Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ffuujj

trapná/ý
  • Re: ffuujj

jejda to nás tak dostalo že budem poslouchat metal *1* *1* vážne nám to nerozlmuvíte a je ti znich na blití je to tvůj problém a ja se můžu jenom smát *1* *15* a proč musíš existovat ty když je tady pomlouváš!!!!!!!!!!!!! *16* já snad urážím metal hmm...!!!?????????běž radši prýč jo nikdo na tebe není zvědavěj!! *13* věř že tě tady všichni fifakujou!!! *13* *8* a proč nás do takové věci jako nutíš co hmm???není to náhodou naše věc co posloucháme a máme rádi!!!si vážně trapná a nikdy mi to nerozmluvíš co mám a nemám dělat!!!!! *13* *16* *16*
  • ffuujj

je mi z nich na blití proč voni musí existovat běžte poslouchat metal ten je lepší né nějaký buzny *16* *16*
  • vgf

beestíík skupina bestíík kluci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: blee

já ji nezavidim. Me takova pripada, proste mi neni sympaticka. Kazdy ma svou neoblibenou osobnost a pro me je Miley jednou z nich. A stejne uz nejsou spolu. Nejsou si souzeni.
  • Re: Re: Re: BEESTT**

jo takže podle tebe je joe hezký!jo docela ujde ale pochopíš když se někdo rozejde s holkou po telefonu!!!!!! ještě je nej
  • Co sem pletete miley!!?

ježis marja co sem pletete miley!! *7*pokud vím tak je tady diskuze o JB a ne o Miley *13* bežte do její diskuze si oní pokecat ne!! *8* *1*
  • Re: Re: blee

tak aby bylo jasno miley není žádná štětka. říkáte to o ní jenom protože chodila s nickem. nick je moc pěknej kluk a miley moc pěkná holka takže nevidím důvod proč tohle řešíte. já osobně to nickovi i miley moc přeju protože je mám moc ráda. rozhodně bych jim nezáviděla.jsou nádherný pár. *4*
  • Re: Re: BEESTT**

Joe na bliti jo??tak to si prehnala!!!!!!!!!!!!KEVIN NEJHEZCI SE MI NEZDA ALE JAKO DA SE ....NICK TEN SE MI MOC NELIBI!! JOE JE NEJ MA TY NEJHEZCI OCI A VLASY!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: :D

ježiši, ty jsi táák vtipnej! A co nosíš ty, drsňáku? Army?
  • Re: Miley...:D:D

já Miley nepomlouvám(napsala jsem 1. že je štětka), je to můj názor na ni. Neposlouchám ji a nevšímám si ji. Tak anti neposlouchejte JB a uleví se vám i nám fanouškům.
  • :D

snad mě nezničíte:D:D....pouhý názor...stává se:D
  • Miley...:D:D

Co to tu pořád řešíte....kdo ví jaká je Miley...Nick to asi ví:D al ekdo ví jestli spolu fakt chodí.Špatná nemusí být jen prootože chodí s Nickem.Taky by jste psali že je camilla blbá kráva,štětka a atd.když chodila s Joem S tím souhlasím:D:D je to kráva.Ale miley aspon něco umí...hrát a pěkně zpívat...njn je to kráva.:D:D
    Ale tímhle nic nedokážeme když budem pomlouvat
  • hahaha

Dneska zrovna davaly HM dil kd ejsou Jonaskove *15* *15* *15* jsme s ezase zasmala *15* *15*
  • sbírka

Nabízím plakáty´,sbírky atd. o různých celebritách mrkněte se na www.littlebuffy.blog.cz
  • Frajeři...

Jonáásci jsou nejlepší skupina na světě....mají nejlepší písničky a jsou to prostě ti největší borci jaké znám...žeru jeeee..... *14* *14* *14* *14*
  • JonasFan

Sakra lidi, proč se hádáte? Já JB osobně miluju a taky mám kapely, který nsnášim, ale pomlouvám je, nebo urážim? Ne! Tak toho taky nechte! Možná neni Miley štětka, možná jo, ale co my víme... Možná sou Jonas buzny, možná ne! Ale my je máme rádi kvůli zpěvu a ne kvůli sexuální orientaci, nbo vzhledu!! Nechápu vás. Každej má svůj vkus a já, jakožto naprostý neznalec, se taky nemotám do vašeho hip-hopu, rapu, R'n'B, Rocku, nbo metalu....
  • Re: blee

No když je tak nesnášíš tak proč vůbec lezeš na stránku o nich??Asi protože rád schazuješ lidi,co??Takový trapáčky miluju *5*
  • Re: :D

to měla být urážka nebo kompliment? *7*
  • :D

Víte proč se ta skupina líbí jenom holkám? Protože nosí stejný oblečení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit