Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SP jsou Rocková kapela a ne zas***ý Emo

Ty jo, je to pravda už toho s tim emem nechte...tyhle neustálí žvásty jsou k ničemu, myslim že i kluci by s tim souhlasili a taky by jistě řekli že Emo nejsou, ani jeden nemá určitě vlohy se sebepožkozovat, jen David si maluje oči ale to je normální..jinak ani se neoblíkají jako Emo, tak sakra otevřete oči a na netu si najděte ty buzeranty EMO boys, jak vypadí oni a jak vypadá SP!!!! Probuďte se!!! Jinak nejhezčí z nich je Sebík...A sp jsou best band *14* *14* *14* *14*
  • Není to jedno?

SP jsou vážně skvělá skupina. Byla jsem na jejich koncertě v Praze *14* a bylo to nezapomenutelný. Už to bude rok...hrozně se těším, až se vrátěj. A myslím, že nemá cenu říkat, kdo z nich je nej, protože nejlepší jsou jednoznačně všichni dohromady. A jestli jsou EMO? Co na tom záleží?? *7* Hlavní je, že hrajou skvělou hudbu, ne? A fakt se starají o svoje fanoušky, což je některým osobnostem úplně cizí. Oni hrajou prostě dobrou hudbu, možná pop, rock, nebo punk...nemá cenu to řešit.. *5*
  • Re: Re: sp

A ty asi nevis co to je emo že?Ty jsi fakt tupý
  • Re: Re: sp

Hele,co si myslis ze jsi asi ty!!!Nikdo nemůže být lepší než Simple plan a nelez sem když o nich takhle mluvis *8*
    Simple plan jsou nej *14* *14*
  • Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D
  • ou jééé:op

twe že tho ještě furt řešíte to emo??!omg to je snad na každym blogu ,foru atd..a že SP sou emo?? *1* *1* LOL..mno nic jinak je to upe best kapela a krom toho že sou všichni šukny tak maj upe moc cute songy *3* *3*tak páááčko lidi *1*
  • bbbbbbb

Mě by vážně zajímalo jak někdo může napsat, že simple plan zpívaj emo rock když o emu v roce kdy vznikali což bylo 1999 nikdo neslyšel a už vůbec o něm nikdo neslyšel u jejich první skupiny reset která vznikla někdy v roce 1995 . Jo a taky by mě zajímalo jak můžou mít normální punkrockový skupiny anti fanoušky. To sem taky nějak nepobrala
    PS: Vrátili se nám Blink182 *3*
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Simple Plan jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
  • sbírka

Měl by někdo zájem o sbírku SP?Jestli jo pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz
  • LoVe sP a hlA¨vNě sEbÍíÍ

omg dyt už je tho skoro rok co thu byly poprví!!!!x*** simple plan miluju jako nikoho!! hlavně seba!! těhlech 5 kluků jsou pro mě nejvíts! muj životh! pro ne byc h udělala všechno..A ZA NĚ BYCH I DEJCHALA
    !!!! nej lidišky na světě!!!! x***** DÍYK ZA THO ŽHE JSTHE!!!!!! A ZA VŠE CO DĚLATHĚ!<33333333333333333♥* *****
  • simple planii

Jsou nejjjjjj kapelááááá . Piere je nejj a potom taky Dave .. *3*
  • simplni

sou nejjky skupina !!!!!!! notáákk musíme je ňák podpořit !! už vipadli ze žebříčku 10. skupin !!!!!!
  • Re: sp

nedávno jo.. vždyt v dubnu to bude rok... *9* *9* Jsou překráásníííííí.. *14* *14*
  • Re: Re: Emaři zasrani

Musím se tě zastat,je to tak,že je nej skupina na světě,takže se do ni nenavážejte,zajímaví stejně nejste...! *13* SP 4ever
  • Re: miluju simple plan!!!!

To,já taky jsou upe boží,hlavně David *15* !Je nejkrásnější kluk *14* Miluju Vás kluci....4ever *14*
  • Re: Emaři zasrani

Hele kreténe nic proti tobě nemam já jenom ,že jestli si někdy v životě viděl EMO tak by mě zajímalo jak si to moh napsat o simple plan ! to fakt nepochopim . kouki se na fotky ty telátko ! předem ti děkuju , že se koukneš a ustálíš si názor i když otom silně pochybuju! jo a ještě mě nasralo to ,že si urazil a EMO tim i mě , protože já tenhle úžasnej a božskej životní styl vážně miluju! takže si vážně prosimtě nejdřív zjisti informace o tom na co píšeš názor , protože nevědět co pomlouváš je podle mě vážně trapný!!!!§
  • Miluje je nejvíc.....

Nejvíc je miluju...hlavně Pierra...je to prostě libovej týpek....a nejlíp jejich koncert....sem ráda že sem tam šla...a ještě víc ráda sem že si tam byl taky....byl to nejlepší večer....TY a Pierre....nejlepší spojení!!!!♥♥♥♥♥♥♥
  • Re: simple plan

jojo tak pierre se ti mozna libi ale arat se do nej nikdo nebude ten je muj je to moje zlato tak zase dobry jo!!!!!a do sebastiana se taky nikdo srat nevude ten je mi nej kamosky a zaroven segry cauky *15*
  • sp

když už tady byli nedávno ne?
  • :-)))))))))

Newiíte nechyastjí konz v Česku???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit