Přejít na výpis diskuzí

Super Junior

HUDEBNÍ SKUPINA 13.9.2007 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mandarin na druhou

Yo Moni.. je prawda, že už to není to co beywáwalo... ye to docela škoda no... ae mandarinky se mi líbí taky... nic proti nim teda nemám... Ye to docela ae škoda... každey ae prostě máme yiney názor
  • Mandarin

Super Junior M? Snad nikoho neurazim, ale... nesnášim tyhle sub-skupiny... Příjde mi to takový... Prostě rozdělený na tři party, z původních členů v normálnim SJ zůstali jenom dva... Prostě... nic... Jako, nezpívaj špatně, to ne... ale už to není to, co to bejvalo... T.T A je mi to jako dost líto...T.T
    Super Junior, Hwaiting!
  • hmmm

Teda toto je fakt diskuze jak pod na mě z boku *9*
  • wázne to.. zase..

Yako.. ae to tu zas wázne nezdá se wám? *7* Wy ste teda fans wám powim.... *13*
  • jůů

hey no yasnéé SuJu *14* 4 eWer!! Hey no.. Super Junior M? Yoo docela se mi to libi *1* A yé fág fáin, že se to tu rozrůstá... a konečně už budu mit dotentowaney ten blog kerey sem předěláwala.. samo že o SuJu lidííí x)
  • super junior

*14* *14* já ty hošany prostě žeru.....jůůůů.....jsou tak sladcí....jé..... *14* *14* *1*
  • Cau

Cau cau *3*
    Chodi sem jeste nekdo, nebo je to tu mrtvy??? *9*
    Tak jsem koukala, ze se nas "fanklub" rozrusta... *1* To je fajn
    Co rikate na Super Junior M?? Mne se to zezacatku vubec nelibilo *13* , ale ted mi to pride celkem v poho.. *5*
  • Re: bafff

Jistě... Hae je fajn... ale Kyu... to je můj No.1 :D *14*
  • bafff

no yasně že mám prawdu!! *1* áno áno Monii .. yá wim.. kyu.. ae máš ho hezkýho *3* ae pro mě ye steyně Hae Nr. 1 *14*
  • hmm

Jo, Kači má pravdu... Hey.. já Super Junior úplně žeru... :D Hlavně KyuHyuna.. :D *14*
  • hmm

hmm fág... totock ye úžasný.... aspon půl slowa kdyby sem někdo napsal... *9*
  • co to?

Yoo lidííí proč sem nikdo nic nepíšete?? *7* ae tag aspon sem prwní... doufám že se to tu rozheybe!! *4* jinak SJ 4 Ever!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit