Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju je

Bože můj já je tak miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*
  • Jsou to Ti nejvíc kluci světa

Jsou to Ti nejkrásnější kluci na světě...:-*...Maj nejlepčí muziku a navíc jsou upe děsně : sexy,roztomilí,krásní,praštěn
    • Re: Jsou to Ti nejvíc kluci světa

kura vono se mi to tam nevlezlo..bhéé:(..:D no jsou stě nej!
  • Kluci

Ty kluci sou tak sladký hlavně Nick a Joe víc Nick, Joe je jen hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nick a Miley

No....urcite vite ze spolu chodi....ta Miley se ale ma.....ja ji to taaaaak zavidim *9* *9* *9* *16*
    • Re: Nick a Miley

nn NechOOdí!!!.....viděla sem rozhovor s miley a ta řikala že je jenom káámoš ale tky mě dcla štvalo jak za nim furt dolejzá nbo jak mu na tOOm vystoupeníí dala pusu!!!..blééé *16*
      jinak miluuuju ♥jOnas brOthers♥ 4rever *14* *14*

už nééé xDDD *1*

akorát že spolu chodili!:-D
  • Ewa Farna se setkala s JB!

Joo minulý týden tedy 10.září byla premiéra filmu Camp rock v Londýně no a JB tam byli a Ewa se s nima setkala.Možná jste to četli viděla jak o tom mluvila žeprý jsou to její idolové no to moji taky hej ty vado já chci taky:-( jinak žeprý film úžasnej a koncert taky.Jo jinak někdo nevíte e ewa nazpívala písničku this is me v polské versi oto ja?A enní to špatný kluci jí to chválili a fakt hej jak já jak ji závidím:-(
    • Re: Ewa Farna se setkala s JB!

Ta se máá xD
      • Re: Re: Ewa Farna se setkala s JB!

Ewu moc nemusim, ale setkat se s jonas brothers by urco stalo za to...ale kdyz jsem potom videla to video a ty fotky z ty premiery, tak jsem ji dost zavidet pestala...chovala se tam jak mala pubertacka a to, jak se na ni nick s joem koukali, kdyz se s nima chtela vyfotit!? uplne styl jako coze?! kdo to tady trapci!....oupe ji potom odstrcili a nechali bejt...i pro to ewu nemusim no...
  • JANO!!!!

TAK TO SI NEMĚLA NO POČKEJ JSTE NEJ NEJ NEJ SKUPINA CO ZNÁM
    *3* *16* *15* *5*
    • Re: JANO!!!!

Dyť jsou upé hnusný *8* *16* Nejlepší je pstě US5 a tím to hasne:-DDDDD anti the jonas brother
      • Re: Re: JANO!!!!

di do háje s US5 *5*
      • Re: Re: JANO!!!!

Když se ti to nelíbí tak semka nelez *13* Jb nej skupina!!!4ever *14*
  • ále jó

No, po dlouhém přemýšlení musím konstatovat, že jejich písně jsou poněkud ulítlé , ale přesto roztomilé!!! *4* *4*
  • Happy Birthday

Vsechno nejlepsi Nicku *4*
  • relient k:-)

cawte ludia,ja nemam absolutne nic proti jonas brothers...su v pohode...len chcela by som vas poprosit,ak by ste mali niekedy cas tak si pozrite skupinu RELIENT K,je to menej znama skupina...ak sa vam nahodou zapacia pls.pridajte sa ku mne a stante sa ich fanusikmi...vopred velmi pekne dakujem:-))))
    • Re: relient k:-)

jaja poslechnu si *3*
  • Love them

Čauves,Jonas brothers sou úplně suprová skupina..Ne..Suprová je slabý slovo..Hlavně joe,toe prostě ten nejkrásnější kluk na světě..xD *7* Miluju je x) THA BEST BAND IN THA WORLD!!! Už mam i little bit longer..Nvm jak se někomu nemůžou líbit..Chápu,každej má jinej vkus na hudbu ae jako říct o Joeovi že je hnusnej?xD To nehcápu.. *1* *1* *1* SOU PROSTĚ THA BEST :) a s tou peticí souhlasim..:)JONAS BROTHERS TO CZECH!!! xD *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Love them

čičtě děcka tohle je můj člověk *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit