Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Dnes jsem přidala nové fotky s Brit Awards♥fakt to klukům moc slušelo kocourci♥
  • Jedině kdo je tady hrůza jsi právě ty tak drž tlamu ty tvoje keci nikoho nezajímají a sklidni ty svoje poplašeny hormony.
  • no tihle kluci hruza *12* a geči geči one way *11*
  • ty sv.ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Ziall
    to je jediný, co mi na něm vadí :( *13* *9* *13*
  • Ziall
    NO A CO???????????????
    Ježkovy nejde o to, jak jsou slavný, ale že dělají dobrou hudbu -_-
  • Ziall
    To, že je nesnášíš neznamená, že jsou to teplouši *16* *16*
    a zalez už ty namyšlená blbko *12* *16*
  • Ach jo... Víš když se řekne "Metallica" všichni alespoň trochu vědí o koho jde, ale když se řekne "One direction", tak je tu ještě docela dost lidí který nevědí o co jde ;)))
  • Jen jsem tady dlouho nebyla, protože sem chodim jenom když je mi zima, protože z těch teploušů jde větší teplo než z ohně ;))
  • a držíš hubu :ppppp
  • ty nemáš žádný vkus, a ani ponětí o správný dobrý hudbě, když tvrdíš, že metal je dobrá "hudba"....
  • A jak si přišla na to, že když jim řekneš názvy těch tvých "legendárních" skupin, tak neví, která bije?? Tuhle informaci si vzala kde?????????
  • hm, podle mě metal není hudba, ale hnus
  • Máš pravdu...metal-to je hudba, Metallica není stará, jen dlouho hraje a Metallicu žádní mladí vejsci nebudou předbíhat! Mají ještě co dohánět aby se dostali na úroveň dobrý hudby...souhlas s tebou
    M.V.
  • Teplý asi nejsou, ale moc bych je nevynášel, moc slávy jim neprospěje, spíš naopak...podívejte se na Bobra, ale oni asi ani žádnej skandál neudělali, takže zatím ujdou...nepochopil jsem ten jejich planej poplach, že už tam Zayn nebude, vždyť tam je a dlouho bude, kdo by se jen tak zřekl slávy?
  • Promiň, ale nejsou to jen holky věkově pod 15 co je poslouchají. Tvůj názor na hudbu ti rozhodně neberu, ale proč se tady do nich a jejich fanoušků navážíš. Copak tebe někdo uráží za to, že posloucháš AC/DC, Led Zappelin atd.? Ne. Mě se taky nějací interpreti, nebo písničky nelíbí, ale tak je prostě nevyhledávám a řeším jenom to co se mi líbí. Tak to prosím udělej taky a nešiř tady hádky. ;)
  • To víš zase odkud
  • blbko *12* *11* *11*
  • jsou ůplně jiní než bieber
  • zalez, blbko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit