jmenuje My Chemical Romance? já jsem tam od nich zatím nic neslyšela... *16* -
-
Re: Na co?
Víš kde hrajou my chem songy ? :-D na rádiu TU :-D tak to je na mě moooc :-D *15* hned na mě vyletěla Helenka :-D *1* -
-
Re: Re: Na co?
já sme na MCR rádiu slyšela Taste of Ink od TU ale i Helenu od MCR, jinak nic *1* -
-
Re: Re: Re: Na co?
Jo to sem slyšela tky .... ono to není ani rádio ale spíš jen pisničky,ktery se tam pořád opakují... *15*
-
-
-
Re: Na co?
Ani já :-D :-D :D ale udělalo to na mě dojem HNED jak sem si ho zapla .... hráli tam TU :-D aaaaaaaaawwwwwwwww!!!!! *14* *14* *14* a to mi stačí k tomu,abych řekla....že tam hrajou MOCNY songy :-D ;-)
-
-
tuuuc
mno je to fakt cute kapela a konečně se zase vracej ke kořenum *15* *15* páč to cd BP jako nic moc samej takovej doják a to nejsou oni.... *4* mno nic tak picc a nehadejte se furt *3* *3* -
MCR NEJSOU EMO
vy emo sracky! mcr nejsou emo! víte vůbec co gerard řekl? tohle je z jednoho rozhovoru:
Vím, že v souvislosti s vaší muzikou nemáte rádi pojem emo. Chtěli byste k tomu něco říct?
G: "V podstatě se dá říct, že nás to vůbec nevystihuje. Emo kapely jsem zaznamenal, když jsme jezdívali na turné s křesťanskýma metalistama, protože na naše tour nikdo nevsázel. Myslím, že emo je zas*anej brak, je to hovadina. Jsou tu kapely považovaný za emo, se kterýma nás, bohužel, dávají do jednoho pytle, což z nás, bez našeho vědomí, taky dělá emo. Jediný, co k tomu můžu říct, je, abyste dali ty dvě desky vedle sebe a poslechli si je. Zjístíte, že je to o něčem jiným. Myslím, že emo je hromada s*aček."
tak co melete! Jak může být někdo ímou, když o tom říká že je to sračka? He? *3* -
-
Re: MCR NEJSOU EMO
naprosto s tebou souhlasím... taky si myslim ze my chemical romance nejsou emo.. podle me je to urazi... nesnasim ty lidi co oto tvrdej... *16*
-
-
UŽ VÍÍM xD
Kerá manželka kluků z MCR je vám nejvíc simpatická?Mě Alic,ona se k Mikýskovi upe hodí *14* Lyn-Z taky není škaredá,ale nwm no,jaksi mi k Geemu nesedí...A Jamia...Radši ani nemluvím xD *1* -
-
Re: UŽ VÍÍM xD
Měse nehodí Lyndsey k Geemu...vždyt je jak chlap!Co je na tom hezkyho?!Jam je supr baba a Alic tky .... ty si kluci skvěle vybrali ;-) -
Re: UŽ VÍÍM xD
Mikyskovi,jo?haha,tobe se libi?o.k.,dobrej manik -
mno
no já jejich ženušky moc neznám,ale jako Lyn-Z se k Geemu nehodí no....nic proti nim....prostě nemám komentář...Ne nemám jiný téma....tak co?? *5* -
-
Re: mno
Ale Lyndsey se k Geemu hodi...je krasna uzasna proste upe nejvic ale stejne mam nejradsi Alicii....x) mno.jinak JAm....je super uzasna ale taka selka..xD -
-
Re: Re: mno
nevim tu jeho marku m¨neznam,prej hraje taky v nejaky zkupine,jinak ji neznam
-
-
-
-
Starej dobrej Gerard
konecne ma svy nadherny vlasy,cerna mu sekne,aaaaaa! *1* *1* -
-
Re: Starej dobrej Gerard
jediný štěstí že má svý krááásný černý vlasy *14* *14* *14* -
Starej dobrej Gerard
Jo přesně ségra,muu to sekne...jo a koupila sem si nášiwku s MCR,mamka měla kecy,že utrácím,ale jen 60 Kč,tak nwm,co jí wadí že jo.... -
-
Re: Starej dobrej Gerard
*15*
-
-
-
goodd
awojky takže mcr sou fakticky good pop punkova skupinka a jestli sem jeste nekdo napise ze sou emo tak vas zabim klidne mi napiste a pokecame o nich moje ajsko je 409717806 aa pokecamee *14* -
-
Re: goodd
pokecat mužem ale soráč nemame zatim internet *16*
-