Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JB

Kdo se vám nejvíl líbí ???
    Mě asi Kevin
    Kdyžtak mi písněte na mail
    *14*
  • Má úvaha

Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce...
    • Re: Má úvaha

Tokio hotel jsou fakt ujetýý, ale s Jonas Brothers nemaj nic společnýho xP Jonas brothers maj jinou muziku, svůj styl a žádná komerce tam nefunguje ;)
      • Re: Re: Má úvaha

No ty si fakt super star pica na n
      • Re: Re: Má úvaha

moje rec!
  • Má úvaha

Mě se zdá že je to další typická holčičí skupina jako Tokio Hotel...obyčejná komerce...
    • Re: Má úvaha

hele zas dobry!!! nemusis to sem psat 3x!!!my si toho vsimnem! staci jednou...my si tyhle nadavky nenechame libit a tak vzdycky na tyhle komentare nejak reagujem....takze rada pro priste.....NEPIS SEM VUBEC!!!!to bude nejlepsi pro vsechny ..!!...dik...my taky nenadavame na ty tvy "stylovy emare" !!!!
  • Má úvaha

Mě se zdá že je to další typická holčičí skupiny jako Tokio Hotel...obyčejná komerce...
  • fůůůůůůůůůůůůůj

Sou to čuráci zamrdaný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam hezčí kluky než tyhle sou to gejové 10000000krát fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    • Re: fůůůůůůůůůůůůůj

Tak HELE kámo TY SI ASI divnej člověk že jo ?!! BUD TO Zavidíš a nebo si čůrák co je uplně vypatlenej :o) a myslim že ta 2. možnost je tvuj případ !!! The Jonas Brothers je skvělá skupina a já ti tvuj názor neberu ale klidni HORMON *8*
    • Re: fůůůůůůůůůůůůůj

ty krávo mluv za sebe
  • miluju!!!

heeej Liidii
    Jonas Brothers sou ta neeeeeejlepší skupina sveta oni sou upe božííí!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Emo

ahoj dotaz:nejsou trošku EMO boys???
    • Re: Emo

To má být narážka?! Vypadá to tak...takže...žadný emaří to nejsou! Poslechni si co hrajou. To se emu fakt nepodoba. Mají prostě svůj styl. Hrajou pop, někdy poprock. A jejich styl se podobá trošku retro, ale...to je prostě JB Style. Jejich image je nejvííííc!!!! *14* *5*
      • Re: Re: Emo

Ne nejsou to emaři...emaři jsou 10000000% hezčí a roztomilejší než tihle trapáci
      • Re: Re: Emo

Oprava *1* : Má to byt jejich styl obleceni se podoba retru... *1*
  • Jonas Brothers do ČR!

Ahojky prosím všichni hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS DÍKES A POŠLETE TO DÁL. *14* *14* *1* *3*
    • Re: Jonas Brothers do ČR!

no já už tam byla a hlásla *14* *14*
  • úža

bezva kapela nick a joe jsou k sezrani *14*
    • jb

jonas brothers jsou prostě krásní *14*
  • J.B.

Tyhle týpky jsem objevila náhodou a totálně mě rozsekali....hlavně jejich prní písnička Yeat 3000 kterou jsem slyšela jako první...*1* je to úplně přesně můj styl!!! Líbí se mi jak hrajou! A jejich koncertu bych se fakt nebránila *3* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit