Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ja mam rači Tarju

Zcela náhodně jsem se dostal na stránky této diskuse. S velkým zaujetím (i zábavou !) jsem si je pročetl. Dovolte mi pár postřehů. NW znám, i když byl je zrovna nenazval tou "pravou" metalovou skupinou. To by to muselo "šlapat" jinak. Tarja - to je samozřejmě klasa. Nic než její hlas nedělalo z NW to, čím byli. Tím byli zajímaví. Velmi pěkné klávesy, i když to není zrovna netypičtější metalový nástroj. Ale perfekt ! Bicí - moc se mi líbí. Na svů věk, přesnej, rychlej, vysoký ruce. Nemá chybu ! Basa - katastrofa. Marco hraje na basu jak na ukustickou kytaru. Asi každý uzná že jeho nástroj prakticky vůbec není slyšet, takhle se na basu metal nehraje. Sólová kytara. Může si s basou podat ruku, to je to samý ! Hra, oblečení (!!!!!), pohyby, to je malér.
    Nová zpěvačka nestojí za nic. A kdo říká že ano, lže, nebo tomu nerozumí. Jestli NW vybrali tuhle jako nejlepší, jak asi vypadaly ty nejhorší ??!! Takových jsou tisíce.
    Zpěv, klávesy a bicí měli vyhodit kytaru a basu a udělali by díru do světa. To už hrál Sami basu lépe.
    Teď jsou NW zcela průměrná kapela nevynikající ani hlasem, ani hráčskými výkony. Odchod Tarji je zabije.
  • Re: Mnichov - 26.3.2009

mno tak jako...ani nevite jak bych moc rad jel na Nightwish na koncert...ale penize met:-D...pac jako Nightwish uplne zeru:-)...porad se mi to neprestalo libit...a ani neprestane...jinak nevite kdy bude nové album??
  • Re: Mnichov - 26.3.2009

To si spíš počkej na letošní MoR
  • Mnichov - 26.3.2009

Uvažuju o koncertu v Mnichově 26.3.2009. Jel by někdo ?
  • Re: .

***TEREZA***
  • Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek

Neříkám, že to není pravda, ale s tímhle si jdi do jejich fanklubu a neřeš to ve Fans of Nightwish...
  • Re: Re: Re: Draxův příspěvek

Epica je jedinečná....je to kombinace death metálu a gothic metálu a je to ta nej kapela na světě...:D *3* *1*
  • Re: Re: The Islander

To víš že poznem Tarju od Anette... Bože... nejsem asi blbá *10*
    Já se ptala na Marca *3*
    A snad se tu můžou opata i neinformovaný lidi,ne? Od toho ta diskuse taky je *13*
    Nebaví-li tě odpovídat- faj můžu žít dál v nevědomí a poslouchat třeba dementní Britey *9* *9* *9*
  • Re: The Islander

*7* tak to jsi asi spadla z višně nebo nepoznáš tarju od anette?? co to vůbec potíš?? *7*

ZŘEJMĚ SE OPTAL ZNALEC *1*
  • ...

ja ted dlouho střídal různý hudební styly dokud sem nenarazil na nightwish.slyšel sem jejich písničky ze starých alb a sou uplne super.jen je škoda že Tarja už neni v nightwish bylo by to trochu vo něčem jinym.ale neda se nic delat.stejne je budu pořád poslouchat a budou se mi stejně líbit...fandím jak tarje na sólovej cestě tak nightwish.....
  • .

*** T A R J A ***
  • Re: Re: chceme z5 Tarju

Nightwish nikdo nekazi...proste Annet nema stejnej hlas jak Tarja mno...tak co...nvm cemu se tady porad divite...chtel bych videt vas kdybyste mely zpivat uplne stejne jako Tarja...to byste nedokazali...Annet za to nemuze ze ma takovej hlas...tak klidek...me se libi vsechny albe...a moc se me Nightwish libi...uz to posloucham pres 2 roky...a porad se mi to libi... *4* *3* *4*
  • Re: Re: Nechte to bejt!!

to teda neni pravda...ja sice jako rikam to, ze Tarja zpivala suprove...ale Annet neni spatna...me se to proste libi...a chtel bych aby uz bylo new album *3* *4* ...pac tahle skupina je upa supeeeeer *14*
  • Re: Tarja i Anette

Jo jo máš naprostou pravdu...Anette je dobrá a Tarja je naprosto úžasná...obě jsou skvělý osobnosti i když musim říct že tak blonďatá Anette je docela pálka...jako černovlásce jí to slušelo víc, páč tedka má blízko k tomu aby jí někdo předělal na fotku s barevným lízátkem a bude zase spoustu útoků na její osobu...a Tarja zůstane navždycky zbožňovanou metalovou královnou...ale jak říkám , anette mam ráda a Tarju mam moc ráda...

To mě rozesmálo... *1* No jasný, kdo jinej by to měl bejt proboha *13*
  • Tarja i Anette

nikdy jsem tenhle styl neposlouchala, ale doslova mě jednou uchvátila kombinace tvrdý muziky a toho úžasného hlasu Tarji. moc mě Tarja chybí a nedovedu si Anette představit zpívat starší kousky. ale moc se mi líbí Amaranth, the islander, eva. i Anette má hezký hlas, jen se nehodí k písničkám Tarji. Nightwish už budou navždy moje oblíbená kapela, s Tarjou i s Anette. i když na Tarju nikdo nemá ! držím palce sólové Tarje i celým Nightwish
  • Re: Re: The Islander

A ten v I wish i had an angel? To je taky on? *15*
  • Re: Re: Draxův příspěvek

jděde už do háje s tou vaší epicou!

Marco a Anette... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit