-
Re: Re: to nic
Ty seš vetší -
to anonym
No buzno,nejsi schopen ani napsat svoje jméno,srabe,sračko,nelez sem,jenom tu zabíráš místo,di si rači za maminkou čuráčku,joo?nebojíš?chtěl bych tě vidět jak bys mi to řekl do očí,pičo...!!!! *16* *8* -
Re: nic
pičo zavři hubu vole.. co si myslíšě že jim tady budeš jako nadávat.. *16* když se ti nelíbí tak nwm co sem vůůbec lezeš ty primitiivní pičusu.. *8* se bojíš napsat jméno a píšeš anonym.. hMM tak de vidět že máš vyhrabaný moze a že to ti fakt chybí psychiatr.. nwm co tady zkoušíš.. táhni si za tokiákama oni ti pomůžou.. tak zavři hubu ty sračko nebo už nás jebeš.. *16* -
Re: to nic
haha uz se bojimm.sračko. a vim ze sp jsou taky sračky.... *1* *15* -
to nic
Co si ty kurvo vyjebaná?zalez nebo dostaneš brzo přes držku čuráku,jinak de vidět,že hip hop vymývá mozky!!! -
nic
jsou to emouši homouši... -
nic
sp jsou kurvy.... -
Re: sp
simple plan jsou čuraci EMO.myslej si o sobě že jsou genialní.jo genialni mozna tak v prdeli.a vy jste taky v prdeli ..haha vy cupky vymrdany.... *5* -
Re: Re: Re: nic
já se tu SP zastávám a ještě mám jít do píči *15* hmm holčičko nejdřív si to v palici srovnej a pak tu něco piš jo?! *7* -
Re: Re: Re: nic
zklapněte vy čubky posraný!!!tak co sem lezet když se vám SP nelíbej hmmm!? -
Re: to anonym
to vííšš jen holky... *1* *1* -
to anonym
Debile,jde vidět jak sa zajímáš o hudbu,myslím že fakt posloucháš ty zkurvený tokio buzny bo jak sa jim nádává,esi sou podle tebe Simply primitvní tag co si pak ty?nějaký malý buzerantek který má 12 roků a háže tu rozumy,di sa vycpat, rači bež za maminkou!!!!!!!!!!!!!Jinak,zdá se mi to nebo tu píšou příspěvky samý holky? *1* *7* -
Re: Re: nic
Přesně tak.. di do piče ty anonyme..! -
Re: Re: nic
Docela tě právě rozhodil... *4* -
Emo to fkt ne
Hey jako nechápu jak někdo může říct že sou EMO!! to asi jedině lidi co newědi co je to EMO!!!!! Oni hlavně hrajou punk-rock nebo rock... tak prostě komu se nelíběj at je neposlouchaj a nechaj si blbý kecy... a jako radši se zamyslej co dokázali oni a co ste dokázali vy!!! Sp Jsou best *14* Jejich songy texty nemá kokuranci :D prostě best a tajto je fanklub tak se maj psát lidi co je maj rádi né lidi co je nesnéšej páč jim záviděj *15* končím čus *1* -
SP
Ani Simple plan ani evanescence nejsou primitivní....anonyme!ani ses neodvážil napsat přezdívku.Hana ma pravdu určitě poslouchaš přiblblý tokio hotel. -
Re: Emaři zasrani
Tak jebaky na vlasech fakt nemam a nemyslim si o SP ze by byli emo. Jsou proste upa super skupina. Miluju jejich hudbu a doufam, ze se nikdy nerozpadnou=)=) Go Simple Plan GO!!! *14* -
Re: nic
táhni ty šmejde zasranej!!!! *16* co si je vůbec bereš do huby a Evanescence to samý !!!!perj hrajou furt stejně! *15* asi si nikdy Evanescence a Simply neslyšel že?!di si poslouchat Tokio Penzion aneser se sem tvoje kydy tady nikoho nezajímaj ten název je v poho tak nemel hovna!! *8* *8* ty by se měl spíš jmenovat zakopmlexovanej debílek!lečíš si komplexy že jo po tobě nikdo ani nevzedchne co ty nulo!! *8* vrat se do hrobu!takovej čůráček co ví houby o hudbě mě nerozhodí!! -
SP
Sumplíci sou fakt bestovní skupina.. *14* jejich nové Cd mě totálně nadchlo.. *14* Lafjůůů SP.. 4EVER!!! *14* *14* -
Re: KECY
Ty seš taky debilní ty tvoje kecy nemůžou ani nikoho naštvat. SP jsou milionkrát lepší jak ty vsadím se že ani neumíš zpívat. Radši už jsem nechoď. *13* *9* *8*