Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* diky *7* to s tyma naozeninama by si mi taky libilo *2*
  • teda je pravda ze tu jeich popularitu jim ani nijak moc nezavidm. ano je pravda ze to muze byt fajn rano se probudit, jit na internet a tam videt vice nez 200 000 a vic blahoprani k narozeninam. ale i tak...a asi bych nechtela byt ani zadna jejich pritelkyne(1. ani na to nemam a za 2. neumim anglicky), kazdy rano bych se bala jestli me nejaka silena fanynka nepodrizne, jako nejaky prase. jinak vam holky co ste do 1D zblazneny preju, aby se vase sny jedou vyplnily. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *7*
  • děkuju :) jaká se ti líbí písnička z novýho alba ? *14*
  • ale hodně gejoušů! *11*
  • dobry
  • Co se navážíš do One Direction co ti udělali jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a ty jsi nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budo o tom bavit.Z vlastní skušenosti vím jak je těžké něco dokázata. Jedinej kdo je tady Bléé jsi právě ty. Jo a ty tvoje keci nebo ty tvoje komentáře nikoho nezajímají tak sklidni ty svoje poplašeny hormmony.Bléé jsi jenom ty.
  • Bléé one direction
  • Ahoj Directionerky chci se zeptat jaká je vaše nejoblíbená písnička od One Direction z nového alba Midnight Memoties.Vým že všechny jejich písníčky jsou užasné ale moje nejoblíbenější je You & I.Tak jaká je tvoje nejoblíbenější.Předem ti děkuji za odpověd.
  • slišeli? snad slyšeli, ne?
  • a strong?
  • a slišeli jste novou písničku Diana? *14*
    je boží! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jo a to jak sem napsala herry tak to mělo být harry vůbec mi do toho nekecáš directionersforever!:-)
  • no že jo! já ho moc nemusim ale moje bff ho miluje a jí to nemůžu říct to o Harrym protože by bylo bébééééééééééééééééééééééééééééééééé! *6* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Bléé
  • promin že ti do toho kecám, ale Harry se píše s A a ne d E *1*
  • jak to mohl za tak krátkou dobu stihnout? *8*
  • jo a Herry se mi taky tolik nelíbí kdyd má 40 tetování a je mu teprve 19 let! *7*
  • jo a má Niall holku? *3*
  • hele holky kolik vám je let? *3*
  • já story of my live posloucham když cokoliv píšu např.úkol a komentáře *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit