Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • camp rock

ja miluju camp rock, film s nima, a konecne jsem na to nasla soundtrack, je u mě na blogu ke stazeni
  • Vote Jonas brothers

pardon vymažte si v tom odkazu tu mezeru ve slově vote je to napsaný vo te ale má to bejt pouze vote takhle
    http://ema.mtv.co.uk/vote/ *1*
  • Vote Jonas brothers

Jonas brothers jsou nominováni v soutěži MTv Ema hlasujte pro ně na odkazu

http://ema.mtv.co.uk/vo te/

klikněte na odkaz a potom klikněte na New Act pak Jonas Brothers a VOTE a je to
  • Re: ja je miluju

TY JO TY MÁŠ JEJICH PODPISY?A POVLEČENÍÍÍ NAPIŠ KDE JSI JE SEHNALA PROSÍM
  • ja je miluju

já sem se upe zamilovala a vazne do JOE je tak uzasnej proste *14* klasavecek muciiiik mno ja nwm co melu proste ho miluju mam doma jejich podpisi vsude plagatay aji tryko a povleceni a v lete jedu do ameriky na konzert pokud nebudou v čr mamka rikala ze me posle do usa z bratrankem on tam pracuje a muze me vzit sebou mno supeeer snad to vijde a jestli ne tak umru na nestastnou lasku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
  • !!!!

moje nej lásenky: jou MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Láásky!!

amen *14*
  • Re: JANO!!!!

Dyť jsou upé hnusný *8* *16* Nejlepší je pstě US5 a tím to hasne:-DDDDD anti the jonas brother
  • Re: Láásky!!

treba je nekdy uvidis pristi rak maji by tnekde v evrope staci nasetrit naa letenku a na vstupenku a je to *1* ,sou fkt nejvic supr bozsky(nejsem zadnej buzerant *3* )teda ty pisnicky ale myslim ze mi date za pravdu ze pro holky sou asi hodne hodne moc haezsti *1* *1* *1*
  • <3

Mám je strašně ráda *14* jsou prostě super!!
  • !!!!!!!!!!

jsou uplně užasní... *14* mám je MEGA rááda.. jsou supeer.. *15* *14* *14* *14*
  • Re: Nick a Miley

nn NechOOdí!!!.....viděla sem rozhovor s miley a ta řikala že je jenom káámoš ale tky mě dcla štvalo jak za nim furt dolejzá nbo jak mu na tOOm vystoupeníí dala pusu!!!..blééé *16*
    jinak miluuuju ♥jOnas brOthers♥ 4rever *14* *14*
  • Re: Láásky!!

to nejsi sama.Mě se o nich furt zdá a píšu o nich i povídky:-D napiš třeba povídku o čem se ti zdálo a nějak to dolad určitě bude super:-)
  • Láásky!!

OOuu mě se O nich zDáálOO už dvakráát!!...vOOd tý dOby co je zNámm......sem náká divná plOstje jak sem poprvýý uSlyšela jejich písničku rOzbušilO se mi srdce,dOstala sem husí kůži,,,a málem mi tekly slzy...pOslední dobou cO je vííc pOznáávám čim dáál vííc mě žere že je nepOznám OsoBně někdy je mi z tOho i dO breku,,,mám pOcit že sem se dO nich zamilOvala ,,ale přitOOm....je mi hrOzně že je vlastně vůůbec neznáám a nikdy je nepOznám e neuvidim......mnOO...ale stejně je mOOc miluju
    ♥jOnas brOthers♥ 4 rever!!
  • sou bozzziiiiiiiiiii

normalne sou uplne supis a dneska se mi oich zdalo a ve skole sem myslela ze se poseru anisem nedavalapozor papa a miluju jonas brothers *14* *14* *14*
  • Re: JB

mas uplnou pravdu sou nej a kdo je nenavidi je kreten!!! *14*
  • JB

hejjjj Jb sou poste nej kldo je taky tak zboznuje pisnete budu desne rada ,..... 390 297 92 9 :D xd *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: My loveeee

já taky strašně miluju a Nickyho nejvíc!!!!!!!!!!!!je tak sladoučkej!!!! *14* *14* *14*
  • Miluju je

Bože můj já je tak miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*
  • Re: Nick a Miley

už nééé xDDD *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit