-
camp rock
ja miluju camp rock, film s nima, a konecne jsem na to nasla soundtrack, je u mě na blogu ke stazeni -
Vote Jonas brothers
pardon vymažte si v tom odkazu tu mezeru ve slově vote je to napsaný vo te ale má to bejt pouze vote takhle
http://ema.mtv.co.uk/vote/ *1* -
Vote Jonas brothers
Jonas brothers jsou nominováni v soutěži MTv Ema hlasujte pro ně na odkazu
http://ema.mtv.co.uk/vo te/
klikněte na odkaz a potom klikněte na New Act pak Jonas Brothers a VOTE a je to -
ja je miluju
já sem se upe zamilovala a vazne do JOE je tak uzasnej proste *14* klasavecek muciiiik mno ja nwm co melu proste ho miluju mam doma jejich podpisi vsude plagatay aji tryko a povleceni a v lete jedu do ameriky na konzert pokud nebudou v čr mamka rikala ze me posle do usa z bratrankem on tam pracuje a muze me vzit sebou mno supeeer snad to vijde a jestli ne tak umru na nestastnou lasku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: ja je miluju
miluju je!!!hlavne toho Joa zpiva uzasne!!! mam to jejich nove cd burnip a vsecky jine treba s.o.s. atd...ale neverim ti ani slovo ze jedes do usa!!!! *5* jj a oni ani v usa nezijou takze nic!!!!!!!!!!!ja je tak miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
do jakyho mesta jedes ja jedu v kvetnu *3* *3* *3* *3* *3* *3* do Los Angeles za strejdou doufam ze to vyjde taky bych sel na koncert bud miley cyrus *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nebo jonas brothers ,dival sem se listky stoji tak 120dolaru *10* *10* *10* to je asi tak 2000 kc to jde *3* *3* -
-
Re: Re: ja je miluju
já-vám-taaaaaaak-závidim!! *9* snad taky pojedu do Ameriky, je to můj sen ségra mi řikala že bych tam mohla jít na rok studovat a rodiče ani nic nezapírali, tak by to mohlo vyjít až budu starší.. cý kráso to by byl rachot *15*
-
-
TY JO TY MÁŠ JEJICH PODPISY?A POVLEČENÍÍÍ NAPIŠ KDE JSI JE SEHNALA PROSÍM
-
-
!!!!
moje nej lásenky: jou MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
<3
Mám je strašně ráda *14* jsou prostě super!! -
!!!!!!!!!!
jsou uplně užasní... *14* mám je MEGA rááda.. jsou supeer.. *15* *14* *14* *14* -
Láásky!!
OOuu mě se O nich zDáálOO už dvakráát!!...vOOd tý dOby co je zNámm......sem náká divná plOstje jak sem poprvýý uSlyšela jejich písničku rOzbušilO se mi srdce,dOstala sem husí kůži,,,a málem mi tekly slzy...pOslední dobou cO je vííc pOznáávám čim dáál vííc mě žere že je nepOznám OsoBně někdy je mi z tOho i dO breku,,,mám pOcit že sem se dO nich zamilOvala ,,ale přitOOm....je mi hrOzně že je vlastně vůůbec neznáám a nikdy je nepOznám e neuvidim......mnOO...ale stejně je mOOc miluju
♥jOnas brOthers♥ 4 rever!! -
-
Re: Láásky!!
Jj přesně já je taky upe miluju xD Hlavně Joea .. on je úžasnej :D Já žeru ten jeho úsměv a zpěv .. ou xD -
-
Re: Re: Láásky!!
si je rozeberem! ty Joa a já Nicka *14* -
-
Re: Re: Re: Láásky!!
Hey__mnOo taQ tOo ee všiChni tři sOu jenOom mOoji xP___ne dělám si prČu sOou všeCh__!! ( ae hlavně mOoji) *14*
-
-
-
oooh tobě se o nich zdááálooo, se z toho asi počůůůráš néé? *1* ; -
treba je nekdy uvidis pristi rak maji by tnekde v evrope staci nasetrit naa letenku a na vstupenku a je to *1* ,sou fkt nejvic supr bozsky(nejsem zadnej buzerant *3* )teda ty pisnicky ale myslim ze mi date za pravdu ze pro holky sou asi hodne hodne moc haezsti *1* *1* *1* -
-
amen *14*
-
-
to nejsi sama.Mě se o nich furt zdá a píšu o nich i povídky:-D napiš třeba povídku o čem se ti zdálo a nějak to dolad určitě bude super:-) -
-
jo??? a kde je píšeš...ráda si je přečtu
-
-
-
sou bozzziiiiiiiiiii
normalne sou uplne supis a dneska se mi oich zdalo a ve skole sem myslela ze se poseru anisem nedavalapozor papa a miluju jonas brothers *14* *14* *14* -
JB
hejjjj Jb sou poste nej kldo je taky tak zboznuje pisnete budu desne rada ,..... 390 297 92 9 :D xd *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JB
mas uplnou pravdu sou nej a kdo je nenavidi je kreten!!! *14*
-