-
miluji
Miluji Nicka Jonase je nejhezčí ze vsech -
-
Re: miluji
To máš pravdu,je úpe božskej *4* -
Re: miluji
myslim ze joe je nejhezci ja ho zeru ale pro kazdyho je to jinak *14* *4* -
-
Re: Re: miluji
mě se líbí oba 2 (sry Kevine :P) ale Joe majinko vede *14* HAPPY B-DAY JOE! ♥
-
-
-
joseph
joseph je tak klasnej *14* *14* -
Jonas Brothers
Řeknu vám, že jak jsem dneska surfovala na netu ... našla jsem, tu nej stránku o Jonas Brothers *14* (a k tomu jsou na té stránce ještě High Schoolo Musical a Lexington Brodge, ale to je vedlejší). Jsou tam bezva fotky, videa, info zkrátka všechno *14*
Já tu stránku miluju !! A aby ste se tam taky mohli podívat .... tady máte odkaz
-> www.niky-anett.svetu.cz *15* -
Božíííííí skupina!
To je naprosto božíííííííí skupina jich úplně žeru.Za týden jsem pobláznila JB mánií půlku svých kámošek a to tam jich mám přes sto!Jsou fakticky úžasní.Jsem ráda že je můžu poslouchat a bavit se o nich s kámoška teda o Nickovi a Joeovi ti dva jsou prostě k sežrání.No celá skupina!!!! *14* -
-
Re: Božíííííí skupina!
já je tak miluju *14* a váš blog taky *15* -
Re: Božíííííí skupina!
jo, taky žeru hlavně Nicka a Joea xD The Cute One a The Funny One xD a jen do toho - poblázni všechny svý kamarádky, ať JB věděj, že maj v ČR slušnou fanouškovskou základnu a přijeli sem na konzert xD *3* *14*
-
-
..
ja sem teda vetsinu pisnicek slysela uz loni a strasne se mi libej..takze je posloucham tak ten rok...:) za chvili to bude v cr jako s TH.. *9* :( -
-
Re: ..
mne..jáí si nemyslim že JB budou v ČR jhako TH...protože JB si nikdo neplete s holkama *1*
-
-
Komentář
fešáci -
jonas brothers
jonas brothers sou nej na svete!
*14* -
Jonas Brothers
Jonas Brothers sou úpe nejvíc libová skupina...já je pstě upe hafec žerůůů,úpe nejvíc sweet je Nick úpa pstě nejvíc sexy,úža,boží a úpe dokonale zpívá...včera sem si koupila jejich cédko a je to fakt hafec mrtě gooden,chybí mi tm teda pár jejich starších písniček který mám teda faktis ráda ae nevadííí,těšim se až jim vyjde další cédko a přijde k nám...mno já ho pstě musim mít!!!A holQy,nevíte jestli jim vyšlo náký dvd?Jestli jo dejte mi plosím vědět...mocky hafec díkes....Jo a Nick je pstě neeeeeeeeeeeeeeej a Joe se mi líbil když měl krátký vlasy ae ted tky celkem ujde ae Kev není nic moc ae zaručeně s nim je prdel jko s klukama...Nick is my best star,he is most sexy and sweet!!!!!!!! *14* *14* určo se mnou souhlasí dost lidí...a doufám že u nás budou mít co nejdřív samostatný koncert,jupí jupí,žerů je *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jonas Brothers
myslim, že jedno DVD jim vyšlo, je to na www.jonasbrothers.com - shop, tam najdeš jak CD, tak DVD
-
-
jonas brothers
JOnas Brothers...co k tomu prostě říct velmi dobrá skupina...dlouho jsem čekala až naká taková normalní zas bude......a konečně jsem se dočkallaa...poprosím všechny..fanouškyJOnas Brothers.....dejte mi hlas na blogu....http://best-celebrits.blog .cz/0807/1-kolo-sonbu.............. .
jsem v soutěži o nejlepší blog......a můj blog je jen celý o JOnas Brothers...tak pls hlasujte pro adéla...můj blog.....www.JonasBrothers-Info.blo g.cz.......mockrát díki a rozešlete to všem co znáte...je to pro JOnas Brothers -
Jonas Brothers
Jonas Brothers are best group!!! *4* *3* *14* *14* -
-
Re: Jonas Brothers
sooooo true *14*
-