-
Re: maj maly kare
oni jsou dobry maj dobry písničky hlavně
Year 3000 a When you look me in the eyes já tu písničku milujuhttp://img.osobnosti.cz/smile s/6.gif a ty jsi kokot že
je nenávidíš a určitě na 100 procent
se ti libí hokio kotel (neboli tokio hotel)
*1* -
Re: Re: Re: To neni hudba
si poslouchej, co chceš, ale neser se do mojí milovaný skupiny!!!!!!!!!!!!! Demente, jdi si na rap!!!!! Tohle je pop-music, ale to asi ty nevíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: jelimani brachove
hele proč je odsuzuješ ja je osobně neznám
ale to co jsi napsala je hrůza jo třeba
jsou nafoukaní ale neví se to tak toho nech *13* -
Re: sajrajt
mas recht me je taky na bliti z tehle JONAS KOKOTU jsou to buzeranti nejvetsi -
Re: Oni jsou dobrý
a myslis si ze tady tvuj komentar nekoho zajima *7* myslis ze te poslechnou ti co nenavidej JB *7* tak to se asi pletes kazdy si tu muze psat co chce *8* od toho je diskuze je pro fandy a antifandy tak drz pysk -
Re: Re: To neni hudba
a me je zase na bliti z tebe *9* !!!!!!!!!!!jo a pro tvoji zajimavost posloucham rap a ne metal -
Oni jsou dobrý
Mě se líbí jejich písničky.Já nejsem nějakej ultramega fanda JB ale jsou dobrý.Těm co se nelíbí tak ať to sem nepíšou. *9* Nechápu lidi, co sem píšou bůhví jaký to nejsou teplouši nebo debilové, koho to zajímá. *7* Ti co sem píšou komenty tipu:,, Je mi z nich nablití!" tak mě je nablití z nich! *9* Takže komu se nelíbí, nepiště to sem protože jejich fanoušky to nezajímá spíš ty lidi jenom sjedou.Sbohem!HannahMiley -
Re: sajrajt
Oni získali slávu kvůli své hudbě a vzhledu!!!!!! Když ty nejsi slavná/ý, tak teda musíš fakt hrozně vypadat!!!!!!!!!!!! -
sajrajt
Jo, kurva, to me taky sere, ze takovy kokoti maju uspech. Doufam, ze po nejakejch par mesicich po nich ani pes nestekne. je mi na bliti z tehle JONAS KOKOTU. -
Re: To neni hudba
A mě je na blití z tebe!!!!!!! Jejich písničky maj úspěch a to je to hlavní!!!!! -
Re: maj maly kare
lepší než nějakej zkurvenej metal, kde jenom řvou!!!!!!! To není ani hudba!!!!!!!!! -
To neni hudba
z SoS je mi na blití *9* -
maj maly kare
nejvetsi kokoti uhekany a ani zpivat neumej no nemam slo proste jinas brothers jsou nejhorsi *13* *16* *8* a vase pojebany komentare me nezajmaj *10* *13* *16* *8* -
Re: §¨l¨
cože???? *8* ty si dětsko -
BEESTT**
oni jsou vážně nej na celmy světě miluju je a to se nikdy nezmění celej pokoj mam polepenej jejich plakátama... plotože nej se mi líbí JOE tk tam nejvíc jeho mno to dá asi smysl když se nad tím tak s¨zamyslim *1* joe já vážně roztomilej... štěstí že se rozešel s ČD camillou belle tou hnusnou načuřenou krávou psali to v rytmus života kdyby něco..bravu nevěřit *3* nikdy.poučila jsem se.mno... a každej to říká takže..ale tedka zpátky k těm našem kouzelným klukům.. jako Nick toe taky klásnej klučina taky bych ho sežrala láskou je to pstě kus... a Joe ?? to je roztomilej králíčekk k zamilování... *14* *14* *14* *14* *14* lavuju ho.... Kevin...no.... na svý 2 nádherná a krásný brách nemá... ale taky je docela v poho.... ne?? *1* vypadá na normal kluka kterej si na nic nehraje...ale kdo ví... já je teda osobně neznam *9* *9* bohužel..ale chtěla byh to se ví... mno..Frankie je takovej malej klučina..kdo ví co z něj jednou bude... možná z BONUS JONAS.. bude jednou normál JONAS--- mno kdo ví *7* *3* .. JB__ sou o dost lepší než třeba TH..to sou teplouši..sice Nick říkal že se JB líbí hudba TH ale to je jedno:D.. mocinky lavuju JOEA NICKA a mám dcla ráda KEVINA...ale miluju jonas brothers... oni sou nejky skupina..děěsně chci aby přijeli do čech.--.. miluju váááss.. hroozně moc kluci.. ste ti nejky... *14* -
Re: fgsdf
tak se uděláme, co je ti po tom!!!!!! My je máme jenom rádi a snažíme se je bránit před těma, co na ně nadávají!!!!! Kreténe vyjebanej!!!!!!!! -
fgsdf
Abyste se z nich tady neudelaly vy dyliny to neumite nic jinyho nez furt kopirovat to co frci v Americe??? Nj snazite se bejt in ale uz je to fakt trapny. HlAVNe tO V@se PsANi -
Re: Re: Re: jelimani brachove
jo nechte je být!!!copak mi taky chodíme na vaše skupiny??!!!ste fakt ubohýýýýýýý!!!!!a trapnííí!!!víte co je mi už jedno co si tady o ně nakecáte!!!!ja je prostě mám ráda a to se nezmění i kdyby mi tady pořád někdo vykládal ze jsou to teplouši....... -
Re: Sajrajt
A mě prostě baví urážet tebe, ty krávo jedna vymaštěná!!!!!! Ani vlastní matka tě už nemůže cejtit!!!!!! -
Re: Re: jelimani brachove
Víš proč? Protože ty si dokázal/a úplný hovno!!!!!!!!!!!!