Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: noty

tohle mělo být nenápadný nadhozeníže se znáš s Jonasama osobně?!!možná to zabralo na ostatní,ale na mě NE!! *13*
  • noty

Ahojda, chcu sehnat noty písniček JB, ale nevím kde hledat! Napadlo mě zeptat se jich, ale teď mají turné a moc práce!
  • Re: Re: hnm

máš pravdu *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: ?,?

Máš pravdu s tím, že mají i svý odpůrce, ale anti nás musí pochopit, že je prostě chceme a budeme bránit, protože je máme rádi!!!!
  • ?,?

proc furt kecate o takovejch srackach typu: co si dokazal ty? to je najakej hoperskej vikrik? co ste dokazaly vy? treba uživatel Jana291995 podle me nebude slavna i kdyz chodi na hudebni skolu protoze si furt stezuje jako vsichni ostatni tady a je pekne namyslena ale aby neco udelala tak rekne rodicum. a takhle to tady bude nejspis se vsema fanouskama , uz se stim smirte na svete neexistuje diskuze o jb kde by nebyli i anti tady to nebude jinak nevim co cekate ze je vsichni budou milovat ?kazda komercni kapela ma nejake priznivce a odpurce , a takhle to proste je ale vy si to nejspis nechcete priznat.?.

prosim nepiste mi ze sem nic nedokazal a co si vubec dovoluju sem psat ze...
  • dobrá skupina

dobrá skupina *1* *1*
  • Re: Fuck JB

nech toho ty musíš být teda taky zruda
    jak o nich mluvíš oni jsou nominováni
    na spoustu cen v hitparádach mají většinou
    1. místo *5*
  • Re: Re: Oni jsou dobrý

Tak to máš pravdu že si sem člověk může psát co chce!!Tak at si to hannahmiley sem napíše a nemusí držet pysk!!!Drž si ho sama krávo jedna vyblitá!! *16* *16*
  • Re: Re: Re: maj maly kare

Tokio hotel??????!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jonas Brother se aspoň nemalují a nesnaží se uboze napodobit Emo styl!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: To neni hudba

Zas tak moc ne! Ale když ty to tak nadhazuješ, tak bys ho vykouřil každýmu od rapu!!!!!

Víš co? Podívej se sama do zrcadla!! Určitě nejsi bůhvíjak nádherná ani chytrá!!!!! Já taky nejsem žádná miss, ale aspoň mám mozek na správným místě(což ty asi ne!!!!) Neponižuju se tím, že schazuji někoho, koho nemám ráda!!!!! Pokud ty to děláš, tak máš asi vážný psychický problém!!! Běž si o tom s někým promluvit!!! Tohle Ti radím já!!!!!! Jdu studovat psychologii a něco o tom vím!!!!!!! Tohle radím všem, co chodí na osobnosti, které nemají v lásce a snaží se přesvědčit fanoušky, že jsou to buzíci, že neumí zpívat atd.!!!!!!! Vy co tady na ně nadáváte, zkuste si vystoupit před 50 000 lidí a zpívat, hrát a prostě se bavit!!! Nedokážete to!!!! Ani říct ahoj! Já bych to taky nedokázala!!!!! Oni mají odvahu!! Vlézt na pódium a ještě čelit kritikám!!!! S jedním jsem si psala a jsou to opravdu jenom obyčejní kluci, co si rozhodli splnit sen a povedlo se jim to!!!!

souhlasim *4*

víš,mně se líbí,a myslím že těmahle kecama nám JB nevezmeš!!!Když se ti nelíbí,tak je neposlouchej a je to!!nikdo ti je nenutí...ale pořád tady mluvíš o ubohosti!!Něco ti povím!!
    Ubohý je urážet a nadávat 3.klukům kteří něco dokázali,možná neumí zpívat,ale dokázali se stát slavnými,a dokázali se naučit zpívat!!!!to je něco!!!!!!co jsi dokázal ty??????já jdu na hudební školu,a třeba budu na jejich místě!!třeba taky budu slavná,a pak se ti budu smát!!NIC SI NEDOKÁZAL,A URÁŽÍŠ SKVĚLÝ KLUKY!!!!AŽ NĚCO DOKÁŽEŠ,TAK NĚCO ŘÍKEJ!!! *4*
  • Fuck JB

Jako tyhle tři debílky nesnášim ze všeho nejvíc!!!!Zpívaj nějakej zasranej pop, kterej stejně nikdo neposlouchá!!!A ty lidi co je maj rádi bych chtěla vidět na vlastní voči, protože to musej bejt stejný vypatlanci jako JB.Nechapu jak to může někdo poslouchat...zpívaj takoví sračky...když to slyšim v rádiu nebo v televizi tak se mi chce blejt...a jako nejvíc mě dostali ve filmu Camp Rock...takoví VOCASOVÉ... Joe si tam hrál nevim na co a jeho dva debilní bráškové se ukázali v pravym světle( Dostali mě s tou ptačí budkou *8* )...jako řeknu vám že větší a ubožejší trapáky sem nikdy neviděla...a vy co tady píšite "Co ste dokázali vy, děte se podivat do zrcadla", tak musíte bejt taky dost ubohý...vy taky nikdy nic pořádnýho nedokážete...kdybych já měla zpívat takoví sráče jako voni tak si radši pudu někam do ticha hodit mašli, než s timhle vubec vylízt na podium *13* *13* *13*
    Bych se potom musela stydět před celym světem!!!
  • Re: Re: maj maly kare

kokot?protoze je nenavidim? takze to je podle tebe kokot kazdej clovek kterej tyhle buzeranty nenavidi? tak to potom nejsme kokoti my co je nenavidime ale ty ze jses na ne zavisla *8* jo a tokio hotel taky posloucham rozhodne maj lepsi pisnicky nez tyhle bukvice
  • Re: Re: Re: Re: To neni hudba

no jo tvoje milovana skupinka myslim ze bys byla i schopna vypit jejich chcanky
  • Sakra už toho nechte!!!!!!!!

ku*** můžete už konečně přestat je odsuzovat!!!bež te si za svými skupinami když už to konečně pochopíte ku***!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* a co ste dokázali vy??hmm??? *16* Hovno!!!!jsou dobří a debílci to nemůžou rozkousnout *15* podívejte se do zrcadla cos te dokázali hmm??? *16* *16* *16* jenom nadávat a urážet!! *10* *10* *10* *10*
  • Re: Metal

eminem je dobrej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    j o a ty mas rad/a black eyed peas a ty
    zpívaj hip hop
    *16*
  • Re: Re: Re: Re: Jonaseci :-*

to už je tam hooooooooodne dlouho *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: BEESTT**

KEVIN JE NEJHEZČÍ a nick je taky hezky
    joe tak na blití *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit