Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mijášci

Oni nejfíííc dobřííí milujuje moooooc *14* *14* *14* *14*
  • ¨jonas brothers

mam je moc lada upa nej *4* *14* *14*
  • brothers

ti vali mam je upa moc rada sou nej
  • joe

ahojik lidi me se taky libi upe nejvis joe je uplne k sezrani *14* *14* ... a jsou nej skupina na svete
  • kus..nejvíc<3I LoVe yOu<3:O*

nEjKrÁsNěJšÍ NeJlExUsNěJšÍ NiCk..pRoStĚ Is BeSt!!!I LOvE You..NeJvÍíÍc :-* *14* *14* *14*
  • huhiha

ale jsou docela dobří ale moc je neposlouchám vidím je cesto v telece libi se mi ten song sos burnin up a ta nova pomala pisnicka a videla jsem s nima filmi camp roch ale stejne se mi nejvic z nich libi jou jonas *3* *14* *1* *15* *15*
  • ONI

Oni-> L *14* U *14* X *14* U *14* S *14*
    • Re: ONI

H-U-M-U-S *1*
      • Re: Re: ONI

ehm...oprava ano!? LUXUS!
        • Re: Re: Re: ONI

Dobře TY! *1* =D
          • Re: Re: Re: Re: ONI

Špatně!!!!! H-U-M-U-S je správně
            • Re: Re: Re: Re: Re: ONI

muzes mi vysvetlit, pröc jsem vudec chodis, kdyz jonasy jen ponizujes a kritizujes?!?! Tohle ma byt diskuse fanousku jonas brothers a jak je ocividne videt ty jejich fanouskem nejsi, takze.......LASKAVE ODPAL! Uz me tu fakt nebavis! *13*

Vím co je dobrý a oni to rozhodně nejsou.

tvuj nazor....ale nevis co je dobry!
  • supééér

jsou fakt úplně nejlepší *14* *14* ale úplně nej nej nej.......... je Joe *14* *14* *15* *1*
    • Re: supééér

souhlas ♥ Joe je největší kunďák na světe ♥
  • BoŽíííí

jsou nejvííc užasní a ve filmu camprock nepochybuju jsou nadherný vzhledově aji když zpívají moc jim fandíím a pro mě je nejlepšííí nIcK-MUcQ yAEh *14* *14* *1*
  • Fuj!

Haloooo lidicky zpamatujte se nejlepsi skupina je pussycat dolls a ne naky Jonas Brothers fuuuuuuuuj ty jsou hrozni *8* *13*
    • Re: Fuj!

HEY NIKDO TADY NECHCE TVŮJ NÁZOR TADY TO JE O JONAS BROTHER A NE O PUSSYCAT DOLLS NEVNUCUJU TI ŽE JONAS JSOU BOŽÍÍ ALE PLS UKLIDNI SE!!!!
      • Re: Re: Fuj!

pcd maji oupe jinej styl nez jb....a nam sedi vic ten jonas brothers style!...a taky jsme prevaha holek a kdyz jsou JB takm uzasny a neodolatelny, tak jim podlehneme snadno... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit