Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonascest

ahojky fan JB! Ctete nekdo World of prefend, nebo Ja ho miluju na jonascest.blog.cz ?
  • ani neeeeeeeee no

to je jedno-fakt trapka no mysli si ze kdyz je starsi nez co jsme fans JB tak ze tady nejakejma podelanejma argumentama nas presvedci ze sou to sracky JB *15* *15* *15* *15* *15* to urcite *15* *15* fakt dobry takovy trapky me vzdy pobaviiiiiiiiiiiiii *1* *1* *1* diky moc mrs.smart *15* *15* *15*
    • Re: ani neeeeeeeee no

*14* *14* uklidni se zlato..já tady nikoho nepřesvědčuju a už vůbec nee tebe! *9* se nebudu namáhat..co se do mně navážíš..máme právo na svůj názor a je mi u prdele že posloucháš ty sráče takže se uklidni!je vidět že si fakt uvřískaná píča *9* rozběhni se a skoč proti zdi bude o krávu míň *8*
      taková nanynka jako seš ty mě nerozhodí
      zdar pubertální hystrická pičo *9* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ani neeeeeeeee no

kdo to tu tuhle hlasil, ze vubec (lidi jako ty) vulgarne nenadavaji jonasum a jejich fan?

*8* *7*
        • Re: Re: Re: ani neeeeeeeee no

ty seš dobrá kravka tohle je nejhorší 13náctiletý dyliny co vřískaj jak malý děcka když jim někdo šáhne na milovaný JB *15*
  • fans

Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem JB?
  • Paka

Líbí se mi číst příspěvky o dvou názorech *1* ale některá slova jsou hrubá? nemyslíte? A ještě by mě zajímalo proč ti"lidi" sem píšou tak často svoje názory, když tuhle skupinu nemají rádi a nezajímají je?? Chcete jen vytočit a pořádně naštvat jejich fanynky! taky bych mohla říct, že ta vaše kapela je hrozná a nic nedokázala! *8*
    • Re: Paka

problém je v tom ,že jejich kapela je skutečně hrozná :D akorát oni to prostě ještě neví nebo to nejsou shopni pochopit *1* kam se hrabe JB na skoro 30 let hrající Metallicu se 100 miliony prodaných alb... oni se vytáčí sami tim,že nadávají....já jen logicky a slušně argumentuju...jinak všem přeji hezký víkend...se mnou nepočítejte bo sem udělal příjimací pohovor a nastoupím do nové práce...takže to dneska jdu oslavit velkým množstvím alkoholu :D jíííháááá *5*
      • Re: Re: Paka

sorry, ale porovnavat metallicu s jb, je trochu silna kava. mam rada aj metallicu aj jb, a povedzme si na rovinu, kolko mala fanusikou metallica v case, ked jej clenovia mali 16-21 rokov, a ci uz vobec boli spolu. vsakze? takze sa kazdy venujme tomu, co sa nam paci, a ked sa nam nieco nepaci, tak to jednoducho nebudeme sledovat. ahojte vyryvaci.
      • Re: Re: Paka

jinak říct můžeš třeba o Metallice cokoli...já bych řekl hm a pak bych ti to logicky argumentováním vyvrátil *1* tohle je sranda jestli to někteří z vás eště nepochopili... cílem není pomlouvat ,ale argumentovat...a zasmát se...omg ,ale jestli jste tak natvrdlí a nechápete to tak si jděte hrát na pískoviště suchaři *1*
  • autorka

jsou nej *14* *4*
  • :-)

*14* *14* *14* *14* *14* *14* Sou božííí
  • bydlej si cc??

viděli jste jejich bejvák za 2 000 000 dolarů *15* *15* *15* docea slušnej *1* *1* *1*
    • Re: bydlej si cc??

napis odkaz pls
      • Re: Re: bydlej si cc??

http://www.starmagazin.cz/2008/08/1 8/takhle-bydli-jonas-brothers/
        jso u tam fotky a tak *1*
        • Re: Re: Re: bydlej si cc??

uz jsem videla! Uzasnej bejvak.....sla bych na navstevu vis jak...:-D
          • Re: Re: Re: Re: bydlej si cc??

taky bych neváhala *1*
  • Banket

tak Žentouři už tu jsou,ale Banket ještě ne
  • t-music!

Vsichni hlasujte na t-music.com pro JB When you look me in the eyes (novinky)....ale vsichni!!!!at je dotanem aspon do top 5!!!
  • SAKRA!

SAKRA HLASUJTE pro ně na tom UJDETO.CZ! Vždyt jsou už zase na 23. Místě!!!!! :( A na T-MUSIC TAKY! *15* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit