-
"náhodou si jich všimnul Simon a proslavil je" :D
Ty náno, oni měli mraky fanoušků hned po prvním vystoupení... -
Ježkovy, každému se líbí něco jiného, tak se z toho NEPOSER
tak fajn, nadávej na ně dál kdyš je tak nenávidíš, stejně tím ničeho nedocílíš... -
nejsou teplouši, umějí zpívat
-
Tys mi to nandal!!! Už se tě bojim!
a 13 mi není :)) -
Zalez ty mokrá třinácko a běž radši š*kat s jejich plakátem! *16*
-
Jestli nejsou teplí tak proč se poříd ošahávaj? :D
-
Aspoň se nezastávám teploušů co neuměj zpívat!
-
Jestli Metallice říkáš sr*čka tak ti ty teplouši úplně vymyli mozek.No a nevim jestli ti přije normální když se ošahávaj.A teda nevim co je to ta zpěv, když v jedný písničce zpívaj "Nejlepší písnička vůbec" -_- A ne nebudu držet h*bu :PP
-
Dokázali jenom jít do soutěže, kde si jich náhodou všimnul Simon a proslavil je, jinak by bez něj nebyly nic. -_-
-
15
-
bléééé pavlína *12*
-
první 4 jsou neeeeeeej
-
bléééééééééé Pavlína
-
nejsou kravko
-
zalezte hateři hnusní
-
sama seš hnusná lesbička kravko
-
Víš co, ty haterko hnusná pitomá ZALEZ!!!!! A já zas nechápu, jak někdo může poslouchat, ty sr*čky, co posloucháš ty!! A strč si ty kecy někam, my 1D milujem a ty s tím prostě nic neuděláš!!!!!!!!!!!! A lidi prosím vás, oni N-E-J-S-O-U G-A-Y-O-V-É tak se s tim SMIŘTE! A hnusná seš akorát tak ty! A UMĚJÍ zpívat, co si myslíš ty krávo!! Ty se vzpamatuj ZALEZ, přestaň dělat chytrou nánu a jdi si hejtovat někam jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobě by se taky nelíbilo, kdyby někdo takhle urážel tvoji oblíbenou skupinu tak DRŽ HUBU!!!!!!!!! *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *16* -
nejsou to teplouši, klídek idiote
-
tak se nejdřív podívej do zrcadla ty, ty krávo zasr*ná
-
zelez hatere