Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fest

Nightwish v červenci vystoupí na festu Masters of Rock. Jdete tam někdo? *15* *15* *4*
  • Re: Re: Re: je to metal

a jeste pocitej whitney houston *5* *5* *5* to byl vtip on i kdyz *9* *9* *9* *5* *5* *5*
  • Re: Re: Re: Re: anette

Ahoj xyxy,jsi opravdu milá *14* .Tvá slova a vyjadřování,jsou na vysoké úrovni.Taková odezva,vždy potěší.Měj se krásně a napiš.
  • Re: Re: je to metal

nahodou kdyz si das zelenej list tak pak ani nevis nic o sobe teda je aspon ne ale ja beru jenom umelej no ted sem zase zhulen hele pisu kraviny a jinak nehulim ty vole me je 11 to by me mama hnala je mam jenom prezdivku zelenej list protoze mi furt hrabe a metal mi vymetal mozek ja vim smutna historka
  • Re: hovada jste

Promiň děvče,ale jseš pubertální slepice nebo spíš ještě kuře.Nightwish s Anettou se NIKDY nevyrovná Nightwish s Tarjou.Dokonce si dovolím říct,že Anetta neumí zpívat.A to neporovnávám její výkon s Tarjiným,ale jen a jen její písničky.U Tarji nikdo nepoznal co je koncert a co studiová nahrávka.U Anetty okamžitě,po první písničce ji odchází hlas a nemá na to něco udýchat.Nechápu jak si ji mohli do kapely vůbec vybrat.
  • Re: Re: Re: .

Já jsem z žádnou Terezou nechodil, klidně jsem tam mohl napsat třeba Jana, Lucie, Petr, George, Ruslan, Fidelia nebo třeba Koiči, jen jsem tím chtěl naznačit, jak neskutečně hloupý a zbytečný příspěvek to byl.
  • Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek

No kdybych měl porovnat EPICU a Within Temptation tak u mě vede EPICA! a to na celé čáře, W.T. mě hrozně zklamali, sou děsně uhlazení. Epica je mnohem enrgičtější a narozdíl od W.T. se evidentně zlepšuje.
  • Re: Re: .

taky se přimlouvám za TEREZU *3* nevim jestli máme na mysli tu stejnou, ale já sem kdysi s jednou chodil a mám krásný vzpomínky *14*

Tuomas + Tarja = Nightwish
    Tuomas + Anette = newim, ale Nightwish určitě NE! *9*

A čoveče ty nehul taky,v metalu existují tak rozlišné hlasy jako Sharon z Within Temptation a Glen Benton v Deicide, tak je snad jesný, že o druhu hlasu to, zda je něco metal nebo ne, není.

Takže předtim byli opera *9*
    a když už tak Anette ma rockovej hlas *1*
  • iii

Já bych neřešila Tarju ani Anette už je to taky několik let co tam neni a vy se s tim nedokážete smířit jo pravda taky mě to mrzí ale neřeště to.. *5*
  • Re: je to metal

Do metalu patřili v dobách Tarji ta dávala Nightwish tu pravou Symphony-gothickou atmosféru...... nyní je řadim zpěvem zdůrazňuju pouze zpěvem do POPU!!! *9*

ale to je věc názoru... lidi co poslouchají Nightwish pouze s Tarjou jako já tak mi dají určitě za pravdu *3*
  • Re: je to metal

NEHUL VOLE, ŠKODÍ TO ZDRAVÍ!!!
  • Re: ou

Jo ta stojí za to:D:D
  • je to metal

lidi ja som trochu zhulen jsou nightwish metal *7* *7* *7* nekdo rika ze jo nekdo ze ne
  • Re: Re: Tarja se dá těžko nahradit

dvd sem vydel uz docela dsavno (od te doby nespocetne krat) a byl to teda nenahraditelny zazitek toto sem jeste u zadneho koncertu na dvd (kromne tarji) nestalo.NW s tarjou bilo ndeco snad i bozskeho....Anette to cele leda skazila ,podle mne je jeji spev spis jako parodie na NW....neco priserneho..kdys sem si koupil dvd s anette tak sem vydel prvni minutu a hned sem to musel vypnout a vyc sem s toho dvd uz nikdy nevidel.........Kazdopadne mne to obrovsky sklamalo *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • blond anette?

zdravim fandy niightwish....cetl sem nejake prispevky o blondate anette mohl by mi nekdo zdelit kde takove (popr takovou) fotdu najdu...Dik *3*
  • ou

co je to ta fotka jak jsou tam všichni z nightwish normálně a Emppu líttá ve vzduchu???? *1*
  • Re: ja mam rači Tarju

Je to pravda. Myslím si, že ve skutečnosti odešla skupina od zpěvačky, a ne ona od skupiny. Nová zpěvačka, to je zpěvem i projevem holčička na disco !
    NW se již ničím neliší od ostatních průměrných skupin, kterých jsou tisíce.
    Lidi to poslouchají ze zvyku. Ale je to konečná !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit