-
nejsou :)
-
Tvl největší a nejblbjejší teplouš nebo lezbička jsi právě ty.
-
Tady si nějaká malá trapná rozmazlená holčíčka myslí že ví vše o hudbě. Jedině kdo neposlouchá pořádnou hudbu jsi právě ty. Tak neurážej skupinu One Direction ani nevíš kolik toho dokázaly. Já nebo spíš my neurážíme tvoje oblíbené legendární skupiny nebo ty tvoje nové oblíbené skupiny.Když onich začnu říkat že jsou hnusní,neumí zpívat že jsou gayové tak se ti to určitě nebude líbit.Tak neurážej One Direction tvoje keci tady nikoho nezajímají.Takže prosím tě zpomatuj si jedině kdo poslouchat takovýhle sr*čky! Jsi jenom ty a nechod sem na blog když kluky nemáš ráda my nelezeme na blog tobě a těm tvím legendárním skupinám.Ještě jedna věc sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
Tvl tady se jenom nějaký malý holčičky zastávaj hnusnejch gayů co neuměj zpívat a vůbec neví co je to pořádná hudba. Když jim řekneš legendární názvy skupin jako třeba: Metallica, Led Zeppelin, AC/DC, Nirana,atd.. tak na tebe koukaj jak kdybys na ně mluvil čínksy. Jednou mi dokonce jedna řekla že prý takovýhle stárý písničky se nedaj poslouchat, což úplně nechápu, ale je i mnoho božích nových kapel. Já mám třeba ráda skupiny jako: Asking Alexandria, Bring me the horizon, Pierce the veil, Sleeping with sirens a samozřejmě i Suicide silence (R.I.P. Mitch Lucker). Takže se prosím vás zpomatujte a přestaňte poslouchat takovýhle sr*čky! *16*
-
Když si nalepíš jejich plakát na stěnu tak máš zaručený zateplení bytu :DD *1*
-
Protože většina takovejhle bezmozkovejch třináctek nejspíš miluju hnusný teplouše :((
-
Naprosto souhlasim :))
-
Tvl největší a nejblbější teplouši co existujou -_-
-
13
-
No kdo je tady jedinej fuj a hnusmej jsi právě ty.Sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
No fuj teda jsou fakt hnusny všichni!!! *12* *10* *16*
-
Máš pravdu maj dobrý písničky. *15* *3*
-
<3 <3 <3 zbožňuju je! Jsou best! Miluju je! Obdivuju je! Poslouchám je! V mobilu mám všechny písničky a i kdyby se mnou chtěl Harry udělat ,,něco nekalýho" já bych se rozhodně nebránila...Miluju je!!! <3
-
Já je nějak moc neposlouchám, ale nějaký písničky mám ráda...třeba One way or another-ta je best...jsou sympatičtí, nikomu je neberu ani nikomu nevyvracím když je nemaj rádi...akorát je mi divný, že zpívaj už od roku 2010, já je ještě před rokem a něco vůbec neznala...nejlepší je asi Zayn
-
Kdo je tady fuj jsi jenom ty.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony a už sem nelez nikoho ty tvoje trapny komentáře nezajímají.Jo a mimochodem nikdo z One Direction gay nemí. Tak trochu se mi zdá když je urážíš že jsou gayové tak jestli ty nejsi náhodou na holky místo na kluky kdyby to o tobě někdo říkal nebo psal a přitom to nebyla pravda tak by mě zajímalo jak by ses cítila. Skus se do toho vžit.Tak jaké to je? Je to určitě hnusné. Tak než začneš něco psát tak nadtím nejdřív přemýšlej co napíšeš.
-
Ahoj Verů moc ti děkuji za odpověd. *4*
-
Hele ty pavlinko, necpi se mou přezdívkou
-
Happiliy a You&I <3 *14* *14*
-
Prosimtě nech ji být ona si nezaslouží aby někdo plýtval časem na její osobu. Starejme se o naši 1D rodinu a ne hatery co jenom závidí
-
Fuj,jsou teplý všichni!!