-
Re: Re: Re: Re: :P
hele ja jsem tobe nic nenapsala tak se tady neser jo!! *16* ja jen rikam at si jde za ni at tady nemusi porad nekomu nadavat jako ty!!!pico jedna hnusna!!! *16* *16* jo je to mozne ze se to stane ze budou lepsi a lepsi pisnicky a skupiny ale netahej sem budoucnost kdyz jsme v pritomnosti!!! *15* *15* -
Re: Re: Re: :P
Co sem pleteš Madonnu. To je aspoň opravdová umělkyně s kvalitní hudbou. Jonas Brothers je jen banda trapáků,co se proslavila tím,že dokázala oblbnout nějaký přihlouplý pubert'ačky a za pár let po nich neštěkne ani pes. *8* *16* -
Re: Re: Re: :P
*15* *15* *15* -
Re: Re : P
hej jako ted mi neco rekni...dokazal jsi nekdy neco jako treba Nick Jonas???jo???jestli jo,klidne mej takovydle ,,nazory,,ale jestli ne,byt tebou,zavru tlamu a jdu se stydet do kouta...fagt ze jo *3* *9* *9* *9* -
Re: Re: :P
jetis to si zase ty!?? *16* *16* bez do prdele za svou madonou!!! *8* -
Re: :P
já taky -
Re: Re : P
Cože????!!!! Že za 10-15 let se bude považovat za normální něco takovýho,jako je Jonas Brothers?? Tak to se radši půjdu oběsit *9* než abych tady za 10 let byla -
Re : P
Caute, vsichni antifans a Hateri tehle Jonas Kokotu. Nejhorsi je, ze za takovych 10 - 15 let se tenhle BORDEL a SAJRAJT bude povazovat za uplne normalni. Jsou to HOVADA, A VYJEBANCI, Ta hudba je NEPOSLOUCHATELNA, tak se uz kurva vzbudte -
Re: Super!!!
moje řeč!! *1* -
Super!!!
...souhlasííím se wšema...sou super!!!...maj skwělý hity,sou sladcí... *14* ...no prostě bomba...a nejlepší je Joe!!!... *14* ...ale Nick a Kevin sou taky hezcí...Nick je takowej slaďoušek... *14* ...no musím říct,že nechápu,proč sem chodí někdo,komu se nelíbijou...je prawda,že každej může mít na kohokoli jakejkoli názor...ale tak nemusí tady našu oblíbenu skupinu hanit a může si to nechat pro sebe...když je tak nesnášíte,tak sem wubec nechoďte ne???...ale jinak prostě--->THE JONAS BROTHERS SOU NAŠÍÍÍ!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blé...
a tobe zas došlo že máš jít do prdle!!!!!!!! *5* *5* -
Re: led zeppelin
ja to vim urcite nejsem sama ale proc ta otazka?tady neni diskuze o nich ajejich hudba uz je docela stara me se teda nelibi -
Re: Re: blééé
jj presne *5* -
Re: Re: Re: Jonaseci :-*
mě se líbí nejvíc Nick. On je taaaaaaaaak roztomilej. A podívejte se na Joeovo video na youtube, kde paroduje klip Beyoncé-single ladies, je to fakt sranda!!! -
Re: Re: Jonaseci :-*
jj je ale kevin a nick sou taky pekni ne jenom joe ale joe je nejhezci *1* *1* *1* *1* -
Re: led zeppelin
já to vím, ale mám ráda Jonas Brothers. A ty buď tý lásky a ochoty a běž někam, když se ti JB nelíbí. Třeba na profil Led Zeppelin!! -
led zeppelin
holky, víte kdo jsou Led Zeppelin prosím??? jenom taková nenápadná otázka. *4* -
Re: Jonaseci :-*
jj a nejhezčí je joe *14* *14* *14* *14* -
Jonaseci :-*
*14* *14* *14* Milujuuu Jonas Brothers ..sou nejlepší *1* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Jonas Brothers
AJ JA ho milujeem