-
..
Teda skoro,pár kluků sem tu viděl *1* *5* -
..
Zdrawíím,jééé to sem tu zasejc dlouho nebyl,nevíte někdo kdy má být ten koncert,jinak fakt sem chodí samé holky ae mě to jako nijak nevadí *1* *1* *1* -
SPSPSPSPSPSP
MEGA SKUPINA.. *14* *14* UPLNĚ NEJLEPČÍÍ 4EVER.. 4EVER.. !!!!! NEEEJ -
Re: safdftr
město je snad Montreal.. a ulici.. to Nwm street.. *1* *1* *1* čau čau -
safdftr
čauky nevíte nekdo v jaký ulici a v jakým městě by
dlí pierre?????? -
oooooo
ahojjjjjjjjjjjjj je to mocccccccccc dobra skupinaaaaaa moc ji mammm rráááááááááááááááddd dddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaa *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
SP
lidičky hlasujtew pro Simple plan na
www.kissmorava.cz/program/hitparada
*3* -
Re: Re: Re: Re: Re:koncert
ty jo, tentokrát to NESMIM propásnout, to už bych se asi zcvokla!! *1* -
Re: Re: Re: Re:koncert
hej to se ještě newí.. ale prej to bude někdy ze začátku roku.. šak to ještě bude na netu napsaný... *14* *14* už se mooooc těším jedu zase... *4* *4* -
Re: Re: Re: RE: koncert
To ti závidim, fakt že jo!! *3* hele a prosim nevíš kdy by měl být ten další? musim to věděěěět!!! *3* *1* -
Re: Re: Re: RE: koncert
přesně.. já je teš miluju ještě víc po tom konzu.. *14* *14* sou prostě Nejlepčíííííí... *14* *14* -
Re: SP
Jop maj přijet příští roček *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: RE: koncert
Ano má:-)já byla aj na tom prvním :-)nejlepsi zazitek miluju je o to víc!! *14* -
AbC
JE to Prostě SUper!!! *16* *16* *16* -
Re: RE: koncert
fakt má být další koncík??? to by bylo best, byla jsem hrozně zklamaná že jsem nebyla na tom prvním... *9* -
SP
Až bude ten konz v Praze tak sem dejte vědět..!!! *1* *1* ikdyž vím že je to až příští rok ale přeci páč já ho letos prošvihla.. *9* *9* SP 4ever!!! *14* -
Re: RE: koncert
jůůůůů.. to sem lááda... *14* jj teš milujůůů Pierrkaaa.. *14* *14* -
Re: Re: Simple plan
Curaku zasranej!!Ja di dam jsou nej ze vsech!!!Ty ses sracka sem nelez kdyz se ti nelibi! *8* -
RE: koncert
Ahoj jj měli by přijet do Česka příští rok:-)Miluju jeee!!!!!!!!!!!!SP 4ever!!!!Koncik byl nej!Miluju Pierrka
! *14* -
Re: Re: Simple plan
di do hajzlu zmrde jakýsi.. neser se sem když se ti to nelíbí... *8* *16* *16* a nezávid že jsou na 7. místě ty by si nebyl ani na50.. kokote *16* *16*