-
dopis
Lidi,neví někdo proč Tarje dali ten dopis ? *7* Co udělala tak strašnýho že ji dali vyhazov ????? *9* -
Re: Chliv
Co kecáš ! ! ! ! ! ! *16* -
Chliv
CVICENE OPICE su to. -
nightwis
Nightwish jsou úplně super. *1* Akorát se divím,že se Tuomas u těch kláves nemigne do hlavy. *15* Jo a jsou tam aj hezcí zpěváci. *14* -
Re: Re: koncert
Nejak nemuzu pochopit, ze nekteri ubozaci musi kritizivat proste vsechno *7* -
Re: koncert
No já bych ráda jela kamkoliv a nejlépe třeba do Helsinek, ale ještě tak mít na to prachy. *8*
To se máš, žes tam byla *1* -
Re: koncert
Mno to je mi novina! To už vime celkem dlouho *9* -
Re: RE: Dost
Souhlasím s Váma oběma, podle mě má každý svůj názor, může ho vyjádřit také každý ale neměly bychom se navzájem urážet, to je trochu dětinské ne? Mě je Anette lhostejná, Tarja pro mě znamenala hodně ale to neznamená že budu Anette urážet, zpívá dobře, ale Tarje se nevyrovná, toť můj názor, váš vám taky neberu ;). -
koncert
Ja jsem slysela Nightwish 11.3. v Londyne. Pridali do playlistu Ghost love score, Dead boy's poem, Escapist a Romanticide..A verte neverte ( me je to celkem fuk), Anette byla uzasna!!!Ghost love score a Dead boy's poem v jejim podani zni hodne povedene..Zpiva je srdcem a jde to hodne slyset a dobre se to posloucha! Doporucuju jet na koncert Nightwish..Kamkoliv.. -
RE:Dost
Jako je to blbost, ale pochybuju, ze to nekdy prestane!!A lidi to budou resit porad!!Ale ja se jim nedivim jako jsou lidi, kterym se libi zpev Anette, ale ti co poslouchali NW s Tarjou tak si ji vetsina proste nikdy neoblibi spis naopak!!Tohle je proste vecny tema a asi tezko nekdy zkonci...pokud by zkoncilo byl by to zazrak, ale nemyslim si to!!Nema cenu resit co bylo ale to nekomu povidejte!!I kdyz ja taky hajim Tarju a plivu po anette ale tak co uz kazdy ma jiny nazor... -
Re: Re: Dost
Vážně nechápu proč sem takoví lidi jako ty vůbec lezete. *16*
My se tu alespoň bavíme k věci (pokud jsis ještě nevšimnul tak jsi na diskusi Nightwish a ne v nějaké nadávárně!!!)
Ty sem přijdeš a pro nic za nic nás tu začneš ocočovat, ža jsme hovada!!! Jako co to je? *13* Jsi vůbec normální? *9* -
Re: Re: Re: Re: tarja
tak nějak -
Re: Re: Dost
Ti "dva chytrouši" ale nikoho nekritizují... Ale zajímalo by mě, kde se vy lidi učíte tak pěkně nadávat? A to ještě navíc lidem, které ani neznáte a kteří vám nic nedělají... Zdravím vás všechny co tu akorát nadáváte a jste sprostí do "Vidlákova s.r.o."! -
Re: Dost
Vy dva chytrousi, jdete si kritizovat neco jineho! A nebo vis co? Jdete si stoupnout pred zrcadlo a kritizujte sebe..HOVADA!! -
To plně souhlasím *1* -
Ano, to nás opravdu dojalo... *1* -
Dost
Porad jsem to ignorovala, ale uz mi dosla trpelivost, lidi konec!!Nechte uz to byt..Je jedno jestli poslouchate Nightwish s Tarjou, bez Tarji nebo oboji, je to kazdeho vec!!Prestanme se uz navzajem urazet a presvedcovat kdo je lepsi ci horsi..Berme to jak to je, kazdy jsme jiny s jinymi chutemi..Tohle je jak ve skolce..On mi vzal hracku, ale to je moje hracka.Buuuuuuuuu!!! -
Re: Re: Fest
Tak to máš dobrý. *15*
Já si ho jdu doufam koupit tenhle týden. *1* -
Re: Fest
Jede nás celá banda z Přerova *1* -
Re: Fest
jasný! už mam lístek od ledna:D