-
Víte že
Oni nosej prsteny čistoty a přísahali si že budou panicové..snad až do svatby nebo tak něco....chudácí fakt je lituju *5* *13* *1* -
-
Re: Víte že
jj, maj prsteny čistoty. jsou věřící a řikaj, že tím slíbila sobě a Bohu, že nebudou mít sex až do svatby - o důvod víc, proč je miluju *14*
-
-
muck
máte fáákt dobrý písničky miluju je a vás taky!! *14* *14* *14* -
jsou fakt husty:-)
na tuhle skupinu sem prisla az dneska..davali zrovna na ocku SOS..strasne se mi zalibili....jsou fakt kruty na to ze je jim tak malo:-) *1* -
-
Re: jsou fakt husty:-)
Helča: Mluvíš mi ze srdce.. *1*
-
-
jonas brothers
wow...tleskám *4* -
moc
mam dobry texty to se musi uznat a sou to bratři jak se patří když bude te chtit onich pokecat napiste na 409717806 *14* -
-
Re: moc
ja bych si taky rada pokecala.. bydlim totiz ve Spanelsku a i kdyz mam jejich telefon nemuzu se jim dovolat... *9*
-
-
juchů
jj, jsou mocky cool *3* -
-
Miluju je!!
ja je miluju!! strasne mooc!! a vite jaky je Nickuv mail?? me ho dala jedna kamoska.. nick_bronj@hotmail.com -
-
Re: Miluju je!!
a jak se na nej dostanu??a je pravej ??ta tvoje kaoska totis muze taky lhat ,a jak ho vubec zjistila frajerka
*7*
-
-
-
jb
i love jonas brothers, i love joe and kevin...joe is very funny,he´s joker and very very funny,i love him,i need him and i very very wish him...please joe come on...i need you,i love you...by my big love and only you are my love -
-
Re: jb
to ako keby som pisala ja :D
-
-
Jonas Brothers
Jonas Brothers su ta najskvelejsia kapela <333 -
-
Re: Jonas Brothers
vikus: JJ jsou vážně úplně božíí!! *14* Kdo se ti z nich líbí nejvíc?? Mně Kevin *14* -
-
Re: Re: Jonas Brothers
joea :) -
-
Re: Re: Re: Jonas Brothers
i love joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers
JOEA!! *14*
-
-
i love joe nick kevin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Re: Re: Jonas Brothers
mě se líbí teda nick....je takovej roztomilej..nepřipadá mi jako takovej frája...já ho prostě zbožňuju *14* *14* *14* -
-
AJ JA ho milujeem -
Jo mě se taky líbí Nick připadá mi fpoho ! Je to normalní kluk s kterým je sranda ale joe není taky škaredý.....ale kevin se mi moc nezamlouvá... *14*
-
-
-