Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte že

Oni nosej prsteny čistoty a přísahali si že budou panicové..snad až do svatby nebo tak něco....chudácí fakt je lituju *5* *13* *1*
    • Re: Víte že

jj, maj prsteny čistoty. jsou věřící a řikaj, že tím slíbila sobě a Bohu, že nebudou mít sex až do svatby - o důvod víc, proč je miluju *14*
  • muck

máte fáákt dobrý písničky miluju je a vás taky!! *14* *14* *14*
  • jsou fakt husty:-)

na tuhle skupinu sem prisla az dneska..davali zrovna na ocku SOS..strasne se mi zalibili....jsou fakt kruty na to ze je jim tak malo:-) *1*
    • Re: jsou fakt husty:-)

Helča: Mluvíš mi ze srdce.. *1*
  • jonas brothers

wow...tleskám *4*
  • moc

mam dobry texty to se musi uznat a sou to bratři jak se patří když bude te chtit onich pokecat napiste na 409717806 *14*
    • Re: moc

ja bych si taky rada pokecala.. bydlim totiz ve Spanelsku a i kdyz mam jejich telefon nemuzu se jim dovolat... *9*
  • juchů

jj, jsou mocky cool *3*
    • Miluju je!!

ja je miluju!! strasne mooc!! a vite jaky je Nickuv mail?? me ho dala jedna kamoska.. nick_bronj@hotmail.com‎
      • Re: Miluju je!!

a jak se na nej dostanu??a je pravej ??ta tvoje kaoska totis muze taky lhat ,a jak ho vubec zjistila frajerka
        *7*
  • jb

i love jonas brothers, i love joe and kevin...joe is very funny,he´s joker and very very funny,i love him,i need him and i very very wish him...please joe come on...i need you,i love you...by my big love and only you are my love
    • Re: jb

to ako keby som pisala ja :D
  • Jonas Brothers

Jonas Brothers su ta najskvelejsia kapela <333
    • Re: Jonas Brothers

vikus: JJ jsou vážně úplně božíí!! *14* Kdo se ti z nich líbí nejvíc?? Mně Kevin *14*
      • Re: Re: Jonas Brothers

joea :)
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers

i love joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8*
          • Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

JOEA!! *14*

i love joe nick kevin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • Re: Re: Jonas Brothers

mě se líbí teda nick....je takovej roztomilej..nepřipadá mi jako takovej frája...já ho prostě zbožňuju *14* *14* *14*

AJ JA ho milujeem

Jo mě se taky líbí Nick připadá mi fpoho ! Je to normalní kluk s kterým je sranda ale joe není taky škaredý.....ale kevin se mi moc nezamlouvá... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit