-
Kdo to mapíše nebo kdo to řekne tak je absoludně ubohá osoba ktrerá u mě skončila.Jde vydět že klukům hodně závidí co kluci dokázali za ty tři rok a dokázali toho hodně.Pro mě je to ta nejlepší skupina na světě. *3*
-
a ty jsi ta nejvetsi p..a,na tvym svte ja znam jenom svet a nee svte *16* *16* *16* nazdar
-
pochopily by ste to kamoska napsala na tabuli , ze one direction je ho.no boooozeeee to je hrozne jak ti lidi jsou nepochopitelni *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
Ahoj directionerka forever jsem ráda že jsi mi odpověděla a jsem ráda že máš stejný názor na písničku od kuků jako já. *3*
-
je úplně užasnááááááááááá sou to šikovný kluci já je miluju *14*
-
Ahoj Dirtectionerky.To jsem zas já.Chci se vás zeptat jestli jste si už poslechli písničku od kluků Story of My Life (Audio) já jí poslouchám skoro furt do kolajestli jo tak bich chtěla vědět vaše reakce na písničku kdyžtak sem něco napište když budete chtít. Zatím ahoj užite si víkend a ty tři dny prázdni.
*1* *3* -
Ahojky Directionerky chtěla bych ván říct že kluci dneska na svůj společný twitter dali celou písníčku Story Of My Life písníčka je už i na You Tobe stačí jenom napsat toto One Direction - Story of My Life (Audio) už jsem jí slyšela a je to moje druhá nejoblíbenější písnička od kluků tak doufám že na ní kouknete a bude se ván líbi. *3* *1*
-
Nejhezčí je zayn ♡♥♥♡♥♥♡♡♥♡♥♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥ :-) ;-)
-
Hlasujte pro ně. Jsou v konkurenci s dalšími 13 písničkami a je na Vás jestli vypadnou nebo ne... http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03
-
Co se navážíš do One Direction co ti udělali jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a tyjsi nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budo bavit vím jak je těžké něco dokázat z vlastní skušenosti a jedině kdo je nejblbjejší jsi právěty.
-
je to ta nejblbejší skupina svte
-
Nie sú to gayovia a ten kto si to myslí je úplne vymetení
-
One direction sú najlepší skupina na svete. Ja miluju Nialla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já jen nechápu proč ponich tak blázníte ........ to nemáte rádi aspon nějaké jiné kapely např.Beatles , Boney M , ABBA atd.
To musíte pořád poslouchat tyhle frajírky ... nic proti!! -
Co se do nich navážíš co jsi v životě dokázala oni toho za ty tři roky dokázali až moc až něco dokážeš ty tak se stebou budu otom bavit vím z vlastní skušenosti jak je to těžké něco dokázat tak se donich nenavážej a sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
jo to si jen myslíš *16* *16* 1D sou prostě nej *14* *14*
-
Jiesu tepli to ty aj
-
Jejsou gayove sou normalni a je to boži skupina
-
Ti si ale kr*va ............................. A račej nebudem pokracovat
-
sou to gayové *11*