Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máš pravdu!!!

Máš recht!!! sou upa nej skupina!!!! *15* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Re: nic

Hele sklidni se laskavě.. když se ti nelíbí tak nmw co sem lezeš ty ubožáku.. *10* nikdo ti neříká at se ti libí tak taky neprud laskvě..! *10* asi tak předpokládám že posloucháš ty svoje teplý tokio hotel že..!! ty nulo debilní.. bych chtěla vidět jaký název by sis dal/a ty.. ty Hrdino!! *13* Táhni se vycpat a příště tu neprud nikdo na tebe není zvědavý..! *13*
  • nic

jsou tak blbě primitivní že sy dali jmáno "snadný plán" je to hruza .mají nudný písničky.a celkem i stejný.jako Evanesence furt na jedno brdo.jsou jam debilní lidi.a vy taky že je podporujete..... *5* *5* *5*
  • Re: Re: Re: Re: SP -best!!

jo a jsou tam samý torrenty, takže potřebuješ BitComet, ten je na slunečnici
    mno a ty texty jsou zatím uplně nejlepší, uplně mě překvapily, třeba u crazy, to sem poslouchala už dávno, a ten text mě uplně překvapil!!! znáš "no love"? tj uplně krásná
  • Re: Re: Re: ..

řekl děkujeme, že jste přišli:D je to na youtube- http://youtube.com/watch?v=05RW5rVs 4w8&feature=related, a pak v "thank you" to prej změnil na děkuji:D
  • Re: Re: ..

fakt mluvil česky jo? *1* jůůů mě fakt hrozně mrzí že jsem nemohla... *9* , doufám že přijedou znovu co nejdřív, to už si rozhodně nenechám ujít!!!!! *3*
  • Re: Re: Re: SP -best!!

jééé, děkuju mooc, hned si to půjdu stáhnout!! *3* hele ty jejich texty jsou boží, mě se třeba moc líbí text k Untitled!!! *1* ale skvělý jsou všechny, to rozhodně! :-)
  • Re: ..

ty se tak máš, žes tam byla, viděla sem plno videí z toho koncertu na youtube, muselo to bejt úžasný:D Pierre mluvil i česky:D já nevím kdy zase přijedou, podle mě tak za rok, možná to bude i horší:(
  • Re: Re: SP -best!!

mno to druhý je z nich skoro nej, já miluju hlavně ty jejich texty, jsou uplně perfektní, málo kdo má tak dobrý texty podle mě, jinak k tomu CD, to se dá stáhnout tady: www.torrentz.com, tam se dá sehnat naprosto cokoli, od CD po filmy, prostě všechno, tak pa
  • ..

S toho si nic nedělej že je Praha od tebe na jiném konci republiky páč odě mě teš.. *9* *9* *9* ale konz byl upa ůžasný.. až na to jak dlouho smě stáli... *9* ale jinááč superní už se těším až zase přijedou.. *14* *14*
  • Re: SP -best!!

Přesně!! ach jo, já jsem taky na koncíku nebyla, a hrozně mě to mrzí... *9* jinak, mě doma zase pořád hraje jejich druhý CD, ale to jenom z toho důvodu, že to nový ještě nemam.. *1* ale zas ty nový písničky mam tak nějak po jedný stažený z netu, ale cd je cd!! *1* *3*
  • SP -best!!

ten kdo tvrdí, že SP jsou EMO, tak buď neví co je Emo, nebo nezná Simple Plan!!

Ale jinak, SP jsou ta neeeeeej skupina poslední dobou poslouchám skoro jenom je, jejich nový CD je úžasný, ale 2 ty předtím jsou taky dost dobrý. na koncertu jsem nebyla :'(.... ale doufám, ež sem zase přijedou, Praha je ode mě sice řes celou republiku, ale tj fuuk, chci vidět Pierra naživo:D
  • COŽE??

cože teď tu čtu nějaký "inteligentní" kecy že jsou SP emo, no lidi co to blábolíte ste normální?? SP a emo??? *1* *1* *1* nezbývá mi nic jinýho než se tomu smát!! takhle emaři nevypadaj, tak se probuďte! (myšleno jenom pro ty co si to o SP myslej *3* )hlásim se k anti-emo! *1*
  • Re: LOVE

jjj, máš naprostou pravdu *3* taky je zbožňuju!!! a souhlasim i s tim Pierrem *14* *1* ! no kdyby se rozpadli, tak by to byl konec, na to snad ani nebudu myslet *9*!!!!!
  • LOVE

Simple plan jsou tak boží. Hrozně moc je láskuju *14* , je pravda že nové CD se liší od předchozích, ale je stejně užasné. Ze Simple plan je nej Pierre je tak krásnej až se mi podlamujou kolena. *14* *14* Simple plan jsou prostě užasný a nenahraditelný, doufejte že se v budoucnu nerozpadnou. *9*
  • Re: Emaři zasrani

ty zasranej čůráku co si to vůbec dovoluješ!! *16* prej emaři!! *8* ty víš asi o hudbě velký hovno!!už mě to štve jak všechny kapely serou do EMA jenom pro to že je buhužel Emaři poslouchaj *9*
    takový debílky jako ty fakt zbožnuju!!di si poslouchat Tokiáče a neser se nám do SP!!! *13* *8* já tě potka tak bych ti nakopla prdel ty zakomplexovanej ubožáčku!!!! *16* *16* *16*
  • Mag

hele ty se nad sebou zamysli a když špatně slyšíš tak si vyčisti uši.. *8* *16* a to že beru jen prachy tak to ai každá jiná celebrita jo.. takže když se ti to nelíbi tak sem nelez..!! *8* Ps: ale jo beru to jako tvůj názor!!
  • SP

sp mam moc rada...ale nove cd je neco tak strasneho..to uz vubec nejsou oni...to neni ta jejich hudba kterou jsme mela rada...to jsou simple plan kteri tu jsou proto aby oblbovali holky a videlali prachy...meli by s enad sebou zamyslet :P
  • Sp-4ever

YEaH...SP prostě úžasní typci a nejlepší kapela na celíčkým světě!!! *14* ..Mám je mooooc rááááda *14* ..co já je přímo MILUJU *14* ....SP 4ever *14* *14* *14* *14* ...A jinak mám blog o SP www.sp-4ever.blog.cz
  • SP

Simple plan je fakt uplně bezvadná skupina... ted ji začínám poslouchat každý den.. njn koncert udělal hodně.. *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit