-
už si zas zalezla co cou**
-
jakých mravencu co to hněteš za blbosti no tak se nestid říct svůj věk jo kdo je tvůj vlastně idol když na všechny utočíš
-
milá děvčata... nepíšu z toho důvodu, že mám na práci něco důležitějšího než vysedávat u netu a číst vaše příspěvky, do jednoho o bobku. nestydím se říct vám věk, jen se mi nechce vám zrovna se vyzpovídat. neurážím se, to určitě ne, já jsem v klidu, narozdíl od vás, vy se urazíte z každýho křivějšího slova na vaše oblíbence *3* s vámi bojovat??? s hloupostí se bojovat nedá *3* tož má poslední slova, nebaví mě to s vámi, dětska. Mějte se krásně, buďte dál vypatlaný a vlhký! *4*
držte při sobě" bojujte za práva mravenců! *2* -
jak to že nepíšeš janino no tos nás překvapila já jsem si myslela že budeš bojovat a nic *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
no jasně *3* *3*
-
blbka blbka jak se hned urazila *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Mi sme prece directionerki a ti drzi pri sobe
-
Konene
-
už nenapíšeš co asi se nasrala blbka *1* *1* *1* *1*
-
však psala že to byla chyba hurá janina je v prdčicích *2* *2* *2*
-
Mi one direction vime vse
-
Ted najednou nepises ti bobku
-
jenže já jsem aspoň directionerka a chráním je proti hateřum jako si ty tak proč sem lezeš když je nemáš ráda cou**
-
To teda nevi kdi si znas hraje na dospelou no a co ze se mi libi one direction a jusrin bieber a nic ti nezakuzuju ale one direction ti mic neudelala tak je nemusis urazet zejjo
-
takže ty neřekneš koli máš roku niallerka mi aspoň řekla ta se nestydí jako ty *15* *15* *15*
-
Ti picooooooooooooooo one direction nech
-
ty jsi asi ředitelka zeměkoule že mi sem zakazuješ přístup.. děvče to je internet, tady nic nedokážeš. *7*
podle toho jak píšeš, co píšeš a co posloucháš.... ten můj prasečí mozeček je oproti tvýmu bobku luxus....
nepotřebuji se ti tu vzpovídat, tobě rozhodně ne *3* ale je mi dost na to abych věděla, že tenhle svět jde do háje. a taky jsem zjistila, že přijít sem po několika letech byla chyba...samé dětičky tady..a nehraj si hlavně na dospělou -
už sem to tu psala jednou a nehodlám to psat znovu sem nemožou hateři rozumíš prasečí mozečku ty máš občanku tak kolik je ti roku krá** *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
no néé, pozor, ono se to umí bránit *15* beztak nemáte ani občanku, natož rozum....
jen mě zajímalo co tu plodíte za kraviny... -
Nejlepsi z celi skup je Niall Horan