-
A jeste sme se nedockali kdo sou tvoji oblibenvi krel got a lucie bila
-
lezu sem protože CHCI.... o tom je internet holka, svoboda everywhere....není mi 40, do toho mám ještě hodně daleko...
-
stařka je to nebo pardon je ti přes 20 nebo přes 30
-
Ap roc nam nadavas do hlupaku do vlchkych jokek a tak dale
-
no ty si ale stařka už se ptám td co sem lezeš stará osobo *8* *8*
-
takže ty máš 40 nebo víc *8* *8* *8*
-
proč mi nadáváte do dě*ek, ku*ev, cou* a tak dále? je vidět jak vy samy jste omezené... oblíbence vám neřeknu, do toho vám nic není, a nechci dopustit to, abyste spamovaly i na jejich diskusích tady...
a s věkem.... pro vaši informaci vlastním občanku i řidičský průkaz první i druhý stupeň mám již absolvovaný. a nechtěla jsem psát sem věk, protože bych se pak styděla že někam jako třeba sem vůbec lezu.
tak na druhým stupni jste....gratuluji k dosaženému úspěchu...
udělejte prosím ještě něco s tou gramatikou.... AMEN
pro vaši informaci...někdo jako vy prďky malý mě určitě neurazíte, jsem vyrovnaná. a je mi líto ta dnešní doba, mrzí mě, kdy si mladí špunti dovolují na staší a dospělé....
Za Mravence! -
aspoň možeš urazit denisu taky urážela 1D ale já jsem si to s ní vyřídila
-
ona je urážlivá jak něco má asi nos navrchu a jak musí být pyšný
-
Na 5 sos
-
Moje rec
-
to mu věř podme se tam podívat jestli tam něco nenapsala
-
my chdíme na 2 stupeň a ona ne tak nám nic neříkej mimino *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
A su nakiho blbce nakonec to budou 5 sos *1**1**
-
A nam bude rikat ze sme vlhky picaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
já jsem se furt nedočkala té odpovědi koho má vlastně ráda *15* *15* *15* *15* *15*
-
přesně tak
-
1D*14*
-
ona fakt neřekne svůj věk ty asi chodíš na 1 stupeň co jináč bysto řekla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Ty devk* ty nam budes neco ti si sama vypatlana a vlhka ti si urazet svoje oblibence