Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: blee

tak tohle nepochopím!!!
    Tak když někdo nadává na JB,tak to je dobrý,to člověk musí poslouchat!!ale když se tu řekne že je Miley štětka,to se všichni rozčilujou!!Vidíte Jaký to je?!!mi máme JB rádi,a at nosína hlavě hovna,pořád je budu mít ráda!!!Nezáleží na vzhledu,ale na tom co je uvnitř!!!!!Vždyt to že na ně budete nadávat nemá cenu,akorát zbytečnej pohyb prstů!!!
    Kdyby tady lidi řekl"JB se mi nelíbí,nehrají můj styl,znám někoho lepšího"-tak neřeknu,ale když se tu píše že hrajou sračky ( *15* což sem nepochopila) a že jsou to malý hovna,tak to je trošku drsný nemyslíte?!!kdyby tu každej řekl svůj názor slušně,tak se tu nikdo nehádá§!!Jasně,nikomu nezakazuju aby říkal svůj názor,ale sme lidi proboha!!tak to řeknu normálně!!!!
  • jonas brothers

ta skupina je strasne cool mam je moc rada maju krasne pesnicky ,chcem ich vydiet na zivo ,pesnicka s.o.s. je naj cool *14* milujem tu skupinu *1* *14* *14*
  • Re: Re: blee

Říkaj, že jsou POP-ROCKOVÁ skupina!!!!!

ano je to ksindl a nezkutečnej a ještě o sobě prohlašujou že sou rock! ale já chápu jak může miley toho blba milovat. ona je totiz stejna k*áva jako oni ko*oti takže se k sobě dokonale hoděj :)
  • Re: Re: Re: blee

Stejně jim to nikdy nevydrží!!!!!!!!!!!!

že s nim nevydrží ani 2 dny jo?????chodila s nim 2 roky a není to žádná štětka *16*

mami lepši pisničky než milena

ježiš tak když se ti nedá poslouchat tak je neposlouchej a jdi do prdele!!je to tak težky??!!!!!!!!! *10* *10* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: ?,?

Pro mě jsou taky JB nejlepší, ať si říká kdo chce co chce, ale jenom je bráním! A Nick už svoje osobní myspace nemá!!!!! Zrušil ho!! Důvody neznámé! Ale podle mě za tím je Miley(ty její hnusný kecy o něm) nebo fanynky(dopisy typu:miluju tě atd.) Je škoda, že ho zrušil, bylo na něm fakt poznat, že je to normální teenager, jako my všichni, prostě milej, roztomilej a stydlivej kluk!!!!!! Měli jenom v životě štěstí!!!!! A navíc zpěv mají v rodině!!!!
  • blee

miley není štětka a nikoho nemááá..nepotřebuju slávu...jak někdo..xD

A víš co by mě zajímalo? Koho,nebo co posloucháš??
    Proč ti tolik vadí??
    Když se ti nelíbí jejich muzika,tak je neposlouchej a jednoduše se nezčiluj..tak proč potom chodíš sem,když sama vidíš,že tady jsou teda hlavně fanoušci?Nech nás i sebe dýchat...Proč by jsi se tím měla zatěžovat?
  • Re: Re: Re: ?,?

Hele holky..vždyť je zbytečné se hádat! Pro mě jsou JB naprosto senzační! I když třeba z osobního myspace Nicka jde poznat že je to úplný puberťák jako my..
    Co od nich čekáme?Že to budou nějací slušní supermani?Vždyť oni mají i svůj život a určitě není jednoduché být každý den sledován paparazzi(nebo jak se to píše)..Já být nimi,tak se dávno psychicky složím..Líbí se mi jejich muzika a i jako herci jsou suproví!
    A komu se nelíbí,tak ať si svůj názor nechá pro sebe,vždyť já taky nepomlouvám TH apod.

Kdyby jsi měl/a prachy a slávu, tak si taky hraješ na Velkýho Kinga!!!!

Tak je neposlouchej!!!!! A je po problému!!!!!! Miley Cyrus ho miluje, ale nevydrží s ním ani 2dny!!!!! Už má zase někoho jinýho!!!! ŠTĚTKA!!!
  • Re: Re: Re: Re: maj maly kare

radci TH nez JB kravo *16*
  • blee

fuj..nenávidím je..tkový sračky hrajou..nedá se to poslouchat a..hrajou si na bůhvíco ale sou to akorat malý hovna...nemůžu pochopit jak může Miley cyrus milovat toho malho blbečka Nicka bo jak se menuje...bleeeee...trapáci... *16* *3* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Fuck JB

Si piš, co chceš!!!! Ale piš to s tím, že na to budem my fanoušci reagovat tak, že je budem bránit!! A kdyby jsi se šla oběsit(na to nemáš odvahu), tak ukazuješ, že na to nemáš!!!!!! Vylízt na podium!!!!!
  • Re: Re: Fuck JB

Já bych se bejt tebou moc nerozčilovala...tady to je volná diskuze a každej si tady může vyjádřit svuj názor...já sem jenom napsala co si o nich myslim...a je to čistě muj názor a neřikám že s nim musíte všichni souhlasit, ale vy si tady asi potřebujete vyléčit svoje komplexy, tak se navážíte do lidí, co si tady píšou komenty... a jak víte tak sem tam napsala že s tim co uměj voni bych se radši šla oběsit...nenapsala sem že bych s tim vylezla na pódium a někomu bych řikala ahoj...to jako fakt ne... *3* *3*
  • Re: Re: noty

oni mají myspace!!!!!
  • Re: Re: ?,?

ale já jsem s Váma,já jsem taky fanynka Jonasů!!já vám pomáhám!!!!!!nejsem proti vám!!!!!možná že jsem namyšlená,to nemůžu říkat já,ale snažím se aby jste se nehádali,ptž to je zbytečný,Mám JB ráda stejně jako vy,a nemám důvod proč bych jim měla nadávat!!!vyjste si mysleli že jsem tu proto abych nadávala 3.klukům,který znám jenom z televize?!!
    Proč byhc to dělala?!!Možná že předkamera,ajsou to slušní kluci,a za kamerou?!!neznám je,tak o nich nebudu říkat že jsou to teplouši a taK!!!!JÁ VÁM POMÁHÁM!!! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit