-
Můj názor
Simple Plan *14*...nejlepší skupina,kterou znám (a to jich znám docela hodně)...SP jsou prostě NEJLEPŠÍ na světě *5* .....Moooc vás mám ráda *14* *14* a těším se na nové písničky *4* -
simple plan
TEda nejvíc co mi akorát vadí=)))*9* taková maličkost je Pierrova snoubenka Lasche Farrar *16* -nebo jako jinak jsou supeeer *4* -
simplíci jsou nej.
Simple plan jsou ti nejlepší hudební kluci co znám.Lepší fakt nejsou.Davidek je moc milej a kráááááááááásnej,Pierrek je zábavný a tež moc hezký,Sebin,Chuck a Jeffy jsou tež supa.Jsou fakt nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILUJ U JE STRAŠNĚ MOC!!! *14* *14* -
omg
Ještě jednou vo nich někdo řekne, že sou (...všichni a hrající...) EMO, ak se zbláznim! Lidi, kam ste dali hlavu??? *7* *9* -
Nehápu..!
Nejsou to EMO...!!!!!!Nevim co s tim všichni máte..!!! *7* -
Škoda že jsou emo
Já si myslím že simple plan zpívaj krásně a maj hezký písničky, přesto, že jsou všechny skoro stejny. Je škoda, že jsou emo. ty nemám ráda..ale tak když je člověk nevidí, proč je neposlouchat.. *3* -
Re: Re: Emaři zasrani
*3* souhlasím Simple Plan jsou néééééj a komu se to nelíbí at mi pr... políbí -
Simple Plan
Ahojíík lidi chtěl by někdo z vás pokecat o NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ skupině?.... *7* *7* *3* *3* byla bch moc rááda kdyžtak tak dadyk je můůj email....ok?......Medicopter1177@seznam.cz *5* *5* -
sp
ááááááá miluju simple plan a sem mc rada ze sem sla na jejich koncert.......miluju jeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jinak lidi kdo bude chtít pokecat,tak tady máte moje icq 462-261-249 :-,jsem Vám k dizpozici:-D :-) :-*.. -
To Zuzuš
Jn taky sa divím že je to baví:-(,ale my na Simply nedáme dopustit:-).. *14* -
Tsive
Jako nechápu lidi, co sem lezou jenom prudit *16* Na Simplíky nám nehrabte *13* *1* -
Re: Emaři zasrani
Tak proč sem lezeš když je neposloucháš,tahni si tam za těma Tokio hotel a nás,co dobrou hudbu posloucháme nech *4* -
Re: co je to za babu??!!
ahoj,na jake fotce???? a david se bude ženit? *9* -
Sry
Jinak se omlouvám normálním lidem za ty slova a za ty chyby v tom textu,ale nasral mě tak, že sem sa neovládl,toť vše,majte sa.. -
To Kobzol
Piča a co si ty?ty si český buzerant který neví co je to dobrá hudby,poslouchá si hipec a se sa do jiného hudebního stylu,ty vole toto nesnáším tkové kkty,radči zavři rypák a jsi sa někam zahrabat než si tě najdu!!!Jinak Simple Plan jsou ta nej kapela na světě,nic sa jim nevyrovná *14* *14* -
Emaři zasrani
Jsou to emaři zajebani to fakt mužou poslouchat 16 lete holky co maji jebaky na vlasech *16* -
simple plan
jejdá já em byla taky na koncíku bylo to upa nej nej nej na světě upa je miluju byli šici moc krásná hned bych jela znovu doufám že brzo přijedou sou nejlepší boží to nejde ani vyslovit -
miluju simple plan!!!!
miluju simpliky *14* -
NejVííC skUpIna
AhojiiK Lidičky..Simple Plan maj ty nejhezčí píísničky na světě..že ju ??*15*to si mylsim že se schodneme věčina...jenom blbci by sem lezli dkyž je nemaj rádi..*15*POtřebovala bych vědět dky bude další koncert..čtu atdy že byl v dubnu..*9* Chci na ten co bude tedko..doufám že bude brzo musim tam jet...plssssssssssssss ozvědět ěse někdoo*3*