Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NME Awards

Yea :) MCR vyhráli první cenu za nejlepší video a za nejlepší mezinárodní skupinu :) Congratulations ^^♥
  • SOlo RAy

Lidicky,zlaticka,milacci,fandove MCR *14* *14* libi se vam v MCrackych pisnickach sola co hraje Ray na kytarku...me osobne pride nejlepsi v klipu im not okay jak tam ma to solo a jak tou kedlubnou mava..je to proste sukezni a ja to neumim vysvetlit
    • Re: SOlo RAy

Ne asik .... me to jeho afro vždycky rozesměje .... *15* jako nechci se mu smát,ale mi ze ségru vždycky jenom,když tam je delší záběr na Raye a jeho páčo : ,,Rayova chvilka.'' *1* *15* ... hlavně v I'm not okay .... ale ten klip je celkově povedenej.U toho se řežu jak debil .... hlavně v pasáži,jak Gee odpálí ten míč a pak se čumí do dálky *15* to nemá chybu,přitom ten balon jede po zemi *1* a nebo ještě jak Frankie sedí s tou borkou,prej máš neco v oku a ona mu chce dát pusu....to je .... *15* Co na to říct...
      Jejda *1* sem se nejak rozepsala *15*
      • Re: Re: SOlo RAy

heh,jo ten klip je dokonalej *1* Nebo je good jak Ray seřere voskovku nebo co to *1* Já na to koukám skoro každý den,aj helena je krásný videoklip
        • Youtube ty jo

Já se taky čumím an Helenu každej den,když jsem doma.... *5* Jinak sem psala do Brawa,aby tam dali článek o MCR,tak snad se powede.Budu wás info. o tom,jak to dopadlo...tak mi držte palečky!!Jinak Chemiky upa žeru!!Mocinky!!!Hlawně Geeho!A ty wymyšlený články,jak to dělá s Frankiem,jsou pěkný krawiny!Dneka sem si to četla a jako nechutný dost!!LOL!!! *1* Jinak fotky OK!!Pápá *14* *14* *14* *14*
        • Youtube ty jo

Já se taky čumím an Helenu každje den,když jsem doma.... *5*
    • Re: SOlo RAy

*1* *1* hele můžu to říct že mě se to líbí taky v tom klipu *14* heh,je to úplně drsný....jj,Ray má takový dobrý vlasy,že s nima může mávat na každou stranu *1*
      • Re: Re: SOlo RAy

jo...upe hafo sukezni....xD
        • Re: Re: Re: SOlo RAy

xD hele Gregorko,nwis co se stalo z Black_Parade na libku?Mě to tam ukazuje že uživatel neexistuje xD
          • Re: Re: Re: Re: SOlo RAy

jo..to je LeŇŠe ona...ma novy libko najdi si ji na mim profilku ma prezdivku suidice...bo tak nejak moje prezdivaka na libku je gregorka001
  • mchr

jo,to jsou trhaky ,pak je jeste dobry Welkome Black Parade,je mozna me tam chybi slovo,anglicky neumim,tak sorry.a jeste tak jedna,rto je narez
    • Re: mchr

no já bych řekla že všecky jejich písničky jsou dobré..jak po stránce melodie tak po stránce textu *3*
      • Re: Re: mchr

mno..proste sou nej ve vsech smerech shrnuto.. *1*
        • Re: Re: Re: mchr

jj,ty jsi můj člověk *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: mchr

Souhlas *3* .... netřeba srovnávat je .... ale moje slabost je TCHFSR,to se nezapře *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mchr

to slabost je a hode velka....
  • emomrdky

emo...SMRDÍ! *13*
    • Re: emomrdky

nekritizuj emo jasný? *16*
      i když MCR emo nejsou, tak mi tvoje kritika vadí... *5* jestli posloucháš nějakou dechovku nebo heligonky tak si je poslouchej, ale nekritizuj jiný žánry *8*
      • Re: Re: emomrdky

hele.....on/a řiká že EMo smrdí a ne že smrdí nějakej žánr.uklidni se jasný...........
  • omg

sracky nejvetsi *1* jj *4*
    • Re: omg

my tě naprosto ignorujeme,tak zalez *3* Běž se podívat na forum u Tokio Hotel a tam teprv uvidíš sračky vole *1*
      • Re: Re: omg

nechci!!Já je nesnáším!! *9* *9*

Tokio Hotel-fuuuuj!Gee je teda hezci,to si myslim.O Tokio zvatlaj furt,o ,Chemikacich ani tuk!Jen sem tam neco,ale slabota! *16* *16* *14*
    • Re: omg

takže není??Tak co ty widea??A ty pusy?? *7*

no vždyt' říkám že si na to JENOM rádi hrajou *3*
  • ♥♥♥♥

Gee je prostě nej chlap na swětě!!Mooc h miluju♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • ♥♥♥♥

Dneska hráli na Ewropě 2 MCR Welcome The Black Parade..Super písnička,ale alepčí by byla Helenka *14* *14* *14* *15* *15*
    • Re: ♥♥♥♥

woe tohle je diskuze o MCR ne o geem...a ty je asi moc dlouho neposlouchas jinac by si vedela co je gee zac...teda jak se zmenil..
      • Re: Re: ♥♥♥♥

to je fakt že Gee se hodně,no možná jenom málo...ale prostě se změnil a s tím asi nic neuděláme...si milujte koho chcete,já teda nejwic Mikeyho *14* No ale stejně,nejdůležitější je hudba,a ne to jak kdo vypadá ne? *3*
        • Re: Re: Re: ♥♥♥♥

to vi jen o sam a jeho nejblizsi *16*

Naprosto s tebou souhlasím .... *5*
          • ♥♥♥♥

Přesně holky!!! *5*
      • ♥♥♥♥

Hele a jak ty to můžeš wědět?!Ty sis s ním mluwila??? jak poznáš,že se změnil omg?!Jak no??Chci to wědět!! *16*

Faoušci,co jsou s my chem delší dobu,než za TBP,mohli Geeho poznat i v jinym světle .... v tom .... nekonkurečním *9* a všichni víme,že jel v drogách a chlastu ... tak už tohle samo o sobě ho změnilo.Ted je .... jak to říct .... nafoukanej,není co dřív. *13*

*7* no,nevim,jsou i horsi hvezdy,ty se ani nepodepisujou,porad fakujou...to bych mela bejt na tom konciku,treba bych to poznala
            • ♥♥♥♥

Macenko přesně..třeba byl unawenej z koncíku nebo měl nějaký problémy co můžem wědět co??Každej není dokonalej,i když je slawnej.Gee miluju tě a nic to NIKDY neznění!! *14* *14* *14* *14* *14*
            • ♥♥♥♥

Pžesně ségra ty wole to je diskuze tohle to!! *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *1* *1*

Gerard to dělal tky ... že se potom nechtěl podepisovat a ani fotit s fanouškama.Šlo poznat,že toho na něj bylo moc!
          • ♥♥♥♥

tak to já wím,že bral drogy a chlastala a že teď kouří,ale to neznamená,že se zněmil!!Zpíwá krásně *3*

Změnil se .... kdyby se nezměnil,tak by je bral dál .... navíc,když si poslechneš první a poslední CD,tak to poznáš aji v jeho hlase ...

hm,ja mam rada tu skupinu celou ,ale Geeho nejvic.jak se zmenil?K horsimu?Snad ne! *14*
  • I ♥ MCR

http://converse.star.sblog.cz/2007/ 10/20/150
  • I love MCR

já je žeru *14* *14*
  • jsou to teplí hovada

FUUUUUUUUUCKKKKKKKK OFFFFFFFFFFFF MYYYYYYYYYYY

CHEMICALLLLLLLLL ROMANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JSOU TO JEN

TEPLÍ ČURÁCI NIC VÍC STRKAJ SI JE DO

PRDELE A JEDEN SE VALÍ NA DRUHÝM

JSOU TO PROSTĚ ČURÁCI NIC VÍÍÍÍÍÍÍÍÍC SI NEZASLOUŽÍ ŠPINÍ SVĚT

A PROTO VŠICHNI JEJICH VANOUŠCI DOU DO PRDELE

BULLET FOR MY VALENTINE JSOU NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: jsou to teplí hovada

do prdele si di saám/a.....když ti vaděj tak sem nelez my ostatní je milujeme....di do řitě is těma tvejma nadávkam PAKO

TAK SEM NELEZ?NE?!KDYZ JE NEMUSIS.

ty si debil sak mcr maji nadhernou muziku si snad hluchý????a fanoušci at dou do prdele jo?hm..... *7* *7*

Právě jsem se málem pos*ala smíchy... Milý Padge: vem si ty svoje kydy a běž si radši hrát s panenkama. Těm budou sice tvé připomínky taky u prdele, ale spoň si potom nebudou muset chladit čelo ledem kvůli pádu pod stůl a následnému přeštění o onen stůl do hlavy... Pokud pochopíš to, co se ti tu snažím říct, tak pochopíš i to, že když budeš na někoho koho neznáš nadávat a posílat jejich fanoušky do prdele, tak si o tobě bude každý myslet, že to TY jsi ten teplý čurák... Seru na tebe, máš svůj názor, já taky, ale jde vidět, že My Chemical Romance vůbec neznáš. Mě se to kecá, když jich vlastně taky neznám, ale za ty víc než dva roky, co je znám jsem si k nim vytvořila jakési pouto, tak tedy doufám, že máš pro svůj příspěvek pořádné odůvodnění, vole...

newim kdo je tady čurááák ty prostě newíš co je to pořádná hudba takže se laskavě uklidni jestli se ti nelíbí tak to nikomu necpi!!!na tebe Fuuuuuuuckkkk Offfffffff *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: jsou to teplí hovada

MMMMCCCCCCCCCcRRRRRRRRRRRRR sou neeeeejlepšííííííííí a ten kdo tvrdíííí opak aby skapal!!! *1* *1* *1* *1*
    • IQ

Zamysli se nad svou inteligencí! Prosím!

Je vidět, že hudbě moc nerozumíš. No nic, je to věc názoru ale MCHR je jedna z mála hodně dobrých kapel *13*
    • mcr for ever

jediný kdo je tu čurák a teplouš si ty kdo to onich říkáš jsou upně super:-D vlastne jsou nejlepší

hele nech si ty blbý připomínky na MCR a laskave si nadavej na svoji skupinu ... *5* *5* kldyz je nemas rad/a tak sem nelez !!! *13* *13* *16* *16*

ty hovado jedno, jen abys nebyl teplej ty, když to vidiš v každym!!! *15*

Nechápu, co si dokazuješ tim, že je pošleš někam, to umí každej! Pokud je nemáš rád nelez sem a nekaž to tu ,si fakt ubohej!! *5*

Když se ti nelíběj tak sem nelez!!!!!!! Jsou super a teplí nejsou - naroydíl od tebe má většina z nich přítelkyni nebo dokonce manželku! Takže zalez!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: jsou to teplí hovada

*5*
        • Re: Re: Re: jsou to teplí hovada

ty jseš teplý hovado, zalez někam do díry a nepruď , prostě zalez a nezajímej se o naší nej skupinu, ty jseš akorád zmetek, pro všechny , komu My Chemical Romance mluví do duše. Takže vypadni a nelez sem *13* *13* *13*
          • Re: Re: Re: Re: jsou to teplí hovada

máš naprostou pravdu ať ty teplý hovada co nesnášej MCR zalezou do nějaký nory a daj nám pokoj.....
  • nows tema

cau lidi,co takhle nejaky tema o Geem?co treba...hm...jeho pritelkyne,jaka si myslite,ze je vam sympaticka,proc,ktera se k nemu vic hodi
    • Re: news tema

tak to tema rusim,nikdo se nehlasi.
    • Gay bo no??

Ahojky lidiny....Hele mám téma...Gee a gay....Jestli je i na chlapy...co si myslíte???Já teda myslím,že je na obojí... *9* Tak pište názory.... *5* *5* A dám sem wideo,který je tak nejak mno... *5*
      • Re: Gay bo no??

moje teorie je,že Gee je na obojí...Mno ale nwm...jenom teorie xD *1*
        • Re: Re: Gay bo no??

Gerard je... no prostě Gerard, asi na obojí... nebo to tak aspoň vipadá *1*
    • new tema

to je pi.a...se mě nelíbí i kdyby byla w cukru!!Ani howno!!!Je hezká,ale nehodí se k němu!!Ségra lepší téma nemáš w tý hlawě???LEKL SES,SMRADE??? *14* *14* *1* *1* *9* *9* *5* *5*
      • Re: new tema

polib mi,jo,segra?jo,je to blby tema
        • new tema

Nechci ti ju políbit!!To radši budu líbat tu Gerardowu!!A jestli se ti to nelíbí,tak si jdi radši číst Frerarda Yes?!
          • Re: new tema

ty ses ale nechutna,libat mu prdel!Kdyz jsi to nakousla,ja bych,kdybych s nim randila,COZ JE BLBOST,TO SE NESTANE,tak bych mu libala vse,krom toho,co ma dole a zadek... *1* *14*
            • Fuck You!!

seš nechytná ségra!!OMG!!!!! *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit