-
Dokazali jsme to !
Vsem JB fans, kteri hlasovali oddane na t-musicu pro JB- when you look me in the eyes GRATULUJU!!! konecne jsme je dostali na 1. misthoooo!!!! jsme dobry!...tak at tam zustanou jeste 3 tydny!!! *3* *1* -
Serte na ty Idioty !
Hey fakt lidi (fan JB), oupe je ignorujte....jasne, my si stojime za tim, ze JB jsou nejbestovejsi (a to jsou :-) ), ale tihle trapaci co tu nemaji absolutne co delat, jsou to trapaci, co si myslej, ze kdyz tu napisou neco ve stylu " metal/punk´s not deat" potopej tim oupe nehorazne JB style...zbytek si preberte sami, nechci se kvuli tem.....ani nwm, jak je nazvat...proste je to oupe demence...fakt na to serte...oni nevedi jak JB vnimame my. Proste jsou jinak staveny na to, aby to pochopili...takze: VYKASLE TE SE NA NE, A JEDNODUSE JE IGNORUJTE...nema smysl si nima kazit naladu a zbytecne se rozcilovat... my vime jaci jsou THE JONAS BROTHERS a zistaneme jim verni! *3* Vase Barry (: -
T-music chart
Fanoušci!!!
Prosím Jonas Brothers se kkonečně po 4 týdnech v t-music chart dostali na 1.místo!
Prosím nedopusťme aby zase spadli třeba na 2 nebo ještě horší místo!
Posílejte HIT 1 na 900 11 07 stojí to 7 kč
nebo hlsujte na www.tmusic.cz jde to i dvakrát denně! Jednou když nejste přihlášení a podruhé když tam jste zaregistrovaní!
Díky za všechny fanoušky! -
Blbouni najapní :D
Je mi z nich na blití... nic neumí, bídáci, zkur**** *9* -
-
Re: Blbouni najapní :D
takze ty mrkev(trapne jmeno)nebudes urazet jonas brothers a vermi ze kdyz se nazesru tak to neni vubec pekne!!! *16* ty jsi spis kurva ty tvoje keci tady nikoho nezajimaji kdyz jsou pro tebe tak blby tak te nechapu proc sem chodis tak nwm kdo je tu pica a machrujes bez se kurva zahrabat !!!kravo!!! *8*
-
-
jonas brothers
k´dy a kde jonas brothers v česku -
-
Re: jonas brothers
Doufam ze nikde a NIKDY *15* -
-
Re: Re: jonas brothers
hele to ue se ti nelibi je preje jeno tvuj nazor ae di si to rikat tem tvim kamaradum trapko a klidne i nadavej ze sem trapna protoze me je to jedno me tim ublizit neuzes to je ten problem a JONASY to stejne nezajima tajze si tady prebitecna tak odpal si kecat nekam jinam!!! *15* *15* *15* si smesna vis to??asi ne co??tak ti to rikam ted a tady nickonejsi tady k uzitku tak si di polouvat ty tvoje dechovky to sou teprv trosky *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *5* *5* *13* *13* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: jonas brothers
souhlasim s tebou Adélko:-D -
ty woe...ja nechapu co kazdej ma s tema dechovkama,ja posloucham alespon KVALITNI musiku jako je Metal,Punk a Ska...a je to demokraticky forum,jak uz psal muj ,,kamos''KHARE...takze ja tu budu psat porad... *16* -
-
Re: Re: Re: Re: jonas brothers
tak bez stim posranim metalem do prdele a tam si hrajte i treba sukejte *15* *15* *15* *8* *16*
-
-
-
-
-
jonas brothers
-
Re: jonas brothers
Hlavne at u nas nebudou nebo radsi at vubec do Evropy nejezdijou *9* Sou jen zase nakej americkej experiment na zisk penez *1* . -
-
Re: Re: jonas brothers
LP: smuuula....letos jedou na wordl tour 2009 a v planu maji i evropu... *15* ...kelly: jb se zatim do ceh nechystaji ale urco budou letos v evrope *3* -
-
Tak to aby sme na ne spachali atentat... *15* -
-
haha...fakt strasne vtipny....trapaci! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jonas brothers
ja se ale s tebou nebavim...tak neodpovidej *13*
-
-
Kde a kdy TynQa *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jonas brothers
to si pockame az budeme vedet kdy tu budou...ja zaridim granaty a pistole...ty lidi *15*
-
-
-
-
-
-
jonas brothers
kde
ahoj nevite kde budou spivat? *3* -
kdy v česku
čau nevíte kdy jonas brothers budou v český republice -
:-*
*7* Nechapu ty lidi co pisou takove komentare kapele kterou nemaji radi a jako myslim si ze jsou zajimavi.....boze myslite ze je nejake takove ubohe urazky nastvou...upe na vas serou kdyz maji o dalsu milion jinych fanousku...byste si mohli jit buzerovat nekam jinam TADY O TO NIKDO NESTOJI... *9* nahodou jsou upe v pohode... *14* -
-
Re: :-*
mno ber to takhle...sou 2 typy anti fans...jedni co by JB upálili zaživa (TynQa) :D,a druhý co si z nich dělaj prdel ... já *1* ,dále nemyslím si ,že je něco takovéhleho naštve o to mi nejde...mě spíš baví podělávat fanynky... (jo to je teprve sranda) *1* ,a když o když o moje příspěvky nikdo nestojí...to je mi taky jedno...já za to nemůžu ,že vy jste stádo tupých ovcí a pokaždý na to odpovíte *1* hahaha ,mě můžete klidně ignorovat ,ale to vy neuděláte :D -
-
Re: Re: :-*
*1* *1* *1*
-
-