Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Simple plan

jsou to trapáci.zpivaji ty nejhorší pisničky na svetě.... tak trapné,nedivim se ze uz jsou na 7. mistě vždyť je nikdo neposlouchá....fuuuj hnuuuj *13* *13*
  • Re: SP

Přesně tak... SP 4EVER!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • SP

muluju SP.. *14* *14* nejlepčejšíí skupinaaaaaaa..Newiite jesi přijedou ještě do česka někdy..????
    SP.. 4EVER.!!! *14* *14*
  • Re: Re: SP

Děkuju ti moc.. já o te stánce vím ale nějak mě to nenapdalo.. *4* jináč už sem zase o něco chytřejší.. *3*

podívej se na www.simpleplan.cz tam tou kazdej den nejaky novinky
  • Hejj

Lidiii jedete naa Elliot Minor... do prahy...???????? maj konz.. nejsou zase tak špatný... *7* *7* *14* *14* Pojeďtéééé... *15* *14*
  • SP

jsou nějakýýý novinky o SP... nevííte... ??? *14* já vůůbec ale mysim že přece jen něco bude..?. *7* *8*
  • Re: Re: nepreslo :D

Hele, mě se třeba taky líbí i Metallica, ale nenadávam na jinou skupinu...a Simple Plan sou jako good
  • Simple plan

Simple plan je fajne skupina.Maj mc dobrou hudbu.Sou ploste k sezrani. *14* *14*
  • Re: nepreslo :D

kua neser kazdymu se libi neco jinyho taq sem nelez! *16*
  • Simple plan = Mucííík

Simple plan 4ever...jsou brostě the best upa je žeru :-) Miluju ás :-) *1* *14* *14*
  • relient k:-)

cawte:-)simple plan je super skupina fakt...len chcela by som vas poprosit ci by ste si nepozreli aj skupinu RELIENT K ak by ste mali niekedy cas...ja vas nenutim,len je to menej znama skupina a iba ja som ich fanusik...a ak sa zapacia aj vam tak sa pridajte ku mne.dakujem vopred:-)
  • Re: nepreslo :D

jo tak to teda pochybuju.... táhni už do prdele ty uchýle..!!!!!!!!
  • nepreslo :D

haha to je dobre ze klesaj ted prijde metallica a peknejch par mesicu bude kralovat na 1 miste blbouni! *15*

stím se bude muset něco udělat
  • SP

Hej liddii Simplííci nám nějak klesajjj.... už 6místo.. *9* *9*
  • Lenča

Vidím že toho zkurvenýho anonyma to už přešlo konečeně... jináč Sp sou Nejlepčííííí *14* a komu se to nelidí tak at tááhne do Pííčíííí.. SP 4ever!!
  • Re: Liuk

S betou souhlasi
    Simple Plan souj NEJNEJNEJ *1*
  • Liuk

Tadle Diskuze je jen pro posluchače Simple Plan, tak co sem píšete a nadáváte si děte nadávat mamince...
    SP je Nej....
    Doufám že se dostane i na lepší místo, to nový album je fakt super..
    Tak kdo neposlouchá SP ať leze tak odkud došel !!!! *5* *5*
  • to anonym

A kolikátý si ty ty píííčo?ty nensi ani na 100 místě,tag nechápu co sem lozíš ty buzerantku vyjebaný?nensi ani schopen napsat svoje zkurvené jméno,"HRDINO",si pouhá sračka!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší