Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nazdar

mě simple plan nikdy moc nebrali, ale to nové cd se mi fakt líbí a je to něco úplně jiného než hráli předtím. je to fakt super.. *3* *3*
  • Efča Bouvier

Simple Plan nej, nej, nej, skupina na světě!!! *14* *14* *14* miluju je!!! Sem do nich totální blázen *14* *14* *14*
  • ...

http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewprofile&frien did=153152899

*14* krásnej xichtík hodí na konci..sice mu to poslední hovno rozumím..ale začátek celkem jo.. má krásný očkááá *14*
  • Máš recht

Hele.. EMO skupina je úplně něco jinýho.. a dyby SP byli EMO tak je neposlouchám..proste SP jsou nejlepčííí.. uplně je žeru a sere mě že sem nebyla na koncíku.. *9* ...Simple Plaaaan *14* ...
    PS: nevíte někdo kdy bude nejbližší koncert? *7*
  • EMO

Lidi nic z toho nedělejte,Simplííci nikdy emo nebyli a nikdy nebudou,a ti magoři co to tvrdí tag je buď vůbec neznají nebo já nevím co,ale pak ať něco netvrdí o kapele kterou vůbec neznajíí,toť vše,SIMPLE PLAN 4EVER *IN LOVE* *14*
  • manča

no sexy možná je no ale to ti může být jedno stejně stím nic nenaděláš.. hlavně když nepřestane zpívat.. *4*
  • jana

on nema pritelkyni ale snoubenku což mně šrve protože si myslim že je sexy ale s tim nic nenadělam.jinak ta jeho pritelkyne hraje treba ve videoklypu when im gone. *16* *16*
  • GooD SkupinA

Simple Plan je fakt good skupina. Jedna z mejch nejoblíbenějších.
    DAlší oblíbená skupina je 12 Stones *14*
    Můžete se na ní podívat shodnotit ji??
    Díky mooc
    Zdraví *4*
  • SP

Hej lidi nechtěli by ste třeba aby Sp přijeli do Brna..?? třeba na to místo kde měli koncert LP venku a za světla.. já bych chhtěla.. *9* páč já prahu zrovna nejlblíž nemám.. *9* *9*
  • Sp

Jn s Hanou naprosto souhlsím to by mohli.. a ještě na víc když ti ty protivný světla svítili přímo do očí to zrovna nejlepší nebylo.. ale jináč koncert byl Superr *4* *4*
  • Simplííci.. :-)

SP je nje skupina.. *14* koncert byl upa ůžasný.. ale štvě mě že v té tmě sem je blbě viděla a ještě k tomu navíc když se nějcí magoři nacpali pří přede mě.. Simpli by mohli přijet do Prahy ještě ale třeba někdy v létě venku a ještě za světla aby šli vidět lépe.. *14* *3* *3* *3
  • SP

SP sou neejjj.. koncíík byll best..!! SP FOREVER...
  • Re: Re: Zlatíška

Přesně tak *14*
  • Re: Zlatíška

...krásné shrnutí *1* Prostě SP jsou nej a basta šmidly fidly!
  • Zlatíška

SP fakt nejsou EMO tak nevím co všichni máte.
    Jsou upa rozkošní.Nejvíc je Davídek ten je upa nádhernej a milej....*14*
    Takže když se vám SP nelíbí tak nevím co tu děláte.
    Rozhodně jsou lepší než Tokio Hotel.
    Tak držte hubu. *10*
  • SP

Njehezčí je Pierre.. :-) ten je nejklásnější.. ale stějně tu někdo píše že má přítelkani. *9* *9* *9* *9* no neva no.. plostě neeeejjj sou všeci. *14*
  • SP

SP jaou nej.. a komus e nelíbí tak nwm co sem vůbec lozíí.. Dětě do háje když se vám nelíbí.. asi lidi co sem choděj a nesnáší je a chodí jen prudit tak táhnětě jinam.. *16* *16*
  • Re: SP - fakt nejsou EMO

Jsem se lekla .....
  • SP - fakt nejsou EMO

Simplíci jsou ta nej kapela na světě!! maj super písničky a Davídek je neeej!! upe krásnej!!! *15* A rozhodně nejsou EMO!!! kdo to tvrdí, tak vživotě neviděl žádnýho Emáka!!! *16*
  • Coože?

Co? oni jsou EMO? Nene, to není možný ... *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit