-
ratatatata
ste lozri jako oni hrajou pekny hovno instrumentalisti na hovno lidi *15* -
-
Re: ratatatata
trhni si nohou nikdo tě nenutí je poslouchat tak di do oněch míst...no prostě do prdele.... *10*
-
-
forum lide.cz
ahojky koukam že je vás tu hodně:)nechtěli by jste začít chodit i na http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=72448 ...prosím..je nás tam polovička co tady..:(:) -
-
Re: forum lide.cz
sla jsem na ten tvuj odakz, a naslo mi to jako sport, hudba....ale nenasla jsem tam nekde Jb... *9*
-
-
ta anketa na strankach brava....
Napis sem tedy pls odkaz...urco budu hlasovat.... *3* ... -
-
Re: ta anketa na strankach brava....
Ta anketa je na : www.bravoweb.cz v pravo tak hlasuj!! *3* Výsledky : Tokio Hotel: 37% US5: 37% a Jonas Brothers:27% -
-
Re: Re: ta anketa na strankach brava....
táák snad doufám, že wíte že se tam dá hlasovat každou sekundu! Stačí si otevřít prohlížeč, dát BRAVOWEB.CZ - hlásnout, pak prohlížeč zase vypnout, pak zase zapnout - HLASOVAT a pořád takhle dokola :D Já to tak dělám ale že by jsme se z těch 27% nějak hli?:( se říct nedá.. :( *7*
-
-
Re: ta anketa na strankach brava....
ta stránka je: http://www.bravoweb.cz/
pls hlasujte pro Jonas Brothers... *14* *14*
-
-
PRODÁM
Ahojky,ráda bych vám nabídla užasnou sbírku téhle super skupiny Jonas Brothers.Obsahuje hodně plakátů,všemožnách velikostí,články,fotky,výstři -
suuuuuuuuupeeeeeeer
lidicky ja vas miluju *14* * *14* a hlavne jonas brothers *14* *14* *14* *14* jsou tady nejlepsi skupina a to uz je suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper,at si klidne najaky out blbci co neznaj coool hudbu jako je jonas brothers,miley cyrus/hannah montana,demi lovato,selena gomez a dalsi mlady coooooool borky a borce z high school musical *14* *14* *14* *6 *15* *15* rikaj co chcou at si zustanou pri svym nazoru ale at sem nepisou ze jsou desny *16* *16* pri tom jsou tak hezky a cooooooool *14* *14* a jeste k veci neviite *7* *7* jestli bude nekde alespon v evrope koncertik jonas brothers *7* *7* ja je fakt hafeeeeeeec zeruuuuuuuu *14* *14* *14* *14* -
-
Re: suuuuuuuuupeeeeeeer
tak to já taky... miluju všechny co jsi napsal(a) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: suuuuuuuuupeeeeeeer
napsal *3* ja je chcu vsechny dopr..videt nazivo to by byl zazitek moc zavidim vsem co se to povedlo *1* *1* *1* *14* *14* ja chci jeeeeeeeeeeeeet do Los Angeles *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
JB
Lidičky(Fanoušci) Na stránkách Brava je anketa o tom koho chceme nejvíce v české republice.. Zatím to je boužel takto:
US5-37%
Tokio Hotel-37% *16* *8*
Jonas Brothers-26ˇ%
Hlasujte co nevíc pro JB jinak je to v háji! *9* *9* *3* -
-
Re: JB
to je výběr jak prase *1* -
no čtenáři brava si nemají co vyčítat.jedna skupina horší než druhá.při slovech jonas brothers se mi dělá fakt zle.dost dobře nechápu, jak je někdo může poslouchat a (jako by to poslouchání nestačilo)jak se mu můžou líbit.no při poslechu první písničky se mi zastavilo srdce, zcela určite.ještě nikdy jsem neměla pocit, že mě nějaká písnička chce zabít.bohužel jsem se nepoučila a chtěla jsem pochopit, proc se po nich tak šílí.tak jsem zkusila druhou písničku.došla jsem k názoru, že pokud je člověk slabší nátury poslouchá delší dobu, mohou se u něho objevit příznaky šílenství...i masového.tak teď už se nedivím.....a jsem celkem ráda, že jsou stále tací, kteří se nenechají omámit lacinou komercí, tupými výrazy radoby ,,zpěváků" a až smrtíci sladkostí těchto....sraček....jestli se vám v tomhle světě libi, není vás proč litovat, spíše se dá o vás říct, že jste v podstatě šťastní lidi.... -
-
Re: Re: JB
Jestli ti jejioch hudba nebo vzhled tak vadí tak sem už nechoď a nech nás na pokoji, ju? *13* -
-
Re: Re: Re: JB
ale vzydt ja je oupe zeru!!!tohle je moje skupina...ja jsem jenom nepochopila ten prispevek -
-
Re: Re: Re: Re: JB
diť já to taky nepsala tobě ale tomu WTF?? *15*
-
-
-
Re: Re: JB
Ty woe....ani nevim, jestli ten prispevek je pozitivni, nebo negativni...
-
-
já hlasuju každej den.... někdy i víckrát *3* *1* *1*
-
-
Pro Khare...:)
to to je jasny, ze metallica neni defmetal....to vi skoro kazdej, ze hrajou HC...P.S.jinak Heta nema hlas k zahozeni...ale neni to muj styl...proste jonas brothers...:D *3* -
jsou super
jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou super jsou *9* *9* *9* :d -
Kdo byl ma konzerte?
Byl jste nekdo na koncerte?....a co?...nejaky zazitky? *7* *3* *1* -
-
Re: Kdo byl ma konzerte?
Já jsem na jejich koncertě byla a moc se mi to líbilo *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Kdo byl ma konzerte?
a kde jsi byla?: *8* *14*
-
-
-
WTF ?!
To si děláte prdel *1* tohle na prvním místě ?!a vůbec celejch těch top 10 je na hlavu *9* už tam chybí jen ten dementní Tokio Hotel... mno ,ale je mi jasný kdo pro tohle hlasuje ... histerický 15-ky co maj jejich plakátama potetovanou celou zeď *1* .Komerce není hudba ,to sou jen ksichty a reklama... aneb Metallica,AC DC,Breaking Benjamin rulez ! *5* -
-
Re: WTF ?!
hle...pOdle mě tady mOc lidí tvůj názOr na tu skupinu nezajímá a anvíc jesli se ti nelíběj je tO čistě tvůj prOblém ..nikdO tě nenutí abys je pOslouchala..já tky nemám ráda metalicu , ale rOzhOdně jí neurážim a nenadávám na ní...takže trochu klíídek.... -
-
Re: Re: WTF ?!
mno tak mě ty názory více méně taky nezajímaj...já na takovýhle fora nechodim...jen sem tu něco hledal a zarazilo mě to TOP 10...tak přece jenom jsou tu kapely z celýho světa a prostě některý jsou slavný až za hrob... a ono tady zatím vede samá taneční skupina,samá komerce...čekal bych ,že tu bude aspoň nějakej velikán cokoli (Coldplay,R.E.M.,Metallica,Quenn prostě kapely co hrajou třeba 30 let,a to nemusí být nutně hardcore,prostě cokoli slavnýho co hraje delší dobu) a ono nic =( -
-
Re: Re: Re: WTF ?!
Mno možná že stojí za zmíňku the Kelly Family ač sem je v mládí nenáviděl *1* ,ale to ostatní ? *13* jak se rychle objevili ..tak rychle zmizí...
-
-
-
Re: WTF ?!
Nech je....jsme mlady....a detstvi je kratky, tak ho musime co nejvic prozit....kdyz se ti u nas nelibi, tak jdi na svoji metallicu...my mame jonasy sadi, a tak to zustane....maji sqelou imige a suprovy songy....tohle neni zadje defmetal a HC...jsou to proste Jonas Brothers....PRO NAS JSOU PROSTE NEJLEPSI SKUPINA!!!!..tak nas nech zit svuj svet a ty se vrat z5 do toho svyho.....a vsechno bude zase fajn...! -
-
Nj :D nech brouka žít....
ne tak mě je to jasný *1* skupin jako je The jonas brothers jsou desítky,stovky a je to daný spíš jaká je nálada fanoušků (respektive trhu) než ,že by hráli skutečně kvalitně.Tím neříkám ,že třeba nehrajou,nevím,slyšel jsem jen jednu píseň ,ale je to daný spíš reklamou=>komercí. a to je škoda protože komerce zabíjí hudbu...(dopadne to tak že si za 4 roky nevybavíš ani název kapely),jinak metallica není ,,def metal ,, *1*
-
-