Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Best....

Já je mám taky mocinky ráda a hlavne ty jejich písničky nejvíc supe....Mě se nejvic libi cd jak ted vyslo v americe a little bit longer jsou tam proste nejlepsi písničky na svete...ae to předtím cd co je proslavilo je taky super...Ae kdo nemá chybu je Joe a Nick...Jsou nejelpsí sice mám radši Joea ae Nick je taky super...Moc jsem chtěla na ten konzert jak měli v dráždanech v Německu a je to hlavne docela blízko od Prahy..Měli jsme jet tam s kámoškou ae sešlo z toho...Chtěla bych do budoucna aby meli konzert tady v Čr...Joe, Joe *14* *14*
  • Re: Re: petice :D

už od tří(tet mě je 10) se dívam na goofy na výletě kvůli písničce eye to eye,teprve dnes jsem zjistila jméno skupiy!!ja tu písničku miluju!!! *3* *1* *14*
  • hmm..

hmmm..vcelku dobrá group....!
  • love

super skupina miluju je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: miluji

To máš pravdu,je úpe božskej *4*
  • Re: petice :D

Určo bysme tu petici měli udělat,páč si myslim,že hooodně lidiček by je chtělo vidět,ale chtělo by to co nejvíc lidí,ne??...;-)
  • PETICE

I LOWE *14*
  • Re: petice :D

hej jo uděláme a ktomu jim pošlele adresu našeho blogu o JB pže se vám tak líbí:-D hej mě se zdálo že jsem napsala přání Joeovi k narozkám(to je pravda) no a on si ho přečetl a napsal mi mail že děkuje za nádherný přání a že na koncert hned dojedou a dojeli a já koncert měla zadara:-D
  • Re: ..

mne..jáí si nemyslim že JB budou v ČR jhako TH...protože JB si nikdo neplete s holkama *1*
  • Re: Re: miluji

mě se líbí oba 2 (sry Kevine :P) ale Joe majinko vede *14* HAPPY B-DAY JOE! ♥
  • Re: Jonas Brothers

sooooo true *14*
  • petice :D

Hej tak mě jednou při mym Jonas záchvatu napadlo že bysme mohli udělat Petici JB to Czech *14* (pstě jako bylo HSM 2 CZ tak to samý s Jonasema :P )
    je to dobrej nápad nebo to nemá cenu??? *7* protože fanoušků v Čr a na Slovensku maj JB docela dost *14*
  • Re: Božíííííí skupina!

já je tak miluju *14* a váš blog taky *15*
  • Re: Jonas

Víte co mě nasralo? Když jsem je ještě neznala tak měli koncert v Německu na kterej bych 100% šla kdyby je měla ráda jako teď... ale už nemaj... a já jenom žárlim na americký fanynky *9*
  • Re: braska

jmenuje se Frankie *3*
  • braska

nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje jejich 7lety braska ani jsemho nikde nevidela ale myslim ze bude taky pohledny klucina(nevim fakt pokom vsichni 3 vypadaji ale po rodicich ne-myslim:-D) *14*
  • Re: miluji

myslim ze joe je nejhezci ja ho zeru ale pro kazdyho je to jinak *14* *4*
  • Re: Jonas

mas pravdu *1*
  • Jonas

Jsou to uplně boží skupina...mají super písničky i super LOOK *14* *14* ŠKODA,ŽE JEŠTĚ NEPŘIJELY NA KONCERT. *9* *3* *14*
  • miluji

Miluji Nicka Jonase je nejhezčí ze vsech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit