-
Oni...
Sorry holky, ale ta hudba je úplně bez nápadu... Další moderní sračka řečeno na tvrdo... Kdysi to byli TH a teď toto... Zkrátka shit... Není nad staré dobré skupiny z 60. - 80. let, jo, před pubertální věk bude muset teprv vyspět :) -
-
Re: Oni...
no comment já už si toho ani nevšímám *5* -
JB mi tu nikdo urážet nebude ! *výhružně čučí na monitor xD* já už mám pubertu za sebou a Jo Bros jsou ta nejlepší skupina na světě ! -
hmm právě že ta hudba je z nápadem a jakým nikdy bych netušila co t tři dokážou a že se tady docela slušn proslavili to je co iuž říct nemyslíš?Jo a oni nejsou TH páč jak jsem četla si je nikdo neplete s holkama:-D
P.S.pro fanynky TH to nemysleno zle jen sem to četla:-)
-
-
My loveeee
Užasná kapelkaaaaaa všichni kluci v ní sou prostě superrrr moccccccc miluju celou kapelkuuu ale nejvic mam rada asi nicka *14* skoda ze fakt nebyli u nas ja se tak tesila a ostatni fanousci urco taky ale doufam a preju si ze jsem nekdy brzo prijedou *3* *3* *3* *3* *4* *4* I love Jonas Brothers *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: My loveeee
já taky strašně miluju a Nickyho nejvíc!!!!!!!!!!!!je tak sladoučkej!!!! *14* *14* *14*
-
-
best
Já je uplně M*I*L*U*J*U* *14* *14* *14* -
Best....
Já je mám taky mocinky ráda a hlavne ty jejich písničky nejvíc supe....Mě se nejvic libi cd jak ted vyslo v americe a little bit longer jsou tam proste nejlepsi písničky na svete...ae to předtím cd co je proslavilo je taky super...Ae kdo nemá chybu je Joe a Nick...Jsou nejelpsí sice mám radši Joea ae Nick je taky super...Moc jsem chtěla na ten konzert jak měli v dráždanech v Německu a je to hlavne docela blízko od Prahy..Měli jsme jet tam s kámoškou ae sešlo z toho...Chtěla bych do budoucna aby meli konzert tady v Čr...Joe, Joe *14* *14* -
hmm..
hmmm..vcelku dobrá group....! -
love
super skupina miluju je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
PETICE
I LOWE *14* -
petice :D
Hej tak mě jednou při mym Jonas záchvatu napadlo že bysme mohli udělat Petici JB to Czech *14* (pstě jako bylo HSM 2 CZ tak to samý s Jonasema :P )
je to dobrej nápad nebo to nemá cenu??? *7* protože fanoušků v Čr a na Slovensku maj JB docela dost *14* -
-
Re: petice :D
Určo bysme tu petici měli udělat,páč si myslim,že hooodně lidiček by je chtělo vidět,ale chtělo by to co nejvíc lidí,ne??...;-) -
-
Re: Re: petice :D
už od tří(tet mě je 10) se dívam na goofy na výletě kvůli písničce eye to eye,teprve dnes jsem zjistila jméno skupiy!!ja tu písničku miluju!!! *3* *1* *14*
-
-
Re: petice :D
hej jo uděláme a ktomu jim pošlele adresu našeho blogu o JB pže se vám tak líbí:-D hej mě se zdálo že jsem napsala přání Joeovi k narozkám(to je pravda) no a on si ho přečetl a napsal mi mail že děkuje za nádherný přání a že na koncert hned dojedou a dojeli a já koncert měla zadara:-D -
-
Re: Re: petice :D
hej tvl sem se úplně lekla ne?? xD *15* ptž sem trošku přehlídla to slovo ZDÁLO a úplně sem se lekla že sem prošvihla JB koncert v Čr *1* a pak sem si všimla toho zdálo a úplně sem si oddychle..
jó holka, takovýhle sny bych taky chtěla mít *14*
-
-
-
braska
nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje jejich 7lety braska ani jsemho nikde nevidela ale myslim ze bude taky pohledny klucina(nevim fakt pokom vsichni 3 vypadaji ale po rodicich ne-myslim:-D) *14* -
-
Re: braska
jejich 7letý braska je Franky -
Re: braska
jmenuje se Frankie *3*
-
-
Jonas
Jsou to uplně boží skupina...mají super písničky i super LOOK *14* *14* ŠKODA,ŽE JEŠTĚ NEPŘIJELY NA KONCERT. *9* *3* *14* -
-
Re: Jonas
Víte co mě nasralo? Když jsem je ještě neznala tak měli koncert v Německu na kterej bych 100% šla kdyby je měla ráda jako teď... ale už nemaj... a já jenom žárlim na americký fanynky *9* -
Re: Jonas
mas pravdu *1*
-