-
Koncert..
ahoj, nevite nekdo jestli bubou JB v ČR? prosim odepiste na mejl diky moc! JB 4ever! *14* -
-
Re: Koncert..
Jestli chceš JB tady v česku tak hlasuj na www.bravoweb.cz *3* *3*
-
-
JB manie!
Hey coze?!...uz se mi o nich uz zda....oupe jsou proste nejviiiiiiiiiiiiic!!!!! A ty jejich domaci videa na youtube.com!!! Hlavne nick jonas show!!!se vzdycky muzu ze ch*at smichy!!!:-D *1* !!!Ale ty sny jsou prekrasny! jeste , aby se vyplnily....nj... *9* -
JB
Lidičky(Fanoušci) Na stránkách Brava je anketa o tom koho chceme nejvíce v české republice.. Zatím to je boužel takto:
US5-36%
Tokio Hotel-36%
Jonas Brothers-28ˇ%
Hlasujte co nevíc pro JB jinak je to v háji! -
-
JB
ahoj, prosim posly me odkaz na tu stranku na mejl, abych mohla hlasovat diky! -
-
Re: JB
www.bravoweb.cz *1*
-
-
-
Jonasíci
miluju je a znala sem je driv nez zacali byt v tech casacich *1* -
Jonasíci
Miluju je uplne nejvic sou to zlatiska zdalo se mi o nich dnes rano*4* a sou krasny *14* -
uhm, jasně...
Jo všichni je milujete... ale ruku na srdce, kolik lidí je znalo dřív než Bravo a další tyhle velmi oblíbený časopisi začalo psát ty svoje články? No to sme teda zvědavá *1* -
-
Re: uhm, jasně...
například já -
no tak já sem viděla seriál hannah montana a byl tam s nima díl tak sem si je našla ptž se mi líbila písnička jakou na konci dílu zpívali a líbili sem mi...a od tý doby sbíram co o nich vyjde v časopisech a tak...moc se mi líbí nick a nezajímá mě názor ostatních jako třeba ty máš teda vkus nebo že je hnusnej! pro mě je nádherně zpívající krásněj kluk kterej neni namyšlenej má smysl pro humor a je moooc hodnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
...
sou dokonalýýý hlavně niick komu se líbí nick? -
Re: Re: uhm, jasně...
přesně... on je mega slaďoučkej, prostě myslim si svoje, jako všichni jsou sladcí, ale on nejvíc *14* taky si myslím, že je bezvadnej, srandovní a tak je prostě nejlepší, první, prostě kámoška, že no ti jsou hrozní, poslechla jsem si je a od té doby je poslouchám, mají originílní písničky, radost je poslouchat *14* *14* všichni, kteří je mají rádi, jsou moje zpřízněné duše *14* *14*
-
-
kdybych se nepodíval na tuto stránku a nebyli na 1.místě mezi skupinami,tak bych o nich v životě neslyšel -
tak třeba já :) Bravo ani žádný podobnosti jsem si v životě nekupovala... byla jsem (a ještě pořád jsem) cvok do hokeje, takže jedinej časák u mě byl ProHockey xD poprvý jsem na ně narazila na justjared.com a upřímně... ze začátku jsem si o nich taky myslela, že to jsou jenom nějaký další americký teen stars, ale nikde jsem o nich nic nepsala... prostě mi byli ukradený... pak asi po měsíci jsem narazila na jeden "článek", kde byly 4 jejich videa - poslechla jsem si je a líbili se mi. Tak jsem si začala shánět víc informací a teď jsem jedna z jejich největších fanynek. A jsem na to hrdá ! mysli si o nich co chceš, ale nepiš to sem prosím xD (pokud teda nezměníš názor xD) -
-
Re: Re: uhm, jasně...
lepší byl Týdeník hokej a měsíčník Hokej,škoda,že už nevychází *9*
-
-
-
AKCE CZECH FANS!
INFO ZDE: http://jonas-brothers-cz.blog.cz/08 08/video-fanousku-jb
............
Ahoj všichni !
Tak pomalu se blíží okamžik, kdy se ukončí naše 1. VIDEO CZECH STREET TEAM AKCE!!!
Všem, co jste poslali svou fotku do fan videa děkujeme!
Ti, Kteří ještě neposlali fotku z jakéhokoliv důvodu oznamujeme, že mají ještě do konce LISTOPADU čas! ! !
Ale nyní, před sebou máme ještě jeden velký úkol!
Vymyslet jakej že to song bude hrát v našem 1. Ofiiciálním Czech Fans Videu!!??? .........To je jen na Vás!!!!!
Proto mi pište na meil jonas-brothers-cz@seznam.cz jakej chcete song, aby zazněl ve videu :) (Nejlépe od JB, z filmu CR, ale může i jiný)
Song, který se na meilu či blogu objeví nejvíc automaticky vyhrává!
Tákže promýšlejte, poslouchejte a budu se těšit na vaše odpovědi :o)
PP... Zdeninka a Czech Street Team on Mspace :)
*14* *14* *14* *14* *14* -
fujky..×D
sry..ale já je nesnáším.....!!! *1* taková komereční sračka.... *9* *1*
3 bráškové budou panicové až do svadby...?!!! *5* *1* holky to vás fakt bere..? *9* *1* fujky a zasik fujky.!!!kdyby hráli aspoň něco dobrýho..ale takový nějáky slaďáky bo co to hrajou...NO DĚS!!!! *1* *9* -
-
Re: fujky..×D
nenavažej se do nich oni sou dobrý ale ty asi nebudes vid *16* -
ty krávo jedna oni sou upe suprovíííí miluju je a nedelej si z nich prdel vsadim se že ty si jeste panna!!!! nenavážej se do nich sou to milasci upe upe krásní teda hlavne joe takže mlč *8* -
di nekam vis co ty nesnasis je a ja nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeennn nnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiddddddddddddddddddddiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebe ty kozo lízo *16* -
-
Re: fujky..
Nechápu proč se přidáváte k diskuzi a proč JB pomlouváte.Když se vám Jonas Brothers nelíbí, tak sem laskavě nelezte a nepomlouvejte je. *16*
-
-
a sou teplý!miley to řekl nick dyž s ní chodil!proto jí dal kopačky!proč by jinak byli panicové až do svatby! *3* *15* twe si to honěj spolu bráškové pitomí! -
-
Re: Re: fujky..×D
no tak tomu se ani nesnaz verit!!!!to totis pravda neni v bravu psali hodnekrat ze sou na holky tak klidni!!!!!! *16* *15* si k sichu *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
AdiQ: řekl/la bys mu to do očí????NE!!tk vidíš!!!!!já bych mu klidně řekla že je k sežrání stejně tk jako Joe a Kevin!!!tk se uklidni.......jo a ůže se tě na něco zeptat-????líbí se ti nebo ne???já jen že jestli ne tk proč SEM LEZEŠ??!!!!!!!!!!a už mě s timahle kecama na JB neserte!!!!! -
Rozešel se s ní protože mu dala na jednou koncertě pusu a on nechtěl aby se o jejich vztahu vědělo a proč nechcou mít sex až do svatby není protože jsou teplí ale kvůle jejich víře takže si di oxidovat jinam! -
-
Re: Re: Re: fujky..×D
nic proti JONAS .GIRL ae teda nevis kdy se zacnou takhle teda projevovat?? *7*
-
-
-
no jestli tomu věříš, pro mě za mě, klidně, ale když tohle víš, tak se o ně asi dost zajímáš že ? no nekomentovat takovýhle ubožáky co záviděj všem slavným, tebe znají tak maximálně tvoji rodiče , ale je celej svět!! já je třeba zbožňuju a myslm že nejsem sama ty seš jeden z mála -
-
oprava věřim tomu a ty si mi jedno jsou úžasní a tenhle názor mi NIKDO nevezme -
jo já tomu věřim, ale s ostatnim souhlasim
-
-
nehrajou sladáky ae rock!!! tak sem nelez jestli je chceš pomlouvat! tady je fanklub a ne drbárna!! a odpoved na tvou otázku jestli nás bere to že budou panicové zní ano bere aspon když s nim chodíš máš jistotu že tě nepodvádí, neonemocní nějakou pohlavní chorobou,a nevyspí se s každou a hlavně oni za svoji víru nemužou maj ji už od děctví sou vedeni od rodiču a maji k nim uctu i proto si jich vážim! -
-
ROCK????? Tomuhle říkáš ROCK????? To je největší sračka tímhle pošpinilas všechny rockový kapely!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
tak jako jestli je chcete jen urážet,tak vypadněte a nechte nás bejt. Jestli vás to nebere tak prosim,ale nemusíte je pořád urážet!!! -
-
Re: Re: Re: Re: fujky..×D
oni hrajou pop rock -
Nj,ale když někdo tak hnusným způsobem urazí rock,to si ofenzi zaslouží..
-
-
-
rock? rock? oni že hrajou rock? ty vole *1* to je největší blbost kterou jsem kdy slyšela *1* jako sorry ale to si se fakt sekla pěkně vedle *1*
-
-
no podle mě je rozhodně lepší "panic až do svatby" než "spim s každou, kterou potkám" -
-
suhlasim s tebou!!!!vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!! -
taky souhlasíím :) -
hmmm a co treba neco mezi tim? *7*
panicove do svatby. to jim neverim *1*
P. S. JONAS SOU KOMERCNI SRACKY. *9*
SUM 41 FOREVA *14*
Nesnasi tokyo Motel
nesnasim Jonas Bro
nesnasim hyp hep teda hop *1*
Najde se nekdo kdo posloucha i neco normalniho? *9* -
-
ne nenajde *13* a podle me ty teda to rozhodne nebudes ten normalni *1* *5* a kolik ti vubec je ??ze takhle nechutne pomlouvas?!!! *13* *15* *16* nestrachuj se tady vsichni maj radi JONAS BROTHERS vcetne tech ktery sem lezou a pisou kraviny a ty mezi ne patris!! *15* *15* *15* *15* takze klidni a di si pomlouvat ty tvoje hnusarny *5* *1* *13* *5* *5* *8* -
asi tak no *1* až na ty SUM 41 *1* The Used 4EVER *1* -
řekni mi teda co posloucháš ty ty ve!!!!!!!!!!! nelez sem nepiš sem a drž klapec!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
souhlasim s tebou
-
-
Komerční sračky typu tokio hotel, miley cyrus nebo ubožáci z highzlovskýho muzikálu Nechápu co na tom vidite. -
-
souhlasim konečně někdo! *3* celej svět se zajímá o posranej Muzikál ze Střední,přibuznělý šampony typu:Zac Efron,vymatlaný Bárbíny z toho pošahanýho muzikálu-nevim jak se jmenujou a ani mě to nezajímá *1*
a JB sou to samý!kdyby nebylo Brava tak z vás je nikdo nezná,najednou je všichni zbožňujete ale za pár měsíců o ně nikdo neopře ani kolo *9* -
-
kazdej je nemusi znat jenom zbrava a sou to super kluci -
tak muzikál je možná pro tebe pošahanej ae pro někoho ne a s JB máš pravdu sou to buzíci co já vim kevim-starej,joe-vipadá jak teplou a nick-mladej je size docela hezkaj ae písně fuuuuuj *1* *13* *15* *8* *5* -
-
holky:když už tk se píše ,,teplouš,,a ,,sice,,!!!už si nikdy viděla starýho člověka????já jen že to vipadá že asi teda neviděla když říkáš že je Kevin starej *1* *1* *1* *13* *13* *13* jo a Nick že je mladej????no a to mu má bejt 60 nebo co?????a kolik je teda tobě,že je Nick mladej????
-
-
nahodow ja ich zboznujem a nepoznam ich vdaka Bravu ale vdaka dacomu inemu ale to je jedno a su uzasni a ked ich nemas rada tak sem nelez!!!!!!! -
-
ja treba jb neznam z brava ja si bravo nekupuju ale z telky ne asi voe a neurazejte je jsou navic d vas aspon hezci a lepsi nez to co je tu urazej -
kvůli nečemu jinýmu než Bravu? tak to bude asi bravo girl že jo?! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fujky..×D
nebo spíš Jetix a Camp Rock-víš takový ty pičovinky pro malý dětičky *9* *7* *9*
-
-
-
-
-
-
Umělé hvězdy
Další z uměle vytvořených hvězd, kteří potřebují 1t make-upu aby byli slavný. TRAPÁCI sou to, to skřehotání se nedá poslouchat, konečně se proberte, kdyby neměli hezký tvářičky tak byste jim těžko sypali tolik peněz.Marketingový společnosti vědí, že je budou poslouchat jen 10-20tiletí krávy a utratí za ně prachy. -
-
Re: Umělé hvězdy
psmte neznamená že maj hezký tvářičky že hned dostávaj miliony hrajou krásně a zpívaj nádherně a jestli se ti to nelíbí tak je neposlouchej a nerozšiřuj o nich takový debilotiny jako že sou to umělý tvářičky!! hle pstě sem nelez a bude ti hej!! neposlouchej je a bude ti hej!! nemluv o nich a bude ti hej!! pstě drž klapačku řechtačko!!!!!!!! *16* *8* *8* *8* *8* *10* -
jo no prene *1* takovyhle sran.ce sem nepis nevim opravdu *13* jak nekteri lidi je takhle muzou posuzovat vydelali miliardy dolaru ,maj prirozenej talent na zpev a jsou haezci tak ze jestli nekdo *15* *15* tyto vsechny tri polozky splnuje tak at si rika co chce ale takovejch lidi moc neni *3* *3* *14* *14* stejnak jsou nejlepsi *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Umělé hvězdy
Přesně takových dementů moc není. -
sorry ne milardy ale miliony *15* *15* *15* *15* ale to je taky mocinky penez *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Umělé hvězdy
aa dalsi pripad... tak libej se ti oni neb ty jejich penize? *1* Kdyz je tak strasne mc milujes tak si udelej poradek v tom co je ti prednejsi... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy
sry it's to: iloveeemiley *3*
-
-
jo ja taky souhlasim *1* kdyz se ti jonas brothers proste nelibej tak sem nelez a vlez si treba k tokio *16* jonas brothers jsou proste senzacni a umej skvele zpivat a maj bozi pisnicky ktery se dostavaj nahoru do hitparad tak fakt nwm jestli by nekdo jinej nez ty mohl rikat ze skrehotaj .. *13* fakt NE sry!! *9* JB 4ever *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy
Co je na tom božího??!!Sami by ani tu písničku nenapsali!!Musí mít za zadkem 50 dalších lidí. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Umělé hvězdy
Že by si sami ty písničky nenapsali?!...Frajere a co Nick?!...ten pro ně napsal haldu písniček! Třeba S.O.S., tu prý Nick napsal za 10 minut kvůli looove!!!...takže nepiš sem nic co nevíš!
-
-
-
-
-
OMJ! To snad ne? ... :D Sorry, ale co to tu žvaníš? .. *7* *7* Je vidět, že o nich víš velký ho*no! Kolikrát si je slyšel(a) že je takhle posuzuješ? ...xDD Nejdřív si o nich něco zjisti pokud chceš kritizovat..to s tim make-upem newim kde si sehnal(a) ale oni žádnej make-up nenosej..pleteš si je asi s TH bo s někym jiným.. nebo lepší rada! Zalez a nevyjadřuj se..:-* -
-
Která z osobností nenosí make-up??Sorry, ale bez make-upu by si ani neškrtli. -
-
hohohooo *1* Aha..tak to sorry..možná tak na nějaký shooty nebo různý akce..ale v normálním žiwotě asi těžko.. jsou normální teenageři jako my..nehodlám se tady s tebou háda, je vidět že každej máme jinej názor a hodlám si tvrdit, že tohoonch vím víc já než ty.. *3*
-
-
-
jako tak nevim co sem lezeš... když se ti nelíběj tak se na ně nedívej a neposlouchej je... ale my je máme rádi že jo??? jdi se dívat na svoje tokio hotel nebo či co to ¨uznávᚨ takže papa a nech nás napokoji my je máme rádi takže papa *8*
-
-
Jonas Brothers
JSOU UPLNĚ MOOOOOOOCINY SUPÉÉÉR.. *3* *14* *4*