-
plakáty
kdybyste měli zájem o něco s JB tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: Blé...
A to řek kdo???? -
jonas brothers
Mam rada jonas brothers a chapu ze je nekdo nema rad!!!ale copak jim musite porad nadavat???? *5* ani je ve skutecnosti neznate *10* takze to vase nadavani nic nezmeni!!my je mame proste radi a s tim se musite smirit!!! *1* kdyz vsichni tvrdite ze je to pro 10-12 pubertacky tak proc tu ste?? *15* -
Jonas Brothers nej skupina
Jooo...jona brothers jsou ta nejky skupina a vy co je neposloucháte tak sem nelezte debilové..!! *16* -
Re: JB jsou taky curomrdi
ja ti presne reknu kam speje..speje k tomu ze se rodi takovy telata jako jsi ty!!nemas je rad?ok, nelez sem ses leda tak trapnej ..uz vidim jak se budes hadat,ze jsem blbka,krava atd..klidne si nadavej ,jen mne to utvrdi v tom ze si idiot *9* -
Re: Vy jste fakt trapný
JJ přesne tak.... Miluju je!!!!! A tohle má být diskuze o kapele Jonas Brothers, ne o tom, kdy zkončí svět.... -
Re: Jonas Brothers
Dneska????? Oni se zasnoubili už v lednu!!!! Ale říká se, že se rozešli!!! -
Re: Re: Re: Re: :P
to teda je nesmysl!!!!!!! -
Re: Re: Re: :P
Ne,já netvrdím,že tomu věřím. *1* Prej to dokazují nějaký vědci,ale podle mě je to stejně nesmysl. -
Re: Vy jste fakt trapný
jo -
Re: Re: :P
Neříkej, že tomu věříš!!!!????????? Taková blbost!!!!!!!!!! -
Vy jste fakt trapný
Tak hele!!!!!!! Ty Vaše trapný názory jsou dost ubohý!!!!!!! Proč sem lezete, když je nemáte rádi?????????? Laskavě se zklidněte, klidně se běžte oběsit, skočte z mostu, je mi to fuk. Věnujou Vám tak akorát minutu ve zprávách a nic si tím nedokážete!!!!!!!!! Vaše matka si udělá nový děcko a vychová ho pořádně, protože už nebude chtít opakovat stejnou chybu jako u Vás!!!!!! A za 15let už po vás nevzdechne ani pes!!!!!!!!!! Tahle skupina je nominovaná na všelijaký skvělý hudební ceny a jednou to určitě vyhrajou!!!!!§ A co budete dělat Vy???????, Čumět na gauči s otevřenou držkou a říkat si ,,To není možný!!!!!!!!" Opravdu to nemá cenu na ně nadávat!! Ukazujete jenom svou ubohost a slabost!!!!! Oni už aspoň něco dokázali, ale Vy nedokážete NIC!!!!!!!!!! Přemýšlejte o sobě!!!!!!!!! -
Re: :P
jj,má to být přesně 21.12 2012 -
ble
by ste vipily i jejich chcanky ne *9* -
:P
no presneji konec sveta ma byt v roce 2012 uz za tri roky , jinak jouda brothers sou čuračci -
Re: Re: Re: Re: Re: :P
Hmm.. Když jsem napsala 'já taky',tak jsem taky nereagovala na tebe a i tak odpovídáš *15* *1* -
JB jsou taky curomrdi
rikejte si co chcete ale JB sou taky curomrdi ze to neni ani pravda ste se vsichni do nich zase zamilovali jak naky stetky *15* sou hnusny jak prdel taky buzici neni ani pravda kam ten svet speje *1* -
Re: Re: Re : P
za 10 let je koenc sveta muzes bejt v klidu *1* jinak JB curaci kokoti skurveny -
Jonas Brothers
Dneska my přišel email,že Kevin požádal Danielle o ruku a ona řekla ANO... takže bude SVATBA!! *4* *4* *4* -
Re: Re: Re : P
hmmm....no vidis ale aspon je znas a zna je nekolik fanynek a nekolik lidi ktere je neposloucha ale porad onich nekdo vi ale tebe nezna skoro nikdo jen nejakci tvoji prihloupi kamaradi *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chtela bych slyset tebe to tvoje krakohani *15* *15* *15* *15* *15* *15*