-
Re: dave ma oholenou hlavu????
Ano Dave má oholenou hlavu :-) *3* -
nevim
Hustá skupina co???
jsou prostě nejlepší!!!!!!!!!!!! -
tak ji sem dej bo dej adresu kde si jí viděla já ju cu teš viďět.. *14* plssssss *4* *4* -
je to pravda -
dave ma oholenou hlavu????
hej lidi viděla sem fotečku davida ma skoro dohola ostříhaný vlasy???? je to pravda nebo se mi to jen zdálo ????? *7* -
Re: Re: SP -best!!
hele pls jak se menujou ty jejich cd???potřebuju to vědět! *3* -
Emaři
Ajé tady si někdo o nich něco přečetl...mně teda jako emaři nepřipadaj...propuďte se čuráčci a děte si dál česat panenky a dělat brm brm s autíčkama....hlavně dospějte vy povrchní puberťáčci *FAKE* -
Re: koncik
to bylo letos v dubnu.
zpátky do Evropy se chtějí vrátit až s dalším albem, které chtějí začít natáčet na jaře 2009 -
sp
lidičky na youtubu se objevilo video kde Pierre a Chuck hrají pro zdravotně postižené děti, to je od nich úplně úžasný se podívejte na simpleplan.cz a posud´te sami *14* -
new sp
Simplíci se fakt dcela změnili, ale Pierre, jak má ty delší vlasy, tak je prostě slááádkej! Ale muziku měli předtim trošku lepší. Moc se mi nelíbí písnička The End, ale inak dcela good... *3* -
.....
už víte někdo přesný datum kdy maju být v Česku..?? *14* *14* -
Re: Emaři zasrani
ty kreténku..ty si asi myslíš, že když nám tohle sem napíšeš že budeme spytovat svědomí a trápit se nebo co?!..když si tohle o SP myslíš tak si to klidně mysli..ale ty tvoje debilní názory tady nikoho nezajímaj..takže jestli se chceš vtírat, tak táhni někam jinam..kvůli tobě..jo kvůli TOBĚ se fakt nervovat nehodlám..takže hezkej den přeju...tobě ale ne..jenom SP fanouškum.. *4* -
starý SP
Sp..dobrá skupinka..jejich koncert byl fakt nejlepší!!..ale zdá se mi, že se strašně změnili..už nejsou jako dřív..jsou to "staří dědci"!..nemyslim to ve zlym..ale posudtě sami, že SP před pár lety byli lepší než dnes..i to nové CD je jiné než ty dvě předchozí.. *9* -
Re: Re: music video
viď!!! *14* -
Re: Re: music video
Klip je mi jedno.. *15* *15* mě se lííbi ta píísnička... *14* *14* *14* -
Re: music video
Save you je prostě úúúžasnej klip *14* -
music video
týýý jo, viděli jste ten novej klip na Save You? *in love*!! *3* -
Re: koncik
Tak až to budeš vědět přesně kdy kde a čas.. tak sem plosíííímmm písni... *14* *14* kuju ti moc předem.. *4* *4* -
koncik
sem slysela ze majou byt v dubnu v Praze to by bylo super este to musim poradne zjistit. -
Re: Re: sp
bože ty si krypl!!závidíš jim že?!o tebe si nikdo neopře ani kolo hnusáku!!až tě potkám rozkopu ti palici a narvu ji do kanálu!šmejde zasranej *10*