Přejít na výpis diskuzí

Super Junior

HUDEBNÍ SKUPINA 13.9.2007 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: for kyas

ta ironie smrdí až sem :D:D
  • Re: Re: for kyas

:D to tedy ano ... musím říct, že sem se neubránila slzám, je to tak dojemné :D:D
  • Re: for kyas

ok, dobře no :D tak jsme se asi našly :D:D .. jémináčku, to je ale náhodné setkání oO :D
  • for kyas

... ano ano, myslím, že jsem ta sujukyu kterou myslíš *1* alespoň pokud ty jsi ta kyas kterou znám já *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

DJ je Donghae no :D .. jinak sujukyu, jsi ta sujukyu, kterou znám?:D:D
  • ^^

Ehm, zdravím vás tady^^
    Nebyla jsem tu už hodně dlouho OO ačkoli Super Junior rulujou stále :P keke~ (naega michyeo n_n)
    Zajímalo by mě, jestli chodíte i na jiné stránky o nich, než jenom sem? Čím více českých (nebo i slovenských) E.L.F znáte, tím líp, no ne?^^
  • Re: ......

haha neskončili^^ .. Kangin je na vojně, Kibum se momentálně věnuje hectví a Hangeng má zákaz vystupování se suju kvůli právní rozepři s SME.
  • Re: Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

nejspíš myslíš Donghaeho *3* ... to je ten v tý šedý čepce *4*
  • Re: Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

hlavne z tech no jen 2

ale nejvic je stejne asi tadyten jak tam zacne zpivat ten cernovlasek na zacatku tak ten po nem..tady mu to sklusi jinak jak mel delsi vlasy nebo tak tak nic moc
    http://www.youtube.com/watch?v =pit7RS4mPI0

a pak v tom clipu jak ma sedivou kosili tu kravatu a sedivou cepku,myslim ze je to i ten dj
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ¨Ktery je nej a song?

to rozhodně nejsi sama *14* *14* *14*
  • Re: ¨Ktery je nej a song?

twle ja sem z nich upa paf! *14*
  • ¨Ktery je nej a song?

no ja videla od nich jen ten song super girl...moc se mi libi..a jinak z clenu se mi libi:ehm no ten dj,pak v tom clipu si dej 0:16(tak ten)a pak 0:17..ty jsou pro me nej..a pak se mi libi jak se proni a ma ty bryle atd..jinak kdyz si je pak sunda tak se mi nelibi...
  • pejsek

ahoj yesunge chtela bych se te zeptat jak se jmenuje tvuj pejsek.Mas ho totiz skoro na kazdy fotce. *14*
  • Škoda

Jo HanGeng se rozhodl jít spryč ze skupiny ale potom zase udělaly tři nebo čtryři skupiny ale KiBum se rozhodl jít nahereckou karieru promintě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: ......

přesně tak *9* a Kibum se na to taky pěkně vyprdnul *9* byla to skvělá parta *3* ale pořád je, tak doufejme, že v téhle sestavě už setrvají a zase se "nepotrhaj" *3*
  • Re: Re: ......

Tim myslim dodělal naprosto všechny....A ted ještě Kangin v armádě ne.....
  • Re: Re: ......

...pěkně mě nasral *16*
  • Re: ......

jo protoze hangeng se rozhodl pro solo
  • ......

Všichni ví že tři členové skončily???
  • Anyeong!

Zdravím všechny tady *1*
    Tay jsem nebyla už hoodně dlouho O_o .. T_T
    Chtělo by to tu trošku oživit :D a dát do kupy fans ^_^
    reklama:
    Http://www.Sapphire-cyon.one-forum.net