-
kuk
sujustar.blog.cz *3* -
Re: SUJU mp3
ty písničky co vypisuješ jsou ze tarýho alba z dvojky he he he *1* -
Re: Sorry Sorry
zase zpívají? oni nepřestali!"!!!!! jenom se trhli na víc částí aby stíhali víc než jeden celek!!! žádný že přestali zpívat... SUJU Fithing! *14* -
Re: Re: Sorry Sorry
však já vím..ted přáíspěvek sem dávala už dáávno *3* -
Re: Sorry Sorry
ahoj to jejich nový album už vyšlo nebot jej mam už staženy a ta písnička sorry, sorry je uplně bohová a ta jejich choreografie uplně nej *3* -
Sorry Sorry
Ahojík víte o tom že Super Junior zase zpívaj?Natocily nový videoklip Sorry Sorry a jejich album ma vyjit (11.9.2009 v Koreji)12.9.2009..jestli uz o tom víte tak se omlouvám že říkam to co už tu někde zaznělo:)..jinak pokud se chcete něco dozvědět tak jdete na http://kpopzone.blog.cz/ *3* -
SUJU mp3
no a ty mp3 tak myslim nějaký jiný ptže třeba U v originalu mam dontdont miracle happines twins love atd mám myslim z new alba jako chapete ... *7* *1* *1* -
SUJU
AhOOOOOj jak je?...no já ŚUJU upa na maximum žeru hlavně hannííííska to je největší zlato asi proto žže je to číínan noale kwása a ty dva new členové ou jen pro M v Číně jinak je jich normal 13 no ale tak co ty mě moc nezajímaj ty new ....hele kdyby ste měli nějaky mp3 třeba hlavně mp3 U v činštině tak plsky napište na icq 397287993....dííííííík *1* *3* -
Zdravím
Tak zdravím dva nové členy... Oživíme reklamu. *14* *1* Http://www.Sapphire-cyon.one-forum.net
Fórum o SJ. Kdo máte blog, tak si tam klidně dejte odkaz, ať je nás víc:P *14* -
aniohaseo
I love sungmin *14* *14* *1* *15* -
OPRAWÁÁ
* Alčo pardón sem se překlikla *1* -
Super Juniór
Suju sou pstě nééY !!! *14* Jop a zdrawím tjé Ančo ^^ Sem ráda že tu přibýwaj nowý členové *14* Hannie je dobréy *15* ani newadí že je čínan i když ja činany moc ne-e teda.. krom těch hezkejch ^^ -
Super Junior
jak vivím tak sem moc nechodíte to je blbípáč sem myslela že tu pokecám o super juniorech páč moc lidí co je znaj neznam jen asi tady a to sem ještě nepíšete *9* *9* *7* *16* -
super junior *muck*
ahojík tak sem se sem přihlásila a doufám že tu pokecáme o super juniorech já je moc žeru sou upa hustá zkupina a hlavně HanGeng to je muj nej čle ze super junioru ale jinak mám ráda všechny *4* -
Nůda
Nůda *9* Nůda *9* -
Re: Re: Re: chyo....
Tak koukni na blog kluků, včera jsem to tam dávala... -
Re: Re: chyo....
Mno yo no.. jo na cyon už sem se zaregistrowala *1* no asi newíím.. powídééy...! -
Re: chyo....
Ne... jde ti to dobře... jen na tuhle stránku zapomínám... A ostatní o ní neví... :/ Škoda mno... Ale jestli chceš fórum o SJ, TVXQ a tak dál... zkus www.cyon.top-forum.net *Sry za reklamu* Je tao tam super... XD Jinak.. víš co se dělo na nedávnym Dream Koncertu? Oo *7* To bylo pěkně ubohý... *9* -
chyo....
Yak to tag widím, moYe snaha o to, aby se z tohodle stalo oprawdowý forum, Ye naprosto zbytečná *9* *16* *8* *9* -
x_X
Héy yako lidi yestli toto ye diskuse, tak yá sem anglická králowna co cwičí gymnastiku x_X wstáááwačkááá!!! *8*