-
JB
Kdo se vám nejvíl líbí ???
Mě asi Kevin
Kdyžtak mi písněte na mail
*14* -
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
-
Re: Má úvaha
Tokio hotel jsou fakt ujetýý, ale s Jonas Brothers nemaj nic společnýho xP Jonas brothers maj jinou muziku, svůj styl a žádná komerce tam nefunguje ;) -
-
Re: Re: Má úvaha
No ty si fakt super star pica na n -
Re: Re: Má úvaha
moje rec!
-
-
-
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
-
Re: Má úvaha
hele zas dobry!!! nemusis to sem psat 3x!!!my si toho vsimnem! staci jednou...my si tyhle nadavky nenechame libit a tak vzdycky na tyhle komentare nejak reagujem....takze rada pro priste.....NEPIS SEM VUBEC!!!!to bude nejlepsi pro vsechny ..!!...dik...my taky nenadavame na ty tvy "stylovy emare" !!!!
-
-
Má úvaha
Mě se zdá že je to další typická holčičí skupiny jako Tokio Hotel...obyčejná komerce... -
fůůůůůůůůůůůůůj
Sou to čuráci zamrdaný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam hezčí kluky než tyhle sou to gejové 10000000krát fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
-
Re: fůůůůůůůůůůůůůj
Tak HELE kámo TY SI ASI divnej člověk že jo ?!! BUD TO Zavidíš a nebo si čůrák co je uplně vypatlenej :o) a myslim že ta 2. možnost je tvuj případ !!! The Jonas Brothers je skvělá skupina a já ti tvuj názor neberu ale klidni HORMON *8* -
Re: fůůůůůůůůůůůůůj
ty krávo mluv za sebe
-
-
miluju!!!
heeej Liidii
Jonas Brothers sou ta neeeeeejlepší skupina sveta oni sou upe božííí!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Emo
ahoj dotaz:nejsou trošku EMO boys??? -
-
Re: Emo
To má být narážka?! Vypadá to tak...takže...žadný emaří to nejsou! Poslechni si co hrajou. To se emu fakt nepodoba. Mají prostě svůj styl. Hrajou pop, někdy poprock. A jejich styl se podobá trošku retro, ale...to je prostě JB Style. Jejich image je nejvííííc!!!! *14* *5* -
-
Re: Re: Emo
Ne nejsou to emaři...emaři jsou 10000000% hezčí a roztomilejší než tihle trapáci -
Re: Re: Emo
Oprava *1* : Má to byt jejich styl obleceni se podoba retru... *1*
-
-
-
Jonas Brothers do ČR!
Ahojky prosím všichni hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS DÍKES A POŠLETE TO DÁL. *14* *14* *1* *3* -
-
Re: Jonas Brothers do ČR!
no já už tam byla a hlásla *14* *14*
-
-
úža
bezva kapela nick a joe jsou k sezrani *14* -
-
jb
jonas brothers jsou prostě krásní *14*
-
-
J.B.
Tyhle týpky jsem objevila náhodou a totálně mě rozsekali....hlavně jejich prní písnička Yeat 3000 kterou jsem slyšela jako první...*1* je to úplně přesně můj styl!!! Líbí se mi jak hrajou! A jejich koncertu bych se fakt nebránila *3* *1* *1*